- 11 Ocak 2021
- 1.160
- 1.694
- 83
- 34
- Konu Sahibi Sunshine232
Çok şey demek istedim ama susayım45 üstü bir bekar,başına gelmeyecektir büyük ihtimalle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şey demek istedim ama susayım45 üstü bir bekar,başına gelmeyecektir büyük ihtimalle
Sinirlenirim çünkü bu çok acımasız bir genelleme ne çocuklar var evde annesi kendisi dayak yiyen türlü türlü eziyetlere maruz kalan biz çocuğumuzu iyi yetiştirmek için ayrıldık şimdi benim çocuğum mu problemli oluyor bu durumda anne baba fazlasıyla ilgilenirken ?
Egitimci bideBunu bugün bir eğitimci yazdı bana başka. İr platformda arkadaşlar inanabiliyor musunuz ? Okulda hangi çocuk problemliyse hemen anlıyorlarmıs boşanmış aile çocuğu olduğunu ben de eğitimciyim evde kavga dövüş olan çocuklar asıl olay yaratan çocuklar oluyor boşanmış aile çocukları eğer anne babayla görüşüyorsa çok problem çıkarmıyorlar
Gerçekten çok sinirlendim siz neler düşünüyorsunuz bu konuda ?
Hayır şahsi algılamıyorum ben boşanmadan önce de öğrencilerimin (öğretmenim) durumlarını fazlasıyla gözlemlerdim boşanmış gerçekten mutlu aile çocukları var bunu anlatmaya çalışıyorumKimse çocuğunuzun şahsına bir laf etmemiş. Siz bu konuyu şahsi algılandığınız için tepki gösteriyorsunuz bence, objektif baktığınızı düşünmüyorum. Aslında çok net yazmışım ama alıntılayıp aynı şeyi sormuşsunuz. Sorunuza cevap vereyim siz azınlıktasınız. Sizin gibi elinden geldiğince çocuklarına sorunlarını yansıtmadan ayrılabilen kaç aile tanıyorsunuz? Kaç kişi kendini düşünmeyi bırakıp bir kenara çocuğumuzu böyle yetiştiremeyiz ayrılalım diyebiliyor bu ülkede?
Aksine kavga gürültü var, evlilik sallantıda, kocamın gözü dışarıda bir çocuk yapayım eve bağlanır diyorlar.Kimse çocuğunuzun şahsına bir laf etmemiş. Siz bu konuyu şahsi algılandığınız için tepki gösteriyorsunuz bence, objektif baktığınızı düşünmüyorum. Aslında çok net yazmışım ama alıntılayıp aynı şeyi sormuşsunuz. Sorunuza cevap vereyim siz azınlıktasınız. Sizin gibi elinden geldiğince çocuklarına sorunlarını yansıtmadan ayrılabilen kaç aile tanıyorsunuz? Kaç kişi kendini düşünmeyi bırakıp bir kenara çocuğumuzu böyle yetiştiremeyiz ayrılalım diyebiliyor bu ülkede?
Siz aman çocuğun psikolojisi bozulmasın diye anlaşamadığınız halde evliliği devam ettirseydiniz o zama çocuğa olumsuz yansırdı.Evet hocam iste bu dediğiniz çok doğru anne ya da baba yoksa ya da var olduğu halde sevip ilgilenmiyorsa o zaman başlıyor sıkıntılar ama biz boşandık gayet iki tarafta ilgileniyor evladıyla şimdi problemli olan benim çocuğum mu oluyor ?
Oh ne güzel yazmışsınız umarım çok güzel bir hayatı olur her zamanEgitimci bideBosverin ya siz onu. Benim kizim ben ayrildiktan sonra cicek gibi acti. Kendine guveni geldi. Benim gunesim o
illaki bazen morali bozuk oluyo ama her coxukta var bu.
Hepimizin cocuklari insallahOh ne güzel yazmışsınız umarım çok güzel bir hayatı olur her zaman
Evet bunu diyen maalesef eğitimci![]()
Biliyorum konularınızıBoşandım .iki kızım var .Biri 10 diğeri 4 yaşında .Bu süreçten etkilendiler mi evet uzulduler mi evet ama travmatik bı olay mı hayır .Çünkü hayatın akışı içerisinde olan bı olaydı elimde olmayan bı sebepten .Sorunlular mı şimdilik hayır ilerisini bilemiyorum .Benim kızımın annesi de babası da bendim evliyken de şimdi de değişen bir şey olmadığı içinde olabilir .Ama şunu hissettim siz güçlü bir annesiniz kulağınızı kapatın böyle şeylere .En güzel cevap iyi bir anne kız olmak .Sanki evli insanların çocuğu dört dörtlük mu oluyor hayır .Bir de şunu söylemeden geçemeyeceğim benim annemle babam birlikteydi ve ikisi bir olup mahvetmislerdi lisedeyken .Yani yasadiklarimi anlatsam 16 yaşındaki bır kız çocuğunun yaşamaması gereken seyler .Ben üniversiteye gittiğim de şok olmustum çünkü herkes mutluydu .Düşünün mutlu insan yok ailede .şimdi diyorum anneme bosansaydın diye .Son söz boşanma değil ama sevgisizlik ilgisizlik maheveder çocuğu .Siz üzülmeyin hayat bu.İmtihan .Ben bana diyenlere şöyle cevap veriyorum .Annesi babası olmayan savaş gören çocukları ne yapalım o zaman üstüne toprak atalım .Unutmayın Atatürk gibi bir devlet adamı babasını 7 yaşındayken kaybetmişti .Siz uzulmeyin.
Bunu bana yazmadınız galiba :)Siz boşanmış ama sorunlunolan kaç çocuk tanıyorsunuz yapmayın Allah aşkına
Emin olun doğru yaptınız .Çocuklar zaman zaman uzulmesi çok doğal olacak ama hayatta herşeyin olduğunu da kabul ederek büyüyorlar ve kendilerine çıkardıklarBiliyorum konularınızıevet bu da imtihan ağır bir imtihan ama çocuk konusu olunca akan sular duruyor bende panik oluyorum Böyle şeyler duyunca
çok güzel yazmışsınız umarım çok mutlu olur evlatlarımız
Evet kusura bakmayın Israrla savunan bir kişi var ya .Ona yazacaktım olmamış .Dualarim sizinle .Allah sizin de çocuğunuzu da yardimcisi olsun .Bunu bana yazmadınız galiba :)
Daha dün eski komşumla telde konuştuk,eşiyle aralarındaki problemler yüzünden evde olay çıkmış ve liseye giden oğlu duvarı yumruklamis eli kirilmis ameliyat olmuş.Mutsuz yuva yuva olmuyorÇok şey demek istedim ama susayım
Hayır şahsi algılamıyorum ben boşanmadan önce de öğrencilerimin (öğretmenim) durumlarını fazlasıyla gözlemlerdim boşanmış gerçekten mutlu aile çocukları var bunu anlatmaya çalışıyorum
Şunu deseniz bana anlayacağım sizi cekismeli boşanma sürecine maruz kalmış çeşitli olumsuzluklar yaşamış annenin babanın fazlasıyla yıprandığı bir ortama maruz kaldıysa evet yine etkilenecektir deseniz tamam .ama bu hayat boyu onu sorunlu bir insan sınıfına sokmayacak yine genellemeye bu yüzden kızıyorum
Kıyamam ya tam ergenliğinde neler yaşıyor çocukDaha dün eski komşumla telde konuştuk,eşiyle aralarındaki problemler yüzünden evde olay çıkmış ve liseye giden oğlu duvarı yumruklamis eli kirilmis ameliyat olmuş.Mutsuz yuva yuva olmuyor
Aksine kavga gürültü var, evlilik sallantıda, kocamın gözü dışarıda bir çocuk yapayım eve bağlanır diyorlar.