Boşanmayı kabul etmeli miyim ?

saat dokuzdan sonra dışarı çıkma "izni" olmaması hepsinden saçma
zaten bu saçmalık yüzünden yalan söylüyor

Ben yalan konusunda bu şekilde düşünmüyorum. Kızacak, izin vermedi diye yalan söylenmez. Çocuklar yapar bunu. Varsa bir rahatsızlığı konuşacak, olmadı tartışacak veya resti çekecek öyle yapacak yapacağını.

Bunu yapamayıp, yalan dolanla biseyler yapmaya devam etmek doğru degil. Yalan illa ki ortaya cıkıyor ve daha iyi olmuyor.

çok utanç verici.gösterdiği tavır cok ayıp. başka da bir şey söyleyemicem.

Anladim sizin için cidden durum zor. İcinden çıkamadım bende ..
kek kalıbını dönüp almamın sebebi hafta sonu 2 gün çalışıyorum oda dönüyor pazartesine kadar görmicez birbirimizi ona yemek ve kek yapıp bırakmak içindi

Dönmeyi inanın deniyoruz ama olmuyor . Artık o kadar saçma şeyleri sorun ediyor ki şaşırıyorum. Neden ruj sürdüğün belli oldu dedi mesela bana?

Terbiyesiz.

Geç saatte uyumuşsundur yani. 1 kere 2 kere arayıp saat 10da 11de karşı taraf açmıyorsa uyumuştur bunu bilmek için Einstein olmaya gerek yok.

Temizlik yaparken düşüp bayılmak bayağı senaryo....evde misin dışarda mısı diye kontrole göndermiş arkadaşını bizi yemesin. Elin adamına da rezil olmuşsun.

Şöyle problemli adamlarla evlenmeyin ablacım. Evlenmeden önce de böyledir bu adam göz göre göre evlenmişsiniz. Sonra da hayatım neden zindan oldu.

Eveeeeet hiç mantıklı değil. Saat geç , yorgunsam uyumak hiç mantıklı değil. Yatağa yatmak için bile izin almalıyız.

Eşime okudum, cevabı şu oldu.

''madem seni çok kıskanıyor, işini bıraktıracak, oturtacak seni dizinin dibine, anasının evine de 1 haftalığına gitmeyecek. Giderse seni de götürecek. Maaşına ortak olurken iyi, izin alamadığında seni evde bırakmaya gocunmuyor, telefonu açmadın diye senden boşanıyor. Nasıl erkeklik bu?''

Ben biraz adama hak verdim nedense.
Adam lap diye böyle olmamıştır. Az çok kocanı tanıyosun.
yatmadan önce sms atsan bile ben yatıyorum yeterli olurdu. onun üstüne arkadaşını gönderse tamam derim
eşim çalışmıyor evde bazen arıyorum arıyorum açmıyor annesini gönderiyorum eve.
ama acaba ben yokken eve kadın mı aldı diye düşünmüyorum. ev kazaları bizden çok uzakta gibi gözüküyor ama öyle değil.
haberlerde neler gösteriyorlar.
arkadaşı geldi madem tamam evdeyim sorun yok dersin ses verirsin.
en azından üstündeki şüpheler gider. çünkü senin kocan normal değil.
eve gelmişim yorgunum kek kalıbı almak için bir daha hayatta çıkmam.
komşun yok mu hiçher evde olan şey. istesen verirler yani.
sende garipsin.

Eşiniz ya paranoyak deli yada size zerre güvenmiyor geçmişte yaşanan bazı olaylar da bu durumu tetikleyebilir ama bunu en iyi siz bilirsiniz.

Bence arkadaşı göndermesi tam bir saçmalık. Arkadaşı eşi kardeşi ile gelse eyvallah ama tek başına kağıya göndermesi bence abartılı gevşeklik olmuş

Arkadasım kusura bakma da ben seni de haksız buldum hiç haber vermeden yatmış uyumuşsun insan bi mesaj atar bari adam 20 kere aramış kapı çalıyo yerinden kalkmıyorsun bu ne rahatlık yahu insan bi merak eder bi de sinirlendim diyosun ya neye sinirlendin açmayınca uyuduğumu anlar ne demek tamm eşin abartmış aldatma bilmem ne diyerek sen de biraz fazla abartmışssın

eşiniz sizi seviyor ve endişelenmiş.siz sanırım çok bağırdınız eşinize

Benim eşim de haber vermediğimde, bana ulasamadiginda vs çıldıran bir tiptir.
Ama ben bunu bildiğim için dikkat ederim. Uykulu bir haldeysem ulasamazsan korkma gözlerim kapanıyor bile derim.
Sizde de biraz ihmal söz konusu ama yakistirmalari ithamlari korkunç.
Ne desem bilemedim :s

Kiskanclik belli bir olcuye kadar idare edilir de paranoya tehlikeli. Bir de tv'nin sesini ac diyerek seni deneyen, arkadasina denetleten erkek karaktersizdir. Bosanmak icin cok sebebin var ama kocan zannetmiyorum direkt bosansin. Seni biraz surundurecek.

Çok sinirlendim.
Eşiniz gerçekten kuşkularıyla paranoyak olduğunu gösteriyor.

Ben olsam "eve başka erkek almıştım, o yüzden arkadaşına kapıyı, sana da telefonu açmadım" der, boşanma davasını kendim açardım.

Ama siz benim dediğimi yapmayın.

Esinizle konusurken kapida biri var falan demediniz mi? Normalde yalnizsiniz kapidan ses geliyor sonra siz esinizle konusuyorsunuz bu kousma sirasinda soylenirdi. Siz niye soylemediniz?

Adamin guvensizligi bos yere degil bence. Sonucta sen de yalan soyluyorsun esine belki gecmiste 1-2 yalanini yakaladi oyuzden sana guvenmiyor.

Ayrica kek kalibi icin kimse 9da beni disari cikaramaz. Evinde eminim borcam vardir onda da kek yapilabiliyor sonucta.

Ha ilk eve geldiginde kocani arayip ben geldim diyosun ki surekli haberlesiyorsunuz demektir bu esinle. Sessize alip yatman yine sacma bu durumda. Kocan hakli demiyorum ama onu guvensizlige iten senin hareketlerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…