- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi destiny555
-
Dedim ya annenin yetistirmesi cok onemli.Baba olmayınca başında herşey geliyor başına ..
çocuğa her ikiside lazım , ama babasız bir kız dünyadaki bütün tehlikelere açık bir hedeftir , babasız bir kız babanın sevgisini ömrü boyunca arar , arar , arar ve bulamaz .. kızınız olmadığı için bilemezsiniz , ve kız olmadığınız için , az önce ben bişey paylaştım yorumlarınızı okudum
4 yasında bi kızım var. Eşimden boşanmak istiyorum fakat kızımın psikolojisi bozulur ilerde sorunlu bir insan olur korkusuyla cesaret edemiyorum. Maddi acıdan bi sıkıntım yok. Boşandıktan sonrada yaşamımı idame ettirebilirim
Boşanmış anne baba cocukları hep sorunlu mu olur? Özellikle çocugu olup boşanmış insanlardan yardım istiyorum. Nasıl davranmalı nasıl söylemeli çocuga. Ya da psikolojisi duzgun olsun diye hiç boşanmaya bulaşmamalı mı
Benim evladimda sizin gibi buyudu. Babasiyla gorusmuyor. Cok guzel yetistirdim terbiyeli saygili cok guzel bir meslek sahibi..Bu düşünceye asla katılmıyorum. Dediğim gibi annemle babam ben çocukken (1 yaşındayken) boşanmışlar ve beni annem büyüttü. Babamı tanımama rağmen yanında kalmak istemezdim,büyüdükçe de uzaklaştım. Beni ve abimi annem büyüttü. İkimizde herhangi kötü bi şeye bulaşmadık, başımıza da bir şey gelmedi Allah yardımcımız oldu. Annem nasıl yetiştirdiyse biz de onu gururladırdık. Şimdi ikimiz de evliyiz,babamla görüşmüyoruz hala. Hala doğru yoldan ayrılmadık.
Benim evladimda sizin gibi buyudu. Babasiyla gorusmuyor. Cok guzel yetistirdim terbiyeli saygili cok guzel bir meslek sahibi..
Tsk ederim canimsin.. Allah herseyin en guzelini en hayirlisini nasip etsin sizlere..Annem gibisiniz eliniz öpülesi. Ben böyle kadınları örnek alıyorum işte kendime.
Inan ki su yazinla beni bile gururlandirdin. Helal olsun sizin gibi evlatlara.Bu düşünceye asla katılmıyorum. Dediğim gibi annemle babam ben çocukken (1 yaşındayken) boşanmışlar ve beni annem büyüttü. Babamı tanımama rağmen yanında kalmak istemezdim,büyüdükçe de uzaklaştım. Beni ve abimi annem büyüttü. İkimizde herhangi kötü bi şeye bulaşmadık, başımıza da bir şey gelmedi Allah yardımcımız oldu. Annem nasıl yetiştirdiyse biz de onu gururladırdık. Şimdi ikimiz de evliyiz,babamla görüşmüyoruz hala. Hala doğru yoldan ayrılmadık.
Yok cocuk sorunlu yok bilmem ne olur. Asla inanmiyorum boyle seylere. Ne ekerseniz onu bicersiniz diye bir soz vardir. Benim oglumda 5 yasindaydi yemedim yedirdim giymedim giydirdim diyebilirim eksiklenmesin diye. Her zamanda soyler anne sen soyle yaptin boyle yaptin diye. Simdide evladim benim bir dedigimi iki etmiyor. Onunla gurur duyuyorum..Boşanmış bir ailenin kızıyım. Abim kızınızın yaşındaydı ben daha da küçüktüm,hayal meyal hatırlarım.Annemi babamı ayrı ayrı tanıdım, annem hiç kısıtlamadı babama giderdik hafta sonlarında. Babamı tanıdıkca iyi ki boşanmışlar,ikisi biraradayken büyümemişiz dedim hep. O yüzden sorunlu evliliklerde kesinlikle çocuk için sabretmeyin derim.
İnanın hala şükrederim ben ayrılmış olduklarına. Annem çok şükür iyi büyütmüş bizi. Abim çok başarılı bir çocuktu, hala öyle. Psikolojik sorun falan yaşamadık ikimiz de. Şu an kendisi iyi bi konumda. Ben de öğretmenim. İkimiz de evliyiz, evliliğimizde eşlerimize karşı saygılıyız. Abimin 5 yaşında kızı var.. Yani çocuk sizde kalırsa ve siz iyi bir anne olursanız, herhangi bir sorun olmayacaktır,içinizi ferah tutun
Yok cocuk sorunlu yok bilmem ne olur. Asla inanmiyorum boyle seylere. Ne ekerseniz onu bicersiniz diye bir soz vardir. Benim oglumda 5 yasindaydi yemedim yedirdim giymedim giydirdim diyebilirim eksiklenmesin diye. Her zamanda soyler anne sen soyle yaptin boyle yaptin diye. Simdide evladim benim bir dedigimi iki etmiyor. Onunla gurur duyuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?