- 20 Mart 2015
- 300
- 358
- 53
- 29
- Konu Sahibi Kazuletbagyan
-
İşten izin alamadığım için gidemedim. Ben böyle hayal etmemiştim. Evlilik bile bir uyum süreciyken ayrılığı nasıl kaldırırım. Aileme nasıl açıklarım..Oldukça paranoyak. Ne yaşandı da böyle oldu bilmem ama ben böyle paranoyak biriyle yaşayamazdım.
Edit: ayrıca neden yalnızsınız ki 1 haftadır? Siz neden gitmediniz? Daha 2 aylık evlilikte böyle sorunlar normal değil.
İşten izin alamadığım için gidemedim. Ben böyle hayal etmemiştim. Evlilik bile bir uyum süreciyken ayrılığı nasıl kaldırırım. Aileme nasıl açıklarım..
Arkadaşı görüp merhaba dediğim ama tanıyorum diyip güveneceğim biri değil. Ki inanılmaz sinirlendim ve utandım. Bir ara çıkıp adama ağzıma geleni bile söylemek istedim ama öylece kalmak ve eşimle telde kavga etmek daha mantıklı geldi . Bana televizyonun sesini aç duyamıyorum derken arkadaşına kapı dinletiyormuş şoka girdim. O kadar saçma geliyor kiAyrılmaya getirmek saçma kabul ediyorum. Ama örnek vereyim size benim.esim aksam 10 gibi gelir işten eve ve 2 kere uyuyakaldım 10 dk da 20 cevapsız atmış ve kapiyi anahtarı olmadığı için açamamış en son uyanıp kapı actigim da tersleyerek içeri girdi. Başına bisi gelse gazdan zehirlensen yanında kimse yok diye
Güya endiselenmis demeyin endişeleniyorlar .. arkadaşını göndermiş olması mantıklı bu harekete göre. Tanimamaniz doğrultusunda eşinize acilen dönüp kapıda biri vsr uyumusum sese uyandim ama açmadım demiş olsaydınız olaylar bu raddeye gelmezdi . Kapı açılmıyor sesi duymaması da normal adamın dis kapıdan. Şüphelenmiş ama boşanma raddesine getirip aldatiyor damgası yapistirmasi yanlış. Madem aklı kalacak 1 hafta senide goturseydi
Ailem memlekette yalnızım burda...Ailenizde kalsaydınız keske
Dönmeyi inanın deniyoruz ama olmuyor . Artık o kadar saçma şeyleri sorun ediyor ki şaşırıyorum. Neden ruj sürdüğün belli oldu dedi mesela bana?İftira, ayrılık kararından daha can yakıcı değil mi sizce de?
Ama tabi bir durun. Sorunları oturup bi konuşmak lazım. Daha çok ama çok yenisiniz. Bu sorunların en başına dönün gerekirse.
Çok paronayakça cidden. Boşan demek kolay bende 6 aylik evliyim daha ama yerinde olsam guvensizliginin bedelini ödetmek adına ailemin yanına giderdim yada eve eşimi almazdım. Güvenmeyi bilmeli. Bu kadar şüpheci olması neye dayanıyor hep mi böyleydi?Arkadaşı görüp merhaba dediğim ama tanıyorum diyip güveneceğim biri değil. Ki inanılmaz sinirlendim ve utandım. Bir ara çıkıp adama ağzıma geleni bile söylemek istedim ama öylece kalmak ve eşimle telde kavga etmek daha mantıklı geldi . Bana televizyonun sesini aç duyamıyorum derken arkadaşına kapı dinletiyormuş şoka girdim. O kadar saçma geliyor ki
Dönmeyi inanın deniyoruz ama olmuyor . Artık o kadar saçma şeyleri sorun ediyor ki şaşırıyorum. Neden ruj sürdüğün belli oldu dedi mesela bana?
Anladim sizin için cidden durum zor. İcinden çıkamadım bende ..Ailem memlekette yalnızım burda...
Amin teşekkür ederim...Yaşarken neden nefes aldığın belli deseydin sende, tövbe estağfurullah. Allah sabır versin ne diyim.
Evlenmeden önce belli etmedimi bu huylarını? Birden bire karakter değiştirmemiştir herhalde.Dönmeyi inanın deniyoruz ama olmuyor . Artık o kadar saçma şeyleri sorun ediyor ki şaşırıyorum. Neden ruj sürdüğün belli oldu dedi mesela bana?
saat dokuzdan sonra dışarı çıkma "izni" olmaması hepsinden saçmaBirde çok saçma degil mi? Butun alisverisi tamamlayip eve geliyorsun yorgun argin,tek bir kek kalibi eksik diye geri donuyorsun? Kek cok acil bisey degil o kadar yorgun olup tek bir kek kalibi icin eve varmisken geri cikmak mantikli bir hareket degil.
Hadi onu yaptin, birde rahatsiz olmamak icin sessize aldim diyorsun, rahatsiz olmak istemiyorsan esine uyuyacagini soylersin aramaz. Neden haber vermeyip sessize alip calsin calsin dursun olayina girdiniz? Bu da mantikli degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?