boşanmayı düşünüyorum..

haklısın medeo evlendikten sonra evrim geçiriyorlar resmen.. sevgiliyken haftada iki kere iş yerime çiçek yollardı çok romantik ve nazikti.. evlendikten sonra içinden bir odun çıktı resmen

Evlenmeden once genelde melek kivaminda oluyorlar.
Sonrasinda ayni evde her sey kendini belli ediyor, istediginiz kadar dusunun...
Canım işte uyanık olmak lazim problemleri görmezden gelmemek lazım atıyorum adam kavga çıkarmaya musait bir tipse evlenince duzelmiyor artiyor gibi ki ben küfür olayının sonradan ciktiginada inanmıyorum illaki etmistir nisanliyken falan o dönemde biz kadinlar biraz aptallasip duzelir diyoruz sonra böyle iş büyüyor

yanımda hiç küfür etmezdi.. nişanlılık evresinde ufak tefek şeyler duydum ama büyütmedim.. evlendikten sonra çok farklı olduğunu gördüm hayal kırıklığına uğradım açıkçası

haklısın medeo evlendikten sonra evrim geçiriyorlar resmen.. sevgiliyken haftada iki kere iş yerime çiçek yollardı çok romantik ve nazikti.. evlendikten sonra içinden bir odun çıktı resmen

Benim esim evlenmeden once hediyeler gonderirdi, bana guzel mektuplar yazardi, arabaya binince kapiyi acardi, seni mutlu etmek icin elimden gelecegimi yaparim derdi.
Evlendik baktim hepsi hikaye bambaska bir adam cikti karsima.
Annesi ve ablasi ile konusunca tanimadigim bir adam oluveriyordu.

Cok mucadele ettim, konusmadim, cok konustum sonunda anladi ama iki yilimi aldi.
Eski sevdigim adam geri dondu :)
Artik her seyin farkinda.
Onun icin sizede diyorum biraz mucadele ve saglam sinir gerekli.

Ben bana bağırılmasına veya ses yükseltilmesine hiç dayanamam o yüzden sinirlerim çok yıpranıyo. bilmiyorum geri dönermi o eski adam ama içimde birçok şey kırıldı.. o nasıl düzelir bilmiyorum

yanımda hiç küfür etmezdi.. nişanlılık evresinde ufak tefek şeyler duydum ama büyütmedim.. evlendikten sonra çok farklı olduğunu gördüm hayal kırıklığına uğradım açıkçası
Canim şiddetle falan cozemezsin bu olayi ama al karsina bu durumun kabul edilemez olduğunu söyle gerekirse bosanacagini hatta anlat tavrini koy korkup toparlar diye düşünüyorum allah yardimcin olsun

Peki eşin nasıl davranıyor eskileri aradığında bu önemli?
Hattını değiştirsin ya da zaten konuşmuyorsa defolun gidin falan diyosa problem değil

Canim şiddetle falan cozemezsin bu olayi ama al karsina bu durumun kabul edilemez olduğunu söyle gerekirse bosanacagini hatta anlat tavrini koy korkup toparlar diye düşünüyorum allah yardimcin olsun

Birkaç gün daha sessiz kalacağım düşünsün biraz yaptığı hataları belki aklı başına gelir.

Ben bana bağırılmasına veya ses yükseltilmesine hiç dayanamam o yüzden sinirlerim çok yıpranıyo. bilmiyorum geri dönermi o eski adam ama içimde birçok şey kırıldı.. o nasıl düzelir bilmiyorum

Bence burada yazdiklarinizi ona okutun veya kendisine sizi rahatsiz eden seyleri bir mektup halinde yazin.
Konusamiyorsaniz en azindan okuyarak dusuncelerinizi anlar.

Peki eşin nasıl davranıyor eskileri aradığında bu önemli?
Hattını değiştirsin ya da zaten konuşmuyorsa defolun gidin falan diyosa problem değil

bana hattımı değiştirtti ama kendisi değiştirmek istemiyor. benim yanımda konuşmuyor ki benim yanımda telefonu açmıyor... sadece aramayı görüyorum.

bana hattımı değiştirtti ama kendisi değiştirmek istemiyor. benim yanımda konuşmuyor ki benim yanımda telefonu açmıyor... sadece aramayı görüyorum.

sen de resti çekseydin. bak hayatım bu kadınlarla konuşmanı istemiyorum o kadaar deseydin
ayrıca ne konuşucaksa
benimkinin hastaları askıntılık ediyodu hattını kırdırdım ama nasıl kırdırdım hiç tavsiye etmem cinnet geçirterek kırdırdım gurur duymuyorum

bence bunu benim sürekli söylememe gerek yok.. onun bunu düşünmesi lazım.. çünkü aynı konuşmaları yapmaktan çok sıkıldım

bence bunu benim sürekli söylememe gerek yok.. onun bunu düşünmesi lazım.. çünkü aynı konuşmaları yapmaktan çok sıkıldım

valla onda haklısın ama kafasına vurunca bile anlamayan kendi kendine ne kadar zamanda anlar bilemiyorum

Erkekler düşünmez canım. Bir yolunu bulup kendi düşüncelerini onun beynine beynine sokacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…