• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmayı düşünmek hem de somut bir sebep yokken!

sevgili arkadaşım kibirli insanalardan ben de nefret ederim ama arda denklik olmayınca anladım ki birçok şey sorun oluyor onun çevresi bana uymuyor sonra (kibir olsun diye söylemiyorum) ben daha çok şey görüp geçirdiğim için çoğunlukla ben yönlendirmek zorunda kalıyorum bişey mi yapılcak bi yere mi gidilcek hep ben organize etmek durumundayım bu da yoruyor insanı..

bırsey dıyemıyorum bazen bu kadınlar hersey müstehaktır bosan git baskasıyla evlen mum ısıgı ile arayacaksın ozmn o adamı emın ol seven deger veren olsunda isterse tastan olsun be örnek vereyım canlı örnek arkadaslarım evlı kocaları eve gelmıyor bazen gecelerı dısarda gecırıyor he eşlerını gezmeye göturuyorlar ama sonra napıyolar biliyormusun kadınları eve bırakıp içmeye gıdıyolar cok şükür sadık seven deger veren birine sahibim bundan daha değerli önemlı birşey olamaz emin ol ama şimdi bunun degerını anlamayacaksın ilerde karsına senı küçümseyen biri cıkınca anlayacaksın

Bilmiyorum bana garip geliyor,mutlu olmadığı halde evliliği sürdürmek için bahane aramak.
Ömür boyu negatif elektirik yüklü yaşamak bana göre çok ağır. Aşık olmadığım adamla sevişmek benim için imkansız ki siz de sevişmiyormuşsunuz. Eeee şimdi ben bu evliliğin neresinden tutayım?

He gidecek kapınız yoktur,eğitiminiz,geliriniz yeterli değildir o zaman zaten susarım.

siz boşanmış biri misiniz acaba ? mesleğim var çalışıyorum ve boşanacak olsam kendim ayrı evde yaşamak isterim ailemle değil.Bu durumda hangi sıkıntılar bekler beni kestiremiyorum .Muhtemelen ailem ve çevrem yadırgar .Aaa çok mutlu gözüküyodunuz oysa derler..İstanbulda yaşıyorum ailem başka şehirde burada boşanmış bir bayan olarak yeniden düzen kurmak zor biliyorum. Daha mutlu olur muyum bilmiyorum..

ben evli falan degılım ama objektıf bir görüş beyan ediyim.
Bence eşinize tekrar aşık olabilirsiniz tabi kendi şahsi fikrim
rahatsızlıgınızdan dolayı bu durumdasınız bir arkadasımdada vardı
mükemmeliyetçilik hastalıgı ordan biliyorum
piskologunuzun tavsiyelerine uyun ve evliliğinize zaman verın derim
kurtarılmıyacak bi evlilik değil
sayet ayılırsanız daha kotu bı psikolojı içinde olabılırsınız
eşinizlede hastalıgınızı paylasınkı ortak bı çozum arayın derım

çok konustum biliyorum :)

Ya aslında yazıcak bi çok şey var ama neyse sana tek diyceğim tabi bu benim fikrim yeteri kadar boşanma sebebi var bu kadar bu adamı mutsuz etmeye hakkın yok tekrar sevemiyceğini düşünüyorsan eğer bencede boşan en azından daha fazla yıpratma eşini seni bu kadar severken ya tabi sana da haksızlık etmek istemiyorum senin içinde kolay bi durum değil arkadaşım ama burda bence eşin mağdur durumda tabi bu benim fikrim seni kırdıysam da özür dilerim ...ama inan o senin istemediğin şeyler varya eşim bana hayran aşık vs vs bi çok insan bu sevgiye sahip olmak için eşinden bu sevgiyi görmek için neler vermezdi en azından yeniden bi otur düşün derim .......

rica ederim canım niye kırılayım..evet sevilmek hayran olunmak tüm bayanların istediği birşey de aksinin olması daha mutlu etmez mi insanı yada ikimiz de hayran olabilsek birbirimize.. bilmiyorum aranızda bu durumd aolan yok mu hiç yani evde hep bayanın sözünün geçtiği erkeğin pasif kaldığı evlilikler ,bu bir bayanı çok mutsuz eden birşey aksi de kötü tabi keşke arası olsa..mesela basit bi örnek vereyim tatil planı yapıyoruz orda bile nerde kalıcaz nereyi gezicez her şeyi ben ayarlamak durumundayım , bilmem anlatabiliyor muyum çok yoruyor buna benzer durumlar beni ve eşime hayranlık duyamıyorum hani sanki ben bu evin reisiymişim gibi..

ben evli falan degılım ama objektıf bir görüş beyan ediyim.
Bence eşinize tekrar aşık olabilirsiniz tabi kendi şahsi fikrim
rahatsızlıgınızdan dolayı bu durumdasınız bir arkadasımdada vardı
mükemmeliyetçilik hastalıgı ordan biliyorum
piskologunuzun tavsiyelerine uyun ve evliliğinize zaman verın derim
kurtarılmıyacak bi evlilik değil
sayet ayılırsanız daha kotu bı psikolojı içinde olabılırsınız
eşinizlede hastalıgınızı paylasınkı ortak bı çozum arayın derım

çok konustum biliyorum :)

estağfurullah çok konuşmak da ne demek;) psikoloğa zaten birlikte gittik yani eşim de biliyor bu durumu ama ben mutsuzluğumu sadece mükkemeliyetçi kişiliğime bağlamıyorum tabi onun büyük payı var ama daha çok nedeni eşimde ve hayatımızda yakalayamadıklarım, eksikler..

Son düzenleme:
Eşini sevmemek tabi yeterince sebep.
Geçmişte yaşadıklarının üstesinden o zaman gelmişsin,yada gelirim sanmışsın ama şimdi teker teker çıkıyor acısı.

Yeni bir sayfa açtığını düşün kendine.O zorlukları geçmişi tamamen sil.Sabah kalktığında her şeye olumlu bak.Sadece bir gün yapmakla da olmaz bir süre dene bakalım ne değişecek.

Geçmişe aşırı takıldığın için şimdi herşey sana negatif gözüküyor.

Eşine seni biraz kendi başına bırakmasını,ancak o zaman düşünürsen belki bir şeylerin üstesinden gelebilceğini anlat.Umarım anlayışla karşılar.

Düşünmek,bir süre ayrı kalmak ikinizede iyi gelecek sanırım...

Eşini sevmemek tabi yeterince sebep.
Geçmişte yaşadıklarının üstesinden o zaman gelmişsin,yada gelirim sanmışsın ama şimdi teker teker çıkıyor acısı.

Yeni bir sayfa açtığını düşün kendine.O zorlukları geçmişi tamamen sil.Sabah kalktığında her şeye olumlu bak.Sadece bir gün yapmakla da olmaz bir süre dene bakalım ne değişecek.

Geçmişe aşırı takıldığın için şimdi herşey sana negatif gözüküyor.

Eşine seni biraz kendi başına bırakmasını,ancak o zaman düşünürsen belki bir şeylerin üstesinden gelebilceğini anlat.Umarım anlayışla karşılar.

Düşünmek,bir süre ayrı kalmak ikinizede iyi gelecek sanırım...

tespitinde çok haklısın geçmişte ne yaşanıyorsa geliyor bizimle o yüzden en güzeli o an vazgeçmekmiş zaman hiç bişeyin ilacı değil çünkü yaşanan yıllar geri gelmiyor,üstelik ben çok farklı bi hayatım olabilecekken kendim seçtim bu zorlu yolu o yüzden kendimi de affedemiyorum.Şu an 25 yaşındayım ama mesleğimden başka beni hayata bağlayan hiçbirşey yok gibi geliyor kendimi yaşlanmış hissediyorum galiba güzelliğim de gidiyor..akşamları eve gelmek istemiyorum ya da O gelsin istemiyorum yalnızlık en güzeli..

Son düzenleme:
bırsey dıyemıyorum bazen bu kadınlar hersey müstehaktır bosan git baskasıyla evlen mum ısıgı ile arayacaksın ozmn o adamı emın ol seven deger veren olsunda isterse tastan olsun be örnek vereyım canlı örnek arkadaslarım evlı kocaları eve gelmıyor bazen gecelerı dısarda gecırıyor he eşlerını gezmeye göturuyorlar ama sonra napıyolar biliyormusun kadınları eve bırakıp içmeye gıdıyolar cok şükür sadık seven deger veren birine sahibim bundan daha değerli önemlı birşey olamaz emin ol ama şimdi bunun degerını anlamayacaksın ilerde karsına senı küçümseyen biri cıkınca anlayacaksın[/QUOTE

eşim de ben de hovarda insanlar değiliz zaten öyle içki alemlerinde gezen biriyle evlenmezdim .pardon ama o arkadaşlar niye evlenmişler adamların içtiğini bile bile?

siz boşanmış biri misiniz acaba ? mesleğim var çalışıyorum ve boşanacak olsam kendim ayrı evde yaşamak isterim ailemle değil.Bu durumda hangi sıkıntılar bekler beni kestiremiyorum .Muhtemelen ailem ve çevrem yadırgar .Aaa çok mutlu gözüküyodunuz oysa derler..İstanbulda yaşıyorum ailem başka şehirde burada boşanmış bir bayan olarak yeniden düzen kurmak zor biliyorum. Daha mutlu olur muyum bilmiyorum..

Evet boşanmış biriyim.
İlk zamanlar çok zor oluyor kaldı ki ben o dönem işsizdim.
İçtiğim sigaranın parasını bile ailem karşılıyordu.
Çevrede "aaa senin kocan muhteşem bir adamdı,noldu,neden,niye?" diyenlere ben kulağımı kapatmıştım zaten bunları göze alarak boşanmaya kalkışmıştım.
Ben mutlu değilken daha mutlu olur muyum diye hiç sorgulamadım. Önce önümdeki sorunları ortadan kaldırmalıydım. Daha sonra elbette hayat devam ettiğine göre yeni mutluluklar ve mutsuzluklar olacak diyerek direndim.
Yine diyorum zordu çok zordu ama şimdi iyiyim.
Size boşanın bekarlık sultanlık heyyyoooo naraları atmıyorum. Sadece mutsuz bir evliliği sürdürme çabasını anlamıyorum.

Evet boşanmış biriyim.
İlk zamanlar çok zor oluyor kaldı ki ben o dönem işsizdim.
İçtiğim sigaranın parasını bile ailem karşılıyordu.
Çevrede "aaa senin kocan muhteşem bir adamdı,noldu,neden,niye?" diyenlere ben kulağımı kapatmıştım zaten bunları göze alarak boşanmaya kalkışmıştım.
Ben mutlu değilken daha mutlu olur muyum diye hiç sorgulamadım. Önce önümdeki sorunları ortadan kaldırmalıydım. Daha sonra elbette hayat devam ettiğine göre yeni mutluluklar ve mutsuzluklar olacak diyerek direndim.
Yine diyorum zordu çok zordu ama şimdi iyiyim.
Size boşanın bekarlık sultanlık heyyyoooo naraları atmıyorum. Sadece mutsuz bir evliliği sürdürme çabasını anlamıyorum.

özel olacak ama sizin de sebepleriniz benimkine benzer miydi?

Acikcasi mutsuzlugunuzun sebebinin esinizle ilgili olduguna inanmiyorum tamammen dusuncelerinizle ilgili. Bosanmali miyimdiye sormadan once kendinizi sorgulayin biraz. Ne bekliyordunuz neyi bulamadiniz gercekten sevmiyor musunuz yoksa donemsel mi? Sonucta ortak seyleriniz yoksa flort doneminde de olmamasi gerekiyor o donemde nasil anlastiniz? Kendinizi stres altinda hissediyor musunuz sorunlu donemlerden gecerken insanda stre hormonu ile birlikte adrenalinde salgilanir ve adrenalin zevk ve heyecan duymanizi da saglar. Evliliginizde hareket heyecan olayi eksik olabilir mi? Bence bir seyler yapmayi deneyip ondan sonra bu bosanma olayini dusunun insanlar genelde baskalarini test eder kendinizi test edip gozlemleyin. Yoksa anlastigim iyi birini sevmiyorum deyip ayrilmak biraz cocuksu geliyor.

Onu sevmiyorum ayrildim bunu sevmiyorum bitirdim. Hayatimiz salt duygulardan olusmuyor hem mantik hem duygu birlikte devrede olmali.

Demek evlenmek için sadece aşk yetmiyormuş bunu birkez daha görmüş olduk...Artık onu sevmiyor olmanız bunu apaçık kabullenmeniz ona dokunmak bile istememeniz yeterli bir sebep bence ama evlilkte geçiş dönemleri vardır evliliginiz çetin bir sınavdan mı geçiyor bunu da bir düşünün ...üstelik siz yeniden birşeyleri değiştirme çabasına girmek bile istemiyor direk en kısa yoldan başka bir hayata yelken açmak istiyorsunuz...bitirememenizin nedenide eşinizin size karşı iyi bir eş olması sizi çok seviyor olması yani sanırım ona acıyorsunuz...iplerin tamamen sizin elinizde olması sizi sıkmış...bizde eşimle böyleyiz herşeyi ben düşünür,ben planlarım...insan bazen yoruluyor sıkılıyor...sizin daha aktif,arada bi burnunuzu sürtecek size duygularını tamamen açmayacak,merakınızı canlı tutacak ve sırtınızı yaslayabileceginiz sizden daha olgun bir eşiniz olmalıymış...sizi anlayabiliyorum

Demek evlenmek için sadece aşk yetmiyormuş bunu birkez daha görmüş olduk...Artık onu sevmiyor olmanız bunu apaçık kabullenmeniz ona dokunmak bile istememeniz yeterli bir sebep bence ama evlilkte geçiş dönemleri vardır evliliginiz çetin bir sınavdan mı geçiyor bunu da bir düşünün ...üstelik siz yeniden birşeyleri değiştirme çabasına girmek bile istemiyor direk en kısa yoldan başka bir hayata yelken açmak istiyorsunuz...bitirememenizin nedenide eşinizin size karşı iyi bir eş olması sizi çok seviyor olması yani sanırım ona acıyorsunuz...iplerin tamamen sizin elinizde olması sizi sıkmış...bizde eşimle böyleyiz herşeyi ben düşünür,ben planlarım...insan bazen yoruluyor sıkılıyor...sizin daha aktif,arada bi burnunuzu sürtecek size duygularını tamamen açmayacak,merakınızı canlı tutacak ve sırtınızı yaslayabileceginiz sizden daha olgun bir eşiniz olmalıymış...sizi anlayabiliyorum

doğru anlamışsınız tam da öyle bir eşim olmasını isterdim artık çok geç zaten bunu istemek için ..ama bazen düşünüyorum öyle bir eşe sahip olsaydım beni bu kadar sevebilir miydi diye

Acikcasi mutsuzlugunuzun sebebinin esinizle ilgili olduguna inanmiyorum tamammen dusuncelerinizle ilgili. Bosanmali miyimdiye sormadan once kendinizi sorgulayin biraz. Ne bekliyordunuz neyi bulamadiniz gercekten sevmiyor musunuz yoksa donemsel mi? Sonucta ortak seyleriniz yoksa flort doneminde de olmamasi gerekiyor o donemde nasil anlastiniz? Kendinizi stres altinda hissediyor musunuz sorunlu donemlerden gecerken insanda stre hormonu ile birlikte adrenalinde salgilanir ve adrenalin zevk ve heyecan duymanizi da saglar. Evliliginizde hareket heyecan olayi eksik olabilir mi? Bence bir seyler yapmayi deneyip ondan sonra bu bosanma olayini dusunun insanlar genelde baskalarini test eder kendinizi test edip gozlemleyin. Yoksa anlastigim iyi birini sevmiyorum deyip ayrilmak biraz cocuksu geliyor.

Onu sevmiyorum ayrildim bunu sevmiyorum bitirdim. Hayatimiz salt duygulardan olusmuyor hem mantik hem duygu birlikte devrede olmali.

aslında olay sevip sevmemek değil her yönüyle iyi bir insan O. Sadece bana hitap edemiyor çünkü hayattan yana zevk aldığımız mutlu olduğumuz şeyler farklı.Bir arkadaşımla gezmekten çok daha fazla keyif alıyorum mesela.Flört döneminde anlaştık çünkü farklı şehirlerdeydik hiç bu kaadar bir arada zaman geçirmemiştik ve o zaman göremedim ben mizaclarımızın farklı olduğunu bi de şu da var ki o zamanlar iplerin benim elimde olması hoşuma gidiyordu.Şimdiyse gitmiyor.. O herşeyi düşünsün istiyorum çocuğum gibi olmasın..

daha bugün okudum
biz aşkı karşımızdakinin bize yaşattıkları olarak görüyoruz
halbuki gerçek aşk tüm suretten sıyrılıp karşındakinin siretine aşık olmaktır
siz bence şimdi şöylece bi oturup düşünün
eşinize gerçekten aşıkmısınız yoksa evlenmeden önce kurduğunuz hayalleri size yaşatamadığı için hayal kırıklığımı yaşıyorsunuz

ya sevmiyorsunuz , mutlu değilsiniz buda bir sebeptir..
istemediğiniz biri ile aynı evde yaşamaktansa ayrılın bence...
çocuk felanda yok , olsa bir kere daha düşünün diyebilirdim ama o zamanda olmazdı birini sevmeden o ilişkinin yürümesinin ne kadar zor olduğunu bilirim..
baştan evlenip belki severim demek, sevdiğine değil seni sevene bak gibi şeyler bence yaş.. bir insnaı ya seversizin yada sevmezsiniz bunun ortası yok..
tek taraflı yetmez yaaa..
hem kaşrı tarafada yazık belki oda hayatını yeniden kurar..

doğru anlamışsınız tam da öyle bir eşim olmasını isterdim artık çok geç zaten bunu istemek için ..ama bazen düşünüyorum öyle bir eşe sahip olsaydım beni bu kadar sevebilir miydi diye

doğru anladım çünkü aynı dertten muzdaribim:50: siz fazla zaman geçirememişsiniz tanıyamadım ilk başlarda böyle olması hoşuma gidiyordu demişsiniz ama bizde aile,kültür,düşünce farklılıklarını görmezden gelerek 3 sene nişanlı kaldık ve eşim evlendikten sonra değişti...uzun zamadır kalbimin atış sesleri kulagımda yankılanmasada ben seviyorum malesef...evlenecek erkek var eglenecek erkek var:1: ikisi bir arada olsa ne güzel olur.:1: şaka bi yana bazen hep daha fazlasını istiyoruz :50:seni iyi anlıyorum

ya sevmiyorsunuz , mutlu değilsiniz buda bir sebeptir..
istemediğiniz biri ile aynı evde yaşamaktansa ayrılın bence...
çocuk felanda yok , olsa bir kere daha düşünün diyebilirdim ama o zamanda olmazdı birini sevmeden o ilişkinin yürümesinin ne kadar zor olduğunu bilirim..
baştan evlenip belki severim demek, sevdiğine değil seni sevene bak gibi şeyler bence yaş.. bir insnaı ya seversizin yada sevmezsiniz bunun ortası yok..
tek taraflı yetmez yaaa..
hem kaşrı tarafada yazık belki oda hayatını yeniden kurar..

biz birbirimizi severek evlendik şimdi yine seviyorum ama arkadaş gibi aşk yok yani.Zaten sorun da bu galiba biz hep arkadaş olduk ama "eş" olamadık kocam gibi göremedim anlattığım sebeplerden dolayı iplerin bende olmasından dolayı..

doğru anladım çünkü aynı dertten muzdaribim:50: siz fazla zaman geçirememişsiniz tanıyamadım ilk başlarda böyle olması hoşuma gidiyordu demişsiniz ama bizde aile,kültür,düşünce farklılıklarını görmezden gelerek 3 sene nişanlı kaldık ve eşim evlendikten sonra değişti...uzun zamadır kalbimin atış sesleri kulagımda yankılanmasada ben seviyorum malesef...evlenecek erkek var eglenecek erkek var:1: ikisi bir arada olsa ne güzel olur.:1: şaka bi yana bazen hep daha fazlasını istiyoruz :50:seni iyi anlıyorum[/QUOT

Son düzenleme:
Back
X