Boşanmış 2 çocuklu adamla beraberim

Yani nasıl beni mi kandırıyor? Yok mu öyle biri
Olmaya da bilir ola da bilir. Ama bunu gelip size söylemesi sizi yönetmek için yaptığı bir şey. Kendini büyük göstermek aslında tercih edilen biri olduğunu göstermek için. Ama tercih edilenin tercih ettiğisin demeye getiriyor işte. Falan filan uzak durun bence.13 yaş da çok çok fazla.

yaşınız çok büyükmüş gibi yazmışsınız ama 30 çok genç bir yaş büyük ihtimal çevre size öyle hissettirmiş.İşiniz var eviniz arabanız var eğer bu kişiye çok aşık değilseniz bu genç yaşınızda 2 çocuk ve bir eski eşi hayatınıza dahil etmenizi tavsiye etmem erken yaşlanmak istemiyorsanız.

Ya bu iğrenç yalanlara nasıl inandın bir arkadaşım gardiyanla gorusuyordu oda demiş ki beni avukat istedi djdjd Allahım gülüyorum böyle şeylere
Ama asli soyleymis bir avukat hanimla görüşmüş ve avukat reddetmis. .
Ve eminim kendini masum göstermek için de aldattı lafı da hemen hazırdır bu tip konularda Allah bilir ya o aldattı

Ben uyumlu biriyim. Sadece eski eşi kafamı karıştırıyor. Adam iyi biri bende beğendim ama çevrem yapma diyor pişman olursun diyor
Ömrünün sonuna kadar uyumlu olamazsin, o da uyumlu senin kıymetini bilecek biri olmali. Bir de diyorum ya iyi biri olmak yetmiyor benim cevremde heeerkes iyi biri, çalmaz adam öldürmez şiddet middet yoktur kumar yok ama hic birisi ile evlenmem arkadasim hepsi. .Evlilik farkli bir sey "iyi biri" olmasi yetmez, 7 24 berabersin, birlikte vakit geçirmek, insan gibi tartisabilmek hayattan beklentiler.. boyle seylere bakmalısın

Vallahi troll değilim. Kafam karışık.
Karışık değil de başka birşey kafanız.

30 yaşında evde kaldım yaşım kaç öldü diyebilmek için başka şeyler yiyip içmek gerekiyor zannimca. Ne kullaniyorsaniz bırakın acilen

Uzak dur derim. Sunun için. Ilk evlilik ve 2. Evlilikasla ayni sey degil.

Arkadaşlar siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Bazen diyorum hiç evlenmesem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…