- 11 Ocak 2021
- 1.160
- 1.694
- 83
- 34
- Konu Sahibi Sunshine232
Israrla kişiselleştirdigimi söylüyorsunuz öyle olmadığını söylediğim halde sizi ikna etmem icin ne yazmam gerekiyor acaba ?Öyle söylüyorsunuz ama ben inandırıcı bulmadım şahsi algılamadığınızı. Elbette ki boşanmış ama mutlu aile çocukları var, ben asla yok olamaz demedim zaten. Ben ne diyorum sizce? İlla anlamanız için sizin cümlelerinizi mi kullanmam lazım? Genelde bakın genelde diyorum hepsi, tamamı, istisnasız tümü demiyorum. Boşanmış aile çocuklarında sorun oranı fazla oluyor -karşılaştırma yapmadan yazıyorum bunu- çünkü anne baba bu süreci iyi yönetemiyor. Eğer siz süreci iyi yönettiğinize inanıyorsanız ki yazdıklarınıza göre öyle üstünüze alınmanızı gerektirecek bir durum yok. Kimse sizin çocuğunuzu öyle bir sınıfa zaten sokmamış.
illa anlamam gibi bir durum yok sizi anlamam gerekmiyor fikir ayrılıklarımızın olması normal degil mi ?
Siz bakın dikkat edin kaç yorumdur yazıyorsunuz sürekli boşanmış ailelerin çocuklarını genelleme yapmadan söyle söyle düşünüyorum diyorsunuz neden karşılaştırma yapamıyorsunuz yapsanıza ? Zaten anne babalar boşanmayı gülerek eğlenerek seçmiyor hangisi daha iyi olacaksa onu seçiyor
Boşandık diye çocuk hemen mükemmel olacak demiyor kimse zaten size illa ki duygusal çıkışları sorgulamaları olacak ama bu acımasız çoğunluk oranını söylemek bile hoş degil (!)