Boşanmayı kabul etmiyor

Annenle aynı şehirdeysen git annene bekleme olayın ciddiyetin farkına varsın
Ailenin yanina git kafanı dinle.zaten herkes evde önlemlerini al aileninde sağlığını tehlikeye atma.Ama en onemlisi huzurun ve senin psikolojin.
Onun gitmesini bekleme sen git ailenin evine
Okurken üzüldüm ama maddi ozgurlugunuzuz olduğunuda okuyunca derin bir nefes aldım.Annenizin yanına gidin bence.
Ailemin yanına gidincede peşimi bırakmıyorki daha önce de gittim ama bu kadar kötü değildi aramız o zaman bile sürekli geldi rahat bırakmadı şimdi böylr bir dönemde annemleri huzursuz edip üzmesini istemiyorum

Aynısı bende var
Çok enteresan
Acaba kocamı kolonladılar mı?

ben tek büyük nedenin kendini ezik hissettiği için benim yanımda o yüzden böyle davrandığını düşünüyorum ve tabi ki Yavuz hırsız ev sahibini bastırır hesabı kendi düşüklüklerini eleştirmeyelim çünkü biliyorlar eleştirecek çok Yani var o yüzden ben bastırayım ben eleştireyim o kendini eksik hissetsin modunda...

Çok büyük imtihan

Evden cikmiyor mu hic. Ciktiginda kilitleyin kapiyi arkadan. Cok zorlarsa polis cagirin. Ciddiyetinizi anlasin.
Siteye rezil olmak istemiyorum iş arkadaşlarım da var burda. Yarın apart gibi biryerler araştırıcam kendime ev tutana kadar

Son bir kez alın karsiniza konuşun. Bu evliliği tek taraflı yürütmek istemediğinizi soyleyin.
Size verdiği karsiliga göre de seçiminizi yapın. Böyle bir babayla hiç bir çocuk büyümek istemez

Hiç dile getirmedim ama belkide öyle benim eğitimim ve maaşım eşimden daha yüksek hatta doktora falanda düşünüyorum ama hamileyken cesaret edemedim bilmiyorum ben ne sevgiliyken nede ilk zamanlar böyle değildi yada ben mi farketmedim kafayı yemek üzereyim belkide yedim

Son bir kez alın karsiniza konuşun. Bu evliliği tek taraflı yürütmek istemediğinizi soyleyin.
Size verdiği karsiliga göre de seçiminizi yapın. Böyle bir babayla hiç bir çocuk büyümek istemez
Konuşulmuyorki tek bildiği kes şunu kapat şu konuyu bilmem ne demek yada beni suçlamak. Yaptığım hiçbirşeyi görmüyor hatta yapmamakla bile suçlar bıktım artık içimden konuşmak gelmiyor yemin ederim düzeltmek bile istemiyorum

Siteye rezil olmak istemiyorum iş arkadaşlarım da var burda. Yarın apart gibi biryerler araştırıcam kendime ev tutana kadar
Yapmayın öyle birşey. Hiçbir sebep şiddeti haklı kılmaz ama tahrik etmiş olursunuz. Sonuçlarını kestirmek çok da mümkün değil. Sağduyulu şekilde yaklaşın ayrılık fikrine alışmasını bekleyin kesinlikle tartışma vs içine girmeyin. Evinizde kalın sadece çocuklarınızın ve kendi ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde yaşayın. Bir süre sonra o da vazgeçip ortak payda da buluşacaktır. Olmazsa çekişmeli dava açarsınız.

O halde çantanızı Alip çıkma vaktiniz gelmis

Çok yorgunum herşey gözümde büyüyor bir yıldır ne uyku uyuyorum ne yemek yiyorum çok zor bir kızlarım var biri sakin olsa mutlaka diğeri çıldırır yine dinlemem bide bu böyle yapıyor psikolojimden korkuyorum en ufak şeyleri bile hatırlayamıyorum bazen eskiden tartışsak gelip özür diler sarılırdık barışırdık bir şekilde artık umursamıyor bile arada bir yaşıyoruz mı diye odaya bakar gider filmini izler ziyafet yapar bide bense üzgünken ağlama krizlerim bitmez ağzımdan lokma girmez çok mutsuzum sayfalarca yazsam anlatamam içimdekileri

Siz en zor aşamayı geçmişiniz aslında. Kararınız vermişsiniz. Belirsizlikten grilikten kurtulmuşsunuz. Bundan sonrası iyileşme süreci önce kendinize sonra çocuklarınıza odaklanın. Siz mutlu olursanız onlar da mutlu olur. Ben de 3 ay önce boşandım karar alma sürecimiz 7 8 ay sürdü. Ve sonunda ikimizin de ilişki için elini oynatacak hali kalmamıştı. Eşinizin davranışlarına baktığımızda tabi sizin anlattığınıza göre o da sizden vazgeçmiş gibi duruyor. O da bu duruma çok uzun süre dayanamaz. Corona süreci bittiğinde bir avukat bulursunuz o da eşinizle konuşarak anlaşmalı boşanma sürecine ikna eder. Hiç canınızı sıkmayın.

Neden rezillik olarak görülüyor bu anlayamıyorum. Kapılar kapandığın o evde yaşadıklarınızı onlar çekmiyor, bırakın elalem ne derse desin.
Başınızı yastığı koyup huzurla uyuyamadıktan sonra hayatın ne anlamı kalıyorki

Biraz ayrı kalın sinirleriniz bozuk toparlanır bir de bu kadar sessiz kalmamaya çalış düzelmeyecek bir probleminiz yok bence. Biraz Özlem doğru iletişim empati çözer
Ben de eski eşimle evliyken sürekli boşanacağım deyip boşanmıyordum adam haliyle ciddiye almadı çekişmeli açtım boşanırken bile inanmadı.

Hepsini okudum sen çok yorulmuşsun kocan da öküz o ayrı, yardım al maddi manevi anne kız kardeş psikolog bu şekilde doğru karar vermen zor gaza gelip de boşanma hemen, önce bir iyi ol sonra karar verirsin

Uzaklaştırma kararı alırsın . Her geldiğinde polis çağır bezecektir. Yapmadan önce düşünecekti . Bunu yapacaksın başkada çare yok . Sende sonuçta huzursuzsun. Basit bi konu değil

Bence açık açık konuşun ama suçlar tarzda değil. Kendinizi, hissettiklerinizi, kırgınlıklarınızı, yorgunluğunuzu. Tepkisine bakın. Çocukların sorumluluğunu yıkın üzerine biriyle siz ilgilenirken diğerini bırakın kucağına o da ilgilensin. Evin içinde sorumluluk yükleyin. Baktınız hala aynı o zaman bir avukatla görüşün açın davanızı. Çocuklar daha çok küçük, gençsiniz bu hayat böyle geçmez. Size yazık ya düzeltecek kendini ya bitecek

Her sayfayı okuyamadım ama mesajınızdan anladığım boşanmak için çok haklı sebeplerinizin olduğu..

Ama lütfen kendinizi kandırmayın. Öncelikle elalem ne der kafasından çıkın. O kafada olursanız baştan boşanmamanız gerekir zaten..Yazık günah.Ayrıca babam hasta annemi de üzmek istemiyorum düşünceniz de saçma.Çünkü siz boşanınca eninde sonunda üzülecekler. Ki belki üzülmezler de kendinizi kurtardığınız için sevinirler bile.

Komşuları, ailenizi,pandemiyi,çocuklarınızı bahane etmeyin. Boşanmakta kararlıysanız alın çocuklarınızı gidin ailenizin yanına.Eşiniz gitmeyeceğini söylemiş,boşuna beklemeyin nasıl onu yollarım die.Boşanana dek ailenizin yanında kalırsınız.Sonra evinizi tutar,düzeninizi kurarsınız yavaştan.Ve unutmayın forumda dahi kendi ayakları üzerinde duramadığı için boşanamayan çok kadın var.Şanslısınız,hakkını verin.

Ptesi gunu ise gitmeyecek mi ,
Cilingir cagir kilidi degistir ,rsyalarini bavula koy kapida kalsin,polisi cagir birsey yapar kapiyi kirmaya kalkarsa ,icerde kal böylelikle gitmis olur

Toplumumuzun çoğu bu erkeklerle dolu genç kızlarımız ne hayallerle evleniyor bence onu terk et annenlere git adamın burnunu sürt, anlasın işin ciddi olduğunu artık bakarsın yine değişmedi mi, o zaman boşanmayı bakarsın, öküzden kurtulmuş olursun yahu peygamberiz hanıma ev işinde yardımcı olurmuş, bu erkeklerin öküz halleri ne?

Eşyalarınızı toplayın annenizin yanına gidin. Avukat bulacaksınız. Mutlaka ama mutlaka iyi bir avukat bulun. İsterseniz il dışından, merkezden adamın ulaşamayacağı biri olsun. Okudukça üzüldüm. Yalnız değilsiniz. Burada sizin gib çok insan var. Eşinize şans vermek isterseniz çift terapisi dersiniz ama belki boşanma için hareket ederseniz ciddiyetinizi anlar ve çeki düzen verir. Annem babam üzülmesin diyorsunuz ama sizin mutlu ve onların yanında olmanız, destek almanız belki onları daha da mutlu eder. HEr anne baba ilk önce kendi evlatlarının mutlu, huzurlu yşadığını bilmek ister. Çocuğunuzun sizin yaşadığınız sıkıntıları yaşadığını bilseniz ne yapardınız bunu düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…