boşanmayı düşünüyorum..

ewil_s

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2010
38
4
48
Kocaeli
daha 4 aylık evliyim ama boşanma aşamasına geldik. eşim modern görünmeye çalışan gerikafalı biri.. bir sürü sorunumuz var.. çok küfür etmeye başladı ve ben küfür etmesine dayanamıyorum ona saldırıyorum.. her küfür ettiğinde ya vuruyorum ya da çimdikliyorum.. hiç olmadığım biri gibi davranıyorum ömrüm boyunca yapmadığım şeyleri yapıyorum ve kendimden utanıyorum.. ne yapacağım nasıl davranacağımı bilmiyorum psikolojim bozuldu iyice.. kızlar sakın evlenmeyin ya da evlenmeden önce çok düşünün..

Allah Allah ...
bu dediklerin 4 ayda mı oldu ?
nasıl bu hale geldiniz sebep ne ?
neyi paylAşamıyosunuz?
artık cimdiklemeye saldırmaya kadar gelmiş 4 ayda.
yazık gerçekten.

o küfrediyo sen şiddet gösteriyosun hemde 4 ayda ...ne o normal ne de sen.

yaa eski birlikte olduğu kadınlar arıyo sinirleniyorum haliyle.. ve yaptığı herşey benden gizli.. ama benim herşeyimi dibine kadar araştırıyo ve ben harbiden çıldırıyorum bu duruma.. ben kızıncada ya kavga ederek ya da dalga geçerek üstünü kapatmaya çalışıyor.

Şiddetli geçimsizlik dedikleri bu olsa gerek; sözlü şiddet var, fiziksel şiddet de var.
Şiddeti erkeğin kadına, kadının erkeğe uygulaması fark etmez. Aranızda şiddet uygulanmaya başladıysa, o ilişkinin bitmesi gerekiyor demektir.
Yine de evliliğiniz henüz 4 aylık, boşanmak çok uzak bir seçenek gibi geliyorsa, ilk önce bir evlilik terapistine gitmenizi tavsiye ederim.
Eşinize evliliğinizin gidişatı ile ilgili kaygılarınızdan bahsedin; kendisine birlikte terapi görmeyi teklif edin.

bugüne kadar kimsenin kalbini kırmadan yaşadım.. bana kızsalar bile görmezden gelirdim ama eşim söz konusu olduğunda çıldırıyorum resmen.. söylediği herşey batıyor artık.. ben ne söylesem işlemiyo ona ama vurmama uyuz oluyo ve bende sırf o uyuz olsun diye yapıorum.. bence terapist bizim sorunumuzu çözemez en iyisi boşanmak gibi geliyo bana.

4 ay icinde , Bukadar yipranmak hic normal degil.

Piskolojik yardim.alin yoksa boyle devam etmez.

Bir durun daha yeni evlenmissiniz, henuz birbirinizi daha dogru durust tanimiyorsunuz bile.
Karsiniza alin ve ciddi bir sekilde sizi rahatsiz eden seyleri soyleyin.
Olmazsa bir evlilik terapistine gidin.
Kac yasindasiniz ?

kaç yıl sevgili yada nişanlı kaldınız. yani herşeyi çabuk mu tükettiniz acaba diye soruyorum. eski kız arkadaşlarını araması normal değil bence hoşta değil. oturup sakince bir konuşun sorunlarınızı halletmeye çalışın.

31 yaşındayım.. sorun da orada konuşamıyoruz rahatsız olduğum konuların üstünü kapatıyor.. hiçbir soruma cevap alamıyorum.. ve yapı olarak çok sinirli bir erkek o sinirlendiğinde bende sinirleniyorum o zaman olay büyüyor..

Yaşlarınız kaç? Hoş bende çok genç evlendim, çocuksu şeylerimiz oldu ama bukadarda deil.. Yani iki yetişkin gibi deilsiniz bence.. Her evliliğin ilk dönemlerinde sorunlar yaşanır, o yüzden denir flört döneminde deil evlenince tanırsın eşini diye.. Hani birbirini kabullenme orta yol bulma evresi vardır,, ama bir nasihat: sakın bu evreye şiddet sokmayın yoksa evliliğinize o şiddetide oturtursunuz

sevgililik ve nişanlılık dönemimiz toplamda 1 buçuk yıl.. ona göre sorun yok aramalarında çünkü yanlış yapmıyormuş..

Siz calisiyormusunuz?
Evde olunca insan olmadik konulari kafasina takar ondan soruyorum.
Bana buyuk, asilamayacak bir sorununuz var gibi gozukmuyor.

ben 31 o ise 34 yaşında.. ama çok saçma sapan davranıyor.. çok saygısızca davranıyo kendine müslüman denen insanlardan.. ben böyleyim diyor.. kendime söz verdim artık onun seviyesine inmeyeceğim. çünkü ben artık kendimi tanımıyorum..

Siz calisiyormusunuz?
Evde olunca insan olmadik konulari kafasina takar ondan soruyorum.
Bana buyuk, asilamayacak bir sorununuz var gibi gozukmuyor.

evde olduğumdan takdığım sorunlar değil. benim hoşlanmadığım davranışlardan kaynaklanan sorunlar. maalesef çalışmıyorum. iş arıyorum..

Hakkınızda hayırlısı olsun.. Yani boşanacaksanızda en azından başta patlak vermiş, ortada çocuk yok.. Herkez için daha kolay olur.. Ama den yinede hemen kestip atma düzeltmeye çalış.. Olmazsada kendi bilir artık, küfürleri ni ex lerini normal karşılayan birini bulsun

valla kafayı yemek üzereyim. hayırlııs neyse o olsun artık.. çünkü ben çok sıkıldım bu durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…