boşanmayı düşünüyorum..

birkaç gün uzaklaşsanız birbirinizden?
vallahi ibreniz kırmızıya dayanmış her ikinizin de ciddi bir kaza çıkacak diye korktum açıkçası.
belki birbirinizi biraz özlediğinizi hissederseniz,ya da o yokluğunuzu farkederse belki o ibre biraz aşağılara düşer.sakinleşip oturup neden böyleyiz diye konuşabilirsiniz..
belki eşiniz de çözülür ve eski kız arkadaşlarının araması konusunda sizinle ortak bir çözüm yoluna gider?
ben bir süre uzaklaşmak faydalı olur diye düşünüyorum

İnsanin fikri neyse zikri de o olurmuş esininde o hesap.

Kendi yedigi haltlardan yola cikip seni ve tüm dis dunyayi kendi gibi sanip engel olmaya calisiyor aklinca.

aynen maç izlerken uykuya daldı maç bitince uyandı ve yatmaya gitti :)

Bunlarin sanki hepsi ayni kumastan.
Biz kavga ettikten sonra bizimkisi hemen rahat bir sekilde horul horul uyurdu.
Ben uyuyamaz sabahlara kadar uzulurdum.
Kendisine sordugumda sabah ise gidecegim ne yapayim derdi, ayriyeten cok kotu uyudugunu belirtildi.
Sanki ben ise gitmiyorum :)

Neyse ornek olarak ozellikle verdim cunku asagi yukari hepsi ayni.
Dedigim gibi sabir ve mucadele lazim, onlar bizim gibi cabuk olayin ciddiyetini kavrayamiyorlar.
O gunler kabus gibiydi ama asiliyor esler birbirlerine alisinca.

bende 1-2 hafta evden uzaklaşmayı düşünüyorum.. hiç arayıp sormayacağım bakalım ne yapacak..

Nasıl yani
Hiçbir sorununa yanıt alamıyorsunuz. o ya dalga geçiyor ya da, küfür ediyor. Sen vuruyor yada çimdikliyorsunuz, sonra akşııın???
Şaştı kaldım...

o durumlarda birbirimize yaklaşmıyoruz bile.. sadece arkadaşın sorusuna cevap verdim.. sen yanlış anlamışsın

hemde öyle bir uyuyor ki top atsan uyanmaz.. zaten ayrı yatıyoruz hiç sorun yok yanında onu oraya buraya dönüp rahatsız edecek kimse de yok :)

Bence yapmayin bunu, cok ters tepebilir.
Ayni evdede buna benzer tepkiler verebilirsiniz.

zaten şu an aynı evde yabancı gibiyiz. konuşma bakışma vs yok. o zaten normalde de eve geldiğinde tel ve tablet elinde oyun oynamayı tercih ediyor değişen birşey yok onun için.. sadace evdeki ses kesildi

hemde öyle bir uyuyor ki top atsan uyanmaz.. zaten ayrı yatıyoruz hiç sorun yok yanında onu oraya buraya dönüp rahatsız edecek kimse de yok :)

Ayri yatak onu bende yapmistim.
Ilk zamanlar hic orali olmamisti, horul, horul sensini duyuyordum.
Bakti ciddiyim geldi yanima niye boyle yapiyorsun diye.

zaten şu an aynı evde yabancı gibiyiz. konuşma bakışma vs yok. o zaten normalde de eve geldiğinde tel ve tablet elinde oyun oynamayı tercih ediyor değişen birşey yok onun için.. sadace evdeki ses kesildi

Beraber yemek yemiyormusunuz ?

ben aynı
Zaten anlattiklarinizda uyguluyorsunuz artik gerisi esinizin anlama kabiliyetine bagli.
Kendi evliligimin ilk yillarini gordum bu konuda onun icin sizde kendimi gordum.
Umarim asarsiniz butun sorunlarinizi, Allah yardimciniz olsun.

kusura bakmayin kendi mesajim alinti gibi cikmis duzeltemiyorum cepten yaziyorum.

Son düzenleme:
valla karar verdip kafanda bitirdiysen yap dediğini...
ama sonradan pişman olmamak için kurtarmak adına yabileceğin bişey kalmışmı iyi düşün...

4 aylık evlisiniz ayrı yatıyosunuz 2 yabancısınız evin içinde küfürler şiddet gırla gidiyo. rabbim korusun hepimizi...
zor bir durum ben yaşamadım ama genelde evliliğin ilk 2 senesi çok sancılı geçer derler aynı evin içinde 2 farklı insan illa çatışmalar olur.
ama olumsuz giden bişeylerde varsa zaman aleyhinize işliyo söylüyim yaşınızda var bir an önce yolunuza bakmanız gerekiyor..

4 ayda bu denli tükenen bir evlilikten hayr gelmez diye düşünüyorum

allahım bu erkekler ne istiyor böyle
burayı okudukça beynim dönüyor
derdi ne bu erkek milletinin

siz bazı şeyleri kaldıramayacağınızı evlenmeden önce bilmiyor muydunuz? hayatında bir çok kadın varmış bunu büyük ihtimalle biliyordunuz evliyken arayanlar evlenmeden önce hayli hayli arar o zaman aklınız neredeydi bunları kendinize sormaya çalışın, neden evlendiniz güvendiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…