Boşanmayı kabul etmeli miyim ?

bu ithamın üzerine,boşanır mısın bilemem,ama ortalığı yık bana nasıl böyle birşey söylersin diye,yık ki bir daha aynı şeylerle gelmesin sana. yoksa devamı artarak gelir benden söylemesi.

not: sende de hatalar var tabi ki arkadaşların da yazdığı gibi. ama eşinin böyle söylemesi saçmalık. madem aldatacağını düşünecek kadar güvenmiyodu,senle neden evlendi,ve neden yanlız bırakıp gidiyo

Telefonun sesini kısıp çaldırır çaldırır sonra vazgeçer demeniz de hoş olmamış
Sessize alana kadar yatıyorum iyi geceler vs yazsaydınız. Ondan sonra sessize alsaydınız.
Eğer mevzu güvensizlikse eşiniz mesaja rağmen kapıya Adam gönderirdi.

Böyle evlilik yürümez bir yerde kopar bence

Daha yeni evlisin, evliliğin ilk başlarında güven problemi oluşuyor ama dikkatli olmam lazım bişeyler oturana kadar.. bazı erkekler kendilerinde olmayan güvensizliği karşı tarafı ezerek rahatlarlar. Aldatılma korkusu yaşıyor ve bu davranışında hasta ruhlu kocanı tetiklemiş. Sakın alttan alma tavrını koy ama sende dikkat et. İlk 1 sene çok tehlikeli "boşanıcam-boşayacağım " sözü dile yapışır adeta. Bizde geçirdik bu dönemleri ama geçiyor dediğim gibi zamanında eşin ne yaşadıysa bunun bedelini sana ödetmesin bi zahmet..

Ve eğer boşanıcam diyorsan ailene durumu olduğu gibi anlat.. hep tetikte yaşayamazsın. Madem aşırı kıskanç çalıştırmasın seni bi zahmet. 1 hafta yalnız bırakmaya razı geliyor bide utanmadan elin adamına kapı dinletiyor. Hasta ruhlu erkekler ne diyeyim boşanmazsınız merak etme ama tavrını koymazsan daha çok çekersin bu adamın elinden.. 2 aylık evlisiniz daha nasıl bir manyaktır ki senin onu aldatavağını düşünmüş. Seni suçlamıyorum düşünür mü düşünür bu dengesiz erkekler.. kek kalıbı almayada çıkarsın baklalada gitmiş olabilirsin. Devre bak ya öküzler etrafta kol geziyor

Tamam boşanma raddesine getirmesi yanlış da... Sizin yaptığınız da yanlış. Ki ben öyle bir yere giderken eşime haber veren izin alan biri değilim ama yine de yanlış buluyorum. Birbirinizden uzaksınız. O sizi elbette merak edebilir. Adam evden gidiyor siz telefonu sessize alıp bakmıyorsunuz sonra arkadaşı geliyor kontrol etmeye tenezzül edip iyiyim bir şey yok demiyorsunuz kapıyı açarak. Adamı daha da meraklandırmaya çalışmışsınız sanki.

Boyle bir adamla, o ayrilmak istemese de siz devam etmek istememeliydiniz.
Sizin hataniz yok mu var, telefonun sesini kisip yatacaginiza ben uyuyorum diye yazip yatabilirdiniz. Sanirim evde yalnizken esim de bana ulasamasa ve hemen gelemeyecek olsa polisi ya da apartman gorevlilerini arardi cunku merak ederdi. Ama asla boyle bir iftira atmaz, atamaz, atarsa bidaha o kapidan giremez.

katılıyorum sana canm zaten sorunlu bi adamla evlisin telefonun sesini kısmak ne alaka hadi diyelim adam kapıya geldi seslen kendisi rezil olsun.. sonunda da bas çıngarı ortalığı ayağa kaldır

Endiselenmesi ayrı bi konu iftira atması ayrı. ....burda ki en büyük sorun esinizin size guvenmemesi....iki aylık evlilikte niye böyle şüphe hissetsinki adam ya sorunlu yada birseyinizi gördü yada duydu ....öncelikle bunu halletmelisiniz....

Paranoyaklikta 16373838789 level atlamış .işin var bu adamla .bosanmasanizda çok uğraşırsın .

Kocan normal değil de sen de normal davranmamıssın. Böyle takıntılı olduğunu bile bile haber vermeden telefonun sesini kisman sorun çıkarmak için davetiye gibi olmuş. Ayrıca niye sessize alıyorsun telefonu ben eşim arayacak olsa gece 3te de acar konuşurum uyandırdı diye gocunmam. Senin koca biraz paranoyak sen hala malzeme veriyorsun televizyonun sesini açtırıp kapıdaki adama falan dinletmek öyle normal insanın yapacağı şeyler değil bence çok ısrar ederse ayrıl gitsin bu tipi tanıyorum ben hayat gecmez gerçekten.

allah askına esin dua etsin ya polisi arasan arkaasını ihpar etsen yada apartmanda bagarsan hırsız var diye gece cıkan birimisin ki bunu düsünüyoo ooooo cok isisn var güven sorunu evlilikte cok önemli cinsellik derler ama bence guven daha önemli sürekli göz hapsind eolmak felaket bisey olmalı

Telefon acilmayinca, kapı acilmayinca merak etmiş. Onu da anlamaya çalış. Adam hiç umursamasa takar bizim için endiselense sorun yaparız. .. ben esine hak verdim

Bu söylenenler doğru aslında. Sizin de yaptığınız mantıksız durumlar var. Her şeyi burada anlattınız mı bilemiyorum ama benim eşim de kendi kendine telefonu kapasa bana kapıyı açmasa ben de ne ayak derim. Uyuyorum diye haber vermeme olayını anlamadım. Keza tam tersine uyuduğumu haber veririm ki zili çalmadan anahtarıyla açsın eve girsin. 9'dan sonra dışarı çıkma izniniz yokmuş ama illa ki bu sizden şüphelendiği için olmasını gerektirmez, muhitiniz kötüyse gece başınıza bir şey gelmesinden endişeleniyor olabilir. Ki kek kalıbı da saat 9dan sonra misafiriniz gelip kek yapmayacaksanız zaruri bir ihtiyaç değil bunun için dışarı çıkılmaz.

Ruj sürmeme bile karışıyor diyorsunuz, daha önceden böyle huyları yok muydu, varsa da bile bile mi evlendiniz? Anlayamadım yani. Eksik anlattığınız bir şeyler mi var, daha önceden aldatma ya da aldatma şüphesine yönelik davranışlarınız mı oldu? Bazı parçalar yerine oturmuyor konuda.

Son düzenleme:
evlilik öncesinde nasıldı ilişkiniz?
birbirinize güven bağınız oturmadan mı evlendiniz?

sizin için bu kısmı yazıyorum.

tamam bir hafta yanlız kalmışsınız, gündüz alabileceğiniz bir kek kalıbını (aciliyeti olan bir eşya değil) akşam dokuzdan sonra HABERSİZce gitmişsiniz. (izin almak değil haber vermek. ki erkek yada kadın eşi istemiyorsa özellikle uzaktayken içi huzursuz olmasın diye tamam diyebilmeli.)
burda sizi suçlamak için demiyorum. şunu unutmuşum geri döndüm aldım demek aranızdaki güveni sağlar.
belki avmde sizi birisi gördü haber verdi. bazen alakasız bir şekilde senin eşini de şurda gördüm diyebilen tipler olabiliyor. yalan söylediğinizi düşünmesine sebep olmuşsunuz.

telefon olayına bende takıldım. sessize alacak kadar halim varsa ben uyuyacak gibiyim çok yorulmuşum diye mesaj atardım.
başınıza bir şey gelebilecek olma ihtimaline karşı güvendiği birini kapıya göndermiş. böyle bir durumda sesi duyar duymaz eşimi arar kapının arkasından bir ses geliyor çok korktum derdim.

olay da bu kadar büyümezdi.

eşiniz için de bu kısmı yazıyorum.

neden bu kadar paronayakça bir düşünceye girdi?
daha önce de böyle halleri var mıydı?
tatil için iki aylık eşini bırakmak fazla düşüncesizce değil mi?
3 gün en fazla olmalı.

ikiniz içinde şunu diyorum.
evlilik bir süreçtir.
özellikle ilk yıl bazı şeylerin oturması, birbirinizi tam anlamıyla tanımanız için önemli bir vakittir. birbirinizi yıpratmadan çözüm öneriler bulun birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…