- Konu Sahibi Kazuletbagyan
-
Tamam boşanma raddesine getirmesi yanlış da... Sizin yaptığınız da yanlış. Ki ben öyle bir yere giderken eşime haber veren izin alan biri değilim ama yine de yanlış buluyorum. Birbirinizden uzaksınız. O sizi elbette merak edebilir. Adam evden gidiyor siz telefonu sessize alıp bakmıyorsunuz sonra arkadaşı geliyor kontrol etmeye tenezzül edip iyiyim bir şey yok demiyorsunuz kapıyı açarak. Adamı daha da meraklandırmaya çalışmışsınız sanki.2 aylık evliyiz.
Eşim babası rahatsız olduğu için memlekete gitti. Bende yalnızdım 1 haftadır. Ve dün ilk defa dışarı çıktım.
Alışveriş yaptım. Eve döndüm ve eve döndüğümde kek kalıbı almayı unuttuğumu farkedip tekrar kek kalıbı almak için çıktım. Saat 9'u geçtiği için tekrar eşime söylemedim çıktığımı. Geç olduğu için izim vermez diye. Tekrar çıkmaya karar vermeden önce eşimle konuşmuştum poşetlerin ellerimi çok açıttığını ve dinleneceğimi söylemiştim.
Kek kalıbını alıp geldikten sonra gerçekten yorulduğum için uyudum. Telefonu sessize aldım rahatsız olmamak için. Eşim birkaç kez arar sonra uyuduğumu anlar diye düşündüm. TV açıktı uyurken ve eşim 3 saat içinde 27 kez arayıp gecenin 12 sinde kapıya arkadaşını göndermiş. Güya endişelenmiş. Beni temizlik yaparken düştü , bayıldı sanmış. Oysa ben dinlenicem demiştim. Ve kapı çaldı yanlıştır diye umursamadım. Sonra telefona baktım aramaları mesajı gördüm. Kapıya kilit falan denedi arkadaşı arkada anahtar var mı diye sonra ben eşimle konuşunca gitti ve ben arkadaşına hiç tepki vermedim. Kapıyı açmadım. Çok sinirlendim tanımadığım birini kapıma gönderdiği için. Yalnızdım sonuçta. Oda ona yalan söylediğim ve dışarda olduğum kanısına varmış, yok tv sesi gelmiyormuş yok ark kapı açmamışım. Zaten bir güven problemimiz vardı ama ben bu kadar abartacağını hiç düşünmemiştim. O kadar sinirlendim ve kırıldım ki. Beni rezil etti ve birde onu aldatmakla suçluyor. Evin ışıklıları bile yanıyordu. Kanıtı sadece arkadaşına kapı açmamam ve anahtarın kapı arkasında olmadığını ima etmesi. Şimdi ayrılmak istiyor ve bana herşey çok saçma geliyor.
katılıyorum sana canm zaten sorunlu bi adamla evlisin telefonun sesini kısmak ne alaka hadi diyelim adam kapıya geldi seslen kendisi rezil olsun.. sonunda da bas çıngarı ortalığı ayağa kaldırBoyle bir adamla, o ayrilmak istemese de siz devam etmek istememeliydiniz.
Sizin hataniz yok mu var, telefonun sesini kisip yatacaginiza ben uyuyorum diye yazip yatabilirdiniz. Sanirim evde yalnizken esim de bana ulasamasa ve hemen gelemeyecek olsa polisi ya da apartman gorevlilerini arardi cunku merak ederdi. Ama asla boyle bir iftira atmaz, atamaz, atarsa bidaha o kapidan giremez.
Paranoyaklikta 16373838789 level atlamış .işin var bu adamla .bosanmasanizda çok uğraşırsın .Arkadaşı görüp merhaba dediğim ama tanıyorum diyip güveneceğim biri değil. Ki inanılmaz sinirlendim ve utandım. Bir ara çıkıp adama ağzıma geleni bile söylemek istedim ama öylece kalmak ve eşimle telde kavga etmek daha mantıklı geldi . Bana televizyonun sesini aç duyamıyorum derken arkadaşına kapı dinletiyormuş şoka girdim. O kadar saçma geliyor ki
allah askına esin dua etsin ya polisi arasan arkaasını ihpar etsen yada apartmanda bagarsan hırsız var diye gece cıkan birimisin ki bunu düsünüyoo ooooo cok isisn var güven sorunu evlilikte cok önemli cinsellik derler ama bence guven daha önemli sürekli göz hapsind eolmak felaket bisey olmalı2 aylık evliyiz.
Eşim babası rahatsız olduğu için memlekete gitti. Bende yalnızdım 1 haftadır. Ve dün ilk defa dışarı çıktım.
Alışveriş yaptım. Eve döndüm ve eve döndüğümde kek kalıbı almayı unuttuğumu farkedip tekrar kek kalıbı almak için çıktım. Saat 9'u geçtiği için tekrar eşime söylemedim çıktığımı. Geç olduğu için izim vermez diye. Tekrar çıkmaya karar vermeden önce eşimle konuşmuştum poşetlerin ellerimi çok açıttığını ve dinleneceğimi söylemiştim.
Kek kalıbını alıp geldikten sonra gerçekten yorulduğum için uyudum. Telefonu sessize aldım rahatsız olmamak için. Eşim birkaç kez arar sonra uyuduğumu anlar diye düşündüm. TV açıktı uyurken ve eşim 3 saat içinde 27 kez arayıp gecenin 12 sinde kapıya arkadaşını göndermiş. Güya endişelenmiş. Beni temizlik yaparken düştü , bayıldı sanmış. Oysa ben dinlenicem demiştim. Ve kapı çaldı yanlıştır diye umursamadım. Sonra telefona baktım aramaları mesajı gördüm. Kapıya kilit falan denedi arkadaşı arkada anahtar var mı diye sonra ben eşimle konuşunca gitti ve ben arkadaşına hiç tepki vermedim. Kapıyı açmadım. Çok sinirlendim tanımadığım birini kapıma gönderdiği için. Yalnızdım sonuçta. Oda ona yalan söylediğim ve dışarda olduğum kanısına varmış, yok tv sesi gelmiyormuş yok ark kapı açmamışım. Zaten bir güven problemimiz vardı ama ben bu kadar abartacağını hiç düşünmemiştim. O kadar sinirlendim ve kırıldım ki. Beni rezil etti ve birde onu aldatmakla suçluyor. Evin ışıklıları bile yanıyordu. Kanıtı sadece arkadaşına kapı açmamam ve anahtarın kapı arkasında olmadığını ima etmesi. Şimdi ayrılmak istiyor ve bana herşey çok saçma geliyor.
Birincisi esinle hic konusmadan teli kapatip keyfine gore uyuman sacma. Uyuyakalmiyosun da bilincli sekilde adama haber vermeden teli kapatip uyuyosun. Ikincisi kapiyi acmasan da arkadasina seslenmeliydin. Kim olsa suphelenir esin hakli. Evin isiklarinin acik olmasi neyin ispati ki yani acar isigi gidersin gideceksen
Birde çok saçma degil mi? Butun alisverisi tamamlayip eve geliyorsun yorgun argin,tek bir kek kalibi eksik diye geri donuyorsun? Kek cok acil bisey degil o kadar yorgun olup tek bir kek kalibi icin eve varmisken geri cikmak mantikli bir hareket degil.
Hadi onu yaptin, birde rahatsiz olmamak icin sessize aldim diyorsun, rahatsiz olmak istemiyorsan esine uyuyacagini soylersin aramaz. Neden haber vermeyip sessize alip calsin calsin dursun olayina girdiniz? Bu da mantikli degil.
Dönmeyi inanın deniyoruz ama olmuyor . Artık o kadar saçma şeyleri sorun ediyor ki şaşırıyorum. Neden ruj sürdüğün belli oldu dedi mesela bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?