Annenle aynı şehirdeysen git annene bekleme olayın ciddiyetin farkına varsın
Ailenin yanina git kafanı dinle.zaten herkes evde önlemlerini al aileninde sağlığını tehlikeye atma.Ama en onemlisi huzurun ve senin psikolojin.
Ne güzel ekonomik özgürlüğünüz elinizde korona filan dinlemeyin bence gidin annenizin yanına aynı evdede olsa mesafeyi korursunuz bişeycik olmaz çünlü durumunuz hassas . Aynı ildeyseniz gidin. Boşanma davası açarsınız birde uzaklaştırma kararı oh mis gibi. Kimsenin kahrını çekmeyin istediği kadarda ağlasın dengesiz hırto . Önünüze bakın
Onun gitmesini bekleme sen git ailenin evine
Ailemin yanına gidincede peşimi bırakmıyorki daha önce de gittim ama bu kadar kötü değildi aramız o zaman bile sürekli geldi rahat bırakmadı şimdi böylr bir dönemde annemleri huzursuz edip üzmesini istemiyorumOkurken üzüldüm ama maddi ozgurlugunuzuz olduğunuda okuyunca derin bir nefes aldım.Annenizin yanına gidin bence.
Siteye rezil olmak istemiyorum iş arkadaşlarım da var burda. Yarın apart gibi biryerler araştırıcam kendime ev tutana kadarEvden cikmiyor mu hic. Ciktiginda kilitleyin kapiyi arkadan. Cok zorlarsa polis cagirin. Ciddiyetinizi anlasin.
Hiç dile getirmedim ama belkide öyle benim eğitimim ve maaşım eşimden daha yüksek hatta doktora falanda düşünüyorum ama hamileyken cesaret edemedim bilmiyorum ben ne sevgiliyken nede ilk zamanlar böyle değildi yada ben mi farketmedim kafayı yemek üzereyim belkide yedimAynısı bende var
Çok enteresan
Acaba kocamı kolonladılar mı?
ben tek büyük nedenin kendini ezik hissettiği için benim yanımda o yüzden böyle davrandığını düşünüyorum ve tabi ki Yavuz hırsız ev sahibini bastırır hesabı kendi düşüklüklerini eleştirmeyelim çünkü biliyorlar eleştirecek çok Yani var o yüzden ben bastırayım ben eleştireyim o kendini eksik hissetsin modunda...
Çok büyük imtihan
Konuşulmuyorki tek bildiği kes şunu kapat şu konuyu bilmem ne demek yada beni suçlamak. Yaptığım hiçbirşeyi görmüyor hatta yapmamakla bile suçlar bıktım artık içimden konuşmak gelmiyor yemin ederim düzeltmek bile istemiyorumSon bir kez alın karsiniza konuşun. Bu evliliği tek taraflı yürütmek istemediğinizi soyleyin.
Size verdiği karsiliga göre de seçiminizi yapın. Böyle bir babayla hiç bir çocuk büyümek istemez
Yapmayın öyle birşey. Hiçbir sebep şiddeti haklı kılmaz ama tahrik etmiş olursunuz. Sonuçlarını kestirmek çok da mümkün değil. Sağduyulu şekilde yaklaşın ayrılık fikrine alışmasını bekleyin kesinlikle tartışma vs içine girmeyin. Evinizde kalın sadece çocuklarınızın ve kendi ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde yaşayın. Bir süre sonra o da vazgeçip ortak payda da buluşacaktır. Olmazsa çekişmeli dava açarsınız.Siteye rezil olmak istemiyorum iş arkadaşlarım da var burda. Yarın apart gibi biryerler araştırıcam kendime ev tutana kadar
O halde çantanızı Alip çıkma vaktiniz gelmisKonuşulmuyorki tek bildiği kes şunu kapat şu konuyu bilmem ne demek yada beni suçlamak. Yaptığım hiçbirşeyi görmüyor hatta yapmamakla bile suçlar bıktım artık içimden konuşmak gelmiyor yemin ederim düzeltmek bile istemiyorum
Çok yorgunum herşey gözümde büyüyor bir yıldır ne uyku uyuyorum ne yemek yiyorum çok zor bir kızlarım var biri sakin olsa mutlaka diğeri çıldırır yine dinlemem bide bu böyle yapıyor psikolojimden korkuyorum en ufak şeyleri bile hatırlayamıyorum bazen eskiden tartışsak gelip özür diler sarılırdık barışırdık bir şekilde artık umursamıyor bile arada bir yaşıyoruz mı diye odaya bakar gider filmini izler ziyafet yapar bide bense üzgünken ağlama krizlerim bitmez ağzımdan lokma girmez çok mutsuzum sayfalarca yazsam anlatamam içimdekileriYapmayın öyle birşey. Hiçbir sebep şiddeti haklı kılmaz ama tahrik etmiş olursunuz. Sonuçlarını kestirmek çok da mümkün değil. Sağduyulu şekilde yaklaşın ayrılık fikrine alışmasını bekleyin kesinlikle tartışma vs içine girmeyin. Evinizde kalın sadece çocuklarınızın ve kendi ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde yaşayın. Bir süre sonra o da vazgeçip ortak payda da buluşacaktır. Olmazsa çekişmeli dava açarsınız.
Neden rezillik olarak görülüyor bu anlayamıyorum. Kapılar kapandığın o evde yaşadıklarınızı onlar çekmiyor, bırakın elalem ne derse desin.Siteye rezil olmak istemiyorum iş arkadaşlarım da var burda. Yarın apart gibi biryerler araştırıcam kendime ev tutana kadar
Senin niyetin yok. Ben 100 kere gitmiş timms imd oyeb. Hiç gider mi? Keyfi yerinde.Hasta babam var annemleride üzmek gereksiz kalabalık etmek istemiyorum koronadan dolayı o gitsin diyorum ama beni ciddiye bile almıyor takmıyor
Uzaklaştırma kararı alırsın . Her geldiğinde polis çağır bezecektir. Yapmadan önce düşünecekti . Bunu yapacaksın başkada çare yok . Sende sonuçta huzursuzsun. Basit bi konu değilAilemin yanına gidincede peşimi bırakmıyorki daha önce de gittim ama bu kadar kötü değildi aramız o zaman bile sürekli geldi rahat bırakmadı şimdi böylr bir dönemde annemleri huzursuz edip üzmesini istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?