Boşanmış 2 çocuklu adamla evlendim pişmanım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlenin ayol çok kizdiysaniz yorumlara. Anonimiz hepimiz burda kime neyi ispat etmek istiyosunuz. Konunuzu kaparlar gibi geliyo bana

Kızlar yaş 30 oldu dedim. Karşıma ilk çıkan benden 12-13 yaş büyük 2 çocuklu adamla evlendim. Sizi dinlemedim. Çocukları çok kötü. Eşi sürekli para koparıyor. Benim memur maaşımla geçiniyoruz. Adam da yaşlandı ben hep aynı kaldım. Ah ah sizi dinlemedim.

Mutlu olun diye yazdım. Henüz evlenmedim
Konuya yorumum ektedir..😏
images (1).webp

Kızlar yaş 30 oldu dedim. Karşıma ilk çıkan benden 12-13 yaş büyük 2 çocuklu adamla evlendim. Sizi dinlemedim. Çocukları çok kötü. Eşi sürekli para koparıyor. Benim memur maaşımla geçiniyoruz. Adam da yaşlandı ben hep aynı kaldım. Ah ah sizi dinlemedim.

Mutlu olun diye yazdım. Henüz evlenmedim :)
Psikiyatriye gitsene.

başlığı okuyunca içimden saydırmaya başladım.emin olun evlenirseniz o zamanda konunun sahisini açıcaksınız

Ben anladım siz, bizim sizin mutlu olma ihtimalinizi kıskanıp olumsuz yorum yapıp sizi o adamdan ayırmaya calışıştığımızı felan düşünüyoruz.

Haklısınız hepimizin 30 yaşindaki en buyuk hayali 42 yaşindaki 2 çocuklu bir adamla evlenmekti bizim hayalimizi yaşadığınız için catlıyoruz ve sizi ayırmaya çalışıyoruz. zeki kadınsınız ne diyeyim bizim oyunumuza gelmediniz.
Doktor olsun, isterse çamurdan olsun. 😀

Boşanmış 2 çocuklu adamla başlayan başlıklarınızdan artık yıldık.
Ve bu söylediğim şaka değil

• Beğen
Reactions: 000

Çok mutlu oldum. Yaşasınnnn!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X