Boşanmış 2 çocuklu adamla beraberim

boşanmış olması çocuğu olması sorun değil . Önemli olan karakteri. Hissettikleriniz. Yaşınız çok genç beni anca dullar ister psikolojisi için.Böyle konulara takılmayın ama adamın karakterini siz bilirsiniz. 25 yaşındayken de boşanmış adamla evlenebilirsiniz. 40 yaşında da bekarla evlenebilirsiniz. Buralara takılmayın.

He tamam ozaman değilse sevindim kendimi öyle görmeye başlamıştım. 30 a geldim dula kaldım dedim
Benim ne düşündüğüm değil, senin ne düşündüğün önemli... ben 35 yaşındayım gayette genç ve güzel hissediyorum, sen 'dula kalmış' hissediyorsun (ne demekse...)
43 yaşında, 2 çocuklu, bu karakterde adamla ben olsam evlenmezdim...

Mune bdv ye taşısan daha iyi olur bence daha cok kişi yardımcı olur...

Konu sahibi şu 2 söze dikkat "peşimde çok kişi var", "eşim aldattı"

Yalan dolan...Ev hanımı aldatacak, sonra ona bakacak bu da...
Hakimi beğenmedim demesi de yalan, hakim bunu istememiştir, cok meraklıydı 2 cocuklu adama..

30 yaşında dullara kalırım anca diyip kendini yakacaksın...30 yaaa 30....cok iyi bir yaş evlenmek için seçenek çok bekar seçenecek çok..

Ay bugunku konularla çıldırdım resmen

Siz evlisiniz ama

Beni el üstünde tutuyor? Değişir mi diyorsun
Bakin soyle söyleyeyim. Benimde esimde 2. Evliligimiz. Çocuklarımızvarken evkendik. Guzel bir aile olduk. Hersey super. Masallah. Fakat öncelik 2 çocuğumuz. ne dersek diyelim boyle.
30 yasinda insan son derece genc bir yas. Yasi dezavantaj, maddi durumunu sana arti degil, çocukları dezavantaj, ikinci çocuk dezavantaj.

Çoluğunu çocuğunu geçtim; "peşimde cok kişi var ben seni seçtim" diyen adama "manavdan karpuz mu seçtin pardon?" Diye cevabi şak yapıştırırdım ben. Ne munasebet , nerden geliyor bu ego? Siz nasil "secilme" olgusunu anlayisla karsilayabiliyorsunuz?

Iki tane ergen cocugun sorumlulugunu ve adamin esine süregelecek yardimini kaldirabileceksen evlen. Ama asla "bu yastan sonra beni anca dullar alir" diye sacmalayarak evlenme. Cunku gercekten sacmaliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…