- 17 Aralık 2020
- 826
- 1.358
- 23
- 34
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Evet hakim varmış,36 yasında bu elektirik alamamış.Peşimde çok kişi var ben seni seçtim diye adam kendisi mı dedi? Yaşınız genç daha sadece dullar gelir diye bir düşünce çok yanlış. Dul olması da sorun değil ama 2 cocuk var. Ben olsam düşünmezdim
Ne tarz zorluklar yaşarımişin zor bence,hakkında hayırlısı
Şu laftan sonra hele hiç düsünmeyin bence. Sizin algılarınız ile oynuyor. Hele hakim diye belirtmesi...fiyasko ya:))) garip adam.Evet hakim varmış,36 yasında bu elektirik alamamış.
Yaşım otuz bu saatten sonra dullar gelir neyin kafasidir? Memursunuz, belli bir eğitim almış kadının düşünce yapısı buysa yazık yani.
Siz olaya böyle bakarsanız, bulunmaz hint kumaşı bulursunuz kendinizden 13 yaş büyük iki çocuklu adamı.
Karısı da eminim aldatmıstir ve ona rağmen yüce gönüllü sevgiliniz kadına nafaka ödüyordur.
Kendinizi bile bile zora sokmanın ne manası var?
Yani nasıl beni mi kandırıyor? Yok mu öyle biriŞu laftan sonra hele hiç düsünmeyin bence. Sizin algılarınız ile oynuyor. Hele hakim diye belirtmesi...fiyasko ya:))) garip adam.
çocukları var,eşi devamlı aranızda olacak,yaşın çok genç,daha iyileri çıkar inş karşına,bu zorluklara dayanabilecekmisin,yaş farkıda varNe tarz zorluklar yaşarım
Kendisimi söyledi sizi seçtiğini.Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Nasıl yaniRezalet bir kafa. Utanmadan bu cumleyi kurmus bir de.
36 yaşında hakime tercih ediyormuş konu sahibesine bak gururunu da okşuyor:)) hint kumaşı seçmiş kapısının önündeki kalabalıktan konu sahibini daha ne olsunYaşım otuz bu saatten sonra dullar gelir neyin kafasidir? Memursunuz, belli bir eğitim almış kadının düşünce yapısı buysa yazık yani.
Siz olaya böyle bakarsanız, bulunmaz hint kumaşı bulursunuz kendinizden 13 yaş büyük iki çocuklu adamı.
Karısı da eminim aldatmıstir ve ona rağmen yüce gönüllü sevgiliniz kadına nafaka ödüyordur.
Kendinizi bile bile zora sokmanın ne manası var?
Ben de 30 yaşındayım ama evde kaldım nerem genççocukları var,eşi devamlı aranızda olacak,yaşın çok genç,daha iyileri çıkar inş karşına,bu zorluklara dayanabilecekmisin,yaş farkıda var
36 yaşında hakime tercih ediyormuş konu sahibesine bak gururunu da okşuyor:)) hint kumaşı seçmiş kapısının önündeki kalabalıktan konu sahibini daha ne olsun
Konuyu insanları sinir etmek için mi açtınız acaba?Ben de 30 yaşındayım ama evde kaldım nerem genç
Ben uyumlu biriyim. Sadece eski eşi kafamı karıştırıyor. Adam iyi biri bende beğendim ama çevrem yapma diyor pişman olursun diyorBöyle bir ilişki asla olmaz demezdim ben, ama yürümesi için güçlü sevgi, büyük bi aşk falan olmasi lazim. Sizde göremedim. Ki sadece sizlik bir durum da değil, adam sizi ikna edememiş, bu hayatin ortasinda bile seni mutlu edebilirim imajini sana cok vermemiş gibi geldi. Aklinda cok soru isaretleri var, bu adamin tek kötü yani evlenmiş boşanmış olmasi degil bence, başka şeyler de var karakterinde kişiliğinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?