• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmayı düşünmek hem de somut bir sebep yokken!

biz birbirimizi severek evlendik şimdi yine seviyorum ama arkadaş gibi aşk yok yani.Zaten sorun da bu galiba biz hep arkadaş olduk ama "eş" olamadık kocam gibi göremedim anlattığım sebeplerden dolayı iplerin bende olmasından dolayı..

otoriter bi eş istiyorsunuz ?
herşeyi sizin yerinize düşünen ??
ne biliyim hani bazen idare edilmek daha tatlı gelebiliyo.. yorulmuyorsunuz.. ince ince düşünmek zorunda kalmıyorsunuz ??
karşı tarafında konu ile ilgili bir fikrinin olmasını istiyorsunuz.. herşeyi size bırakmasını değil bazı şeyleride onun düşünmesini istiyorsunuz ..

bence ayrılmayın en azından şimdilik her ilişkide gitgeller olabilir heleki siz zor bi sürec gecirmişsinzi ben bunu sizi etkilediğini düşünüyorum ayrıldıktan sonra esinizin kıymetini anlayabilrsinz o zaman da cok gec olur bence güzel anılarınızı onun ozamanlar sizin için neden o kadar değerli olduğunu düşünün , ama tabi bu dediklerim başlarda asıksanız gecerli hiç sevmeden evlendiyseniz zaten düşünmeyin ayrılın.. evliliğiniz başından berimi böyle düşünüyosunuz?

daha bugün okudum
biz aşkı karşımızdakinin bize yaşattıkları olarak görüyoruz
halbuki gerçek aşk tüm suretten sıyrılıp karşındakinin siretine aşık olmaktır
siz bence şimdi şöylece bi oturup düşünün
eşinize gerçekten aşıkmısınız yoksa evlenmeden önce kurduğunuz hayalleri size yaşatamadığı için hayal kırıklığımı yaşıyorsunuz

eşime önceleri yani nişanlılıktan önce gerçekten aşıktım nişanlandıktan sonra aşkım azaldı şimdiyse bitti gibi..yaşanılan hayal kırıklıkları birike birike yoruluyorsun aşk kalmıyor ortada..

otoriter bi eş istiyorsunuz ?
herşeyi sizin yerinize düşünen ??
ne biliyim hani bazen idare edilmek daha tatlı gelebiliyo.. yorulmuyorsunuz.. ince ince düşünmek zorunda kalmıyorsunuz ??
karşı tarafında konu ile ilgili bir fikrinin olmasını istiyorsunuz.. herşeyi size bırakmasını değil bazı şeyleride onun düşünmesini istiyorsunuz ..

aynen öyle ..ama otoriter değil

bence ayrılmayın en azından şimdilik her ilişkide gitgeller olabilir heleki siz zor bi sürec gecirmişsinzi ben bunu sizi etkilediğini düşünüyorum ayrıldıktan sonra esinizin kıymetini anlayabilrsinz o zaman da cok gec olur bence güzel anılarınızı onun ozamanlar sizin için neden o kadar değerli olduğunu düşünün , ama tabi bu dediklerim başlarda asıksanız gecerli hiç sevmeden evlendiyseniz zaten düşünmeyin ayrılın.. evliliğiniz başından berimi böyle düşünüyosunuz?

evet severek evlendik ama şimdi o kadar çok eleştiryorum ki onu herşeyi batıyor adeta..

ben bekarım ama bu durumları yaşamıştım ben de erkek arkadaşım tıpkı eşiniz gibiydi uyuşabiliyorduk aslında ama ben ne dersem yapar gözlerimin içine bakar hiçitiraz etmezdi
gel gör ki benim istediğim bu değildi ben güçlü bir erkek istiyordum bana sözünü geçirebilsin prensipleri olsun istiyordum
sonra tam da böyle birisi çıktı karşıma ama ayrıldık neden çünkü uyum sağlayamadım ondan sonra. istediğim gibi biriydi ama alışmıştım sürekli tabiri caizse yönetmeye ipleri elimde tutmaya ve sonunda ayrıldık uyum sürecini sabırla atlatamadık
tüm bunlardan sonra şunu söyleyebilirim ki hayran oldum aşık oldum acı da çektim ama yine de pişman değilim çünkü aşksız ve devamlı karşı tarafa acıyarak olmaz

ben bekarım ama bu durumları yaşamıştım ben de erkek arkadaşım tıpkı eşiniz gibiydi uyuşabiliyorduk aslında ama ben ne dersem yapar gözlerimin içine bakar hiçitiraz etmezdi
gel gör ki benim istediğim bu değildi ben güçlü bir erkek istiyordum bana sözünü geçirebilsin prensipleri olsun istiyordum
sonra tam da böyle birisi çıktı karşıma ama ayrıldık neden çünkü uyum sağlayamadım ondan sonra. istediğim gibi biriydi ama alışmıştım sürekli tabiri caizse yönetmeye ipleri elimde tutmaya ve sonunda ayrıldık uyum sürecini sabırla atlatamadık
tüm bunlardan sonra şunu söyleyebilirim ki hayran oldum aşık oldum acı da çektim ama yine de pişman değilim çünkü aşksız ve devamlı karşı tarafa acıyarak olmaz

yani biz bayanlar her halükarda mutlu olamıyor muyuz;)

bir de şuna açıklık getireyim ki eşime acıdığım için birlikte değilim aksine ben ayrılsak nasıl olur diye sorduğumda "mutlu olacaksan ayrılalım böyle eziyet çekmenin bir anlamı yok , ben erkeğim hayatımı yeniden kurmam sana göre daha kolay olur ama senin için endişeleniyorum " demişti.Yani bu konuda benden daha güçlü olduğuna eminim

bir de şuna açıklık getireyim ki eşime acıdığım için birlikte değilim aksine ben ayrılsak nasıl olur diye sorduğumda "mutlu olacaksan ayrılalım böyle eziyet çekmenin bir anlamı yok , ben erkeğim hayatımı yeniden kurmam sana göre daha kolay olur ama senin için endişeleniyorum " demişti.Yani bu konuda benden daha güçlü olduğuna eminim

e o zaman sorun yok demektir ??
daha ne bekliyorsunuz olmuyorsa bitirin ..

yani biz bayanlar her halükarda mutlu olamıyor muyuz;)
demek istediğim aslında bu duruma siz de alıştınız ve bundan sıyrılmanız kolay olmaz hele ki boşanıp istediğiniz gibi biriyle ilişkiniz olursa ayak uydurmakta çok zorlanırsınız sabır gerekir her iki taraf için de bu uyum süreci de kat kat mutsuzluk getirecektir

demek istediğim aslında bu duruma siz de alıştınız ve bundan sıyrılmanız kolay olmaz hele ki boşanıp istediğiniz gibi biriyle ilişkiniz olursa ayak uydurmakta çok zorlanırsınız sabır gerekir her iki taraf için de bu uyum süreci de kat kat mutsuzluk getirecektir

evet benim biraz yönetmeyi seven bir kişilk yapım var o yüzden otoriter biriyle de yapamayacağımı biliyorum da arası olsa keşke diyorum

ayrıca ayrılsam bile yeniden evlenmem gibi geliyor neden mi ?boşanmış bir kadınla ancak boşanmış bir erkek evlenmek ister o da muhtemelen çocuklu olacağı için ben istemem..

bence boşanmayın biraz ayrı yaşayın o arada daha iyi düşünün ama işler pek de değişmeyecektir zor bir durum çok iyi anlıyorum sizi :50:

sevgili arkadaşım kibirli insanalardan ben de nefret ederim ama arda denklik olmayınca anladım ki birçok şey sorun oluyor onun çevresi bana uymuyor sonra (kibir olsun diye söylemiyorum) ben daha çok şey görüp geçirdiğim için çoğunlukla ben yönlendirmek zorunda kalıyorum bişey mi yapılcak bi yere mi gidilcek hep ben organize etmek durumundayım bu da yoruyor insanı..

tam ideal koca aslında..
tam tersi olsaydı??????

ayrıca ayrılsam bile yeniden evlenmem gibi geliyor neden mi ?boşanmış bir kadınla ancak boşanmış bir erkek evlenmek ister o da muhtemelen çocuklu olacağı için ben istemem..

yani sırf çocuklu biriyle evlenmemek için bu evliliği sürdüyorsanız , zaten bu ilişki tam sağlıklı değildir gibime geliyor..
sırf bunun için mi pişman olacağınızı düşünüyorsunuz ayrılırsanız ?

Back
X