- 17 Aralık 2020
- 826
- 1.358
- 23
- 34
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Dayıdaki özgüvenin çeyreği bende olsaydı şimdi Victoria Secret modeliydim
Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Benim ne düşündüğüm değil, senin ne düşündüğün önemli... ben 35 yaşındayım gayette genç ve güzel hissediyorum, sen 'dula kalmış' hissediyorsun (ne demekse...)He tamam ozaman değilse sevindim kendimi öyle görmeye başlamıştım. 30 a geldim dula kaldım dedim
Ne tarz uyumsuzluklar olur sizceTabiki çok ileride uyumsuzluklarda başlar ..
Yapmayın ya hepsi göz boyama bunların,nasılsa ev var arabada varmış ben erkek olsam değil el kafamın üstünde taşırdım..Beni el üstünde tutuyor? Değişir mi diyorsun
Siz evlisiniz amaBenim ne düşündüğüm değil, senin ne düşündüğün önemli... ben 35 yaşındayım gayette genç ve güzel hissediyorum, sen 'dula kalmış' hissediyorsun (ne demekse...)
43 yaşında, 2 çocuklu, bu karakterde adamla ben olsam evlenmezdim...
Bakin soyle söyleyeyim. Benimde esimde 2. Evliligimiz. Çocuklarımızvarken evkendik. Guzel bir aile olduk. Hersey super. Masallah. Fakat öncelik 2 çocuğumuz. ne dersek diyelim boyle.Beni el üstünde tutuyor? Değişir mi diyorsun
Hayata bakış açısı,sonrada cinsel hayat daha ne diyim size..Ne tarz uyumsuzluklar olur sizce
Bu palavaraciya selam bile vermezdim.. selamsssArkadaşlar siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Bazen diyorum hiç evlenmesem mi
Onun 3 evi var ama fakir değil ki . Çok da zengin de değilYapmayın ya hepsi göz boyama bunların,nasılsa ev var arabada varmış ben erkek olsam değil el kafamın üstünde taşırdım..
Yani nasıl beni mi kandırıyor? Yok mu öyle biri
Bırakırsam üzülür ama. Zor şeyler yaşıyor. Cocukları için ortada kalıyorBu palavaraciya selam bile vermezdim.. selamsss
Ama sizi seçmiş nasıl olduysa demekki adamda bir gariplik var,bunu dile getirmesi bile çok aşağılayıcı ...Onun 3 evi var ama fakir değil ki . Çok da zengin de değil
sizin durumunuzda olsam ben bu adamla evlenmezdim anlamında söyledim :)) 30 yaş, ev, araba, meslek var. Daha uygun kişiler ile tanışabilirsin bence.Siz evlisiniz ama
Adamın üzülmesine neden siz üzülüyorsunuz ki..Bırakırsam üzülür ama. Zor şeyler yaşıyor. Cocukları için ortada kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?