- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.886
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Ciddi saçmalıyorsunuz..Ben de 30 yaşındayım ama evde kaldım nerem genç
Olmaya da bilir ola da bilir. Ama bunu gelip size söylemesi sizi yönetmek için yaptığı bir şey. Kendini büyük göstermek aslında tercih edilen biri olduğunu göstermek için. Ama tercih edilenin tercih ettiğisin demeye getiriyor işte. Falan filan uzak durun bence.13 yaş da çok çok fazla.Yani nasıl beni mi kandırıyor? Yok mu öyle biri
Vallahi troll değilim. Kafam karışık.Konuyu insanları sinir etmek için mi açtınız acaba?
Eğleneyim mi dediniz biraz.
Bu yazdığınızin gerçek düşünceniz olduğunu düşünmek istemiyorum.
herşeye bir itirazın var,bence genç.kendi tercihin ,hakında hayırlısıBen de 30 yaşındayım ama evde kaldım nerem genç
Ömrünün sonuna kadar uyumlu olamazsin, o da uyumlu senin kıymetini bilecek biri olmali. Bir de diyorum ya iyi biri olmak yetmiyor benim cevremde heeerkes iyi biri, çalmaz adam öldürmez şiddet middet yoktur kumar yok ama hic birisi ile evlenmem arkadasim hepsi. .Evlilik farkli bir sey "iyi biri" olmasi yetmez, 7 24 berabersin, birlikte vakit geçirmek, insan gibi tartisabilmek hayattan beklentiler.. boyle seylere bakmalısınBen uyumlu biriyim. Sadece eski eşi kafamı karıştırıyor. Adam iyi biri bende beğendim ama çevrem yapma diyor pişman olursun diyor
Karışık değil de başka birşey kafanız.Vallahi troll değilim. Kafam karışık.
Kaçtır peki bunun yaşıCiddi saçmalıyorsunuz..
Ağam bizimle eğleniyor...Ben de 30 yaşındayım ama evde kaldım nerem genç
Ay şu evde kaldım lafı ne kadar itici nasıl kullaniyosunuz özelliklede kendinizeBen de 30 yaşındayım ama evde kaldım nerem genç
He tamam ozaman değilse sevindim kendimi öyle görmeye başlamıştım. 30 a geldim dula kaldım dedimAğam bizimle eğleniyor...
Uzak dur derim. Sunun için. Ilk evlilik ve 2. Evlilikasla ayni sey degil.Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Bir kadının en güzel çağlarıdır,evlilik için hiç te geç kalınmış bir yaş değildir ki..Kaçtır peki bunun yaşı
Tabiki çok ileride uyumsuzluklarda başlar ..Kızlar yaş farkı 13 sizce çok mu?
Beni el üstünde tutuyor? Değişir mi diyorsunUzak dur derim. Sunun için. Ilk evlilik ve 2. Evlilikasla ayni sey degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?