Boşanmış anne baba çocuğu olduğum için eşimin halasının bana ettiği laflar sizce normal mi

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
2 saat öncesine kadar kayınvalidemdeydim eşimin halası da geldi sonradan bir komşudan laf açıldı çocuğu boşanıyomuş ordan konu bana çevrildi senin de annen baban ayrı bu yüzden hayatta tek başına kaldın gibisinden bi laf etti duyanda sosyal hizmetlerde büyüdüm sanar kimbilir nasıl büyüdün yazık sen ne çileler çektin kimbilir de mükafat olarak oğlumuzla evlendin dedi şok oldum

xx ne yaptı da benimle evlendi diyebildim sadece
ağzım dilim bağlandı çok şey denir de ona şok oldum bir şey diyemedim yoksa esirgemem lafımı bilen bilir
hadi diyorum kötü düşünmeyeyim ama böyle şey iyi niyetle söylenebilir mi size soruyorum ?????

Kendiside eminim ben bilmem kocam bilir kadınıdır.

İki insanın boşanmasını kabul etmeyen anormal karşılayan andavallar böyle saçmalıyorlar çünkü. Evlilikleri de 10 km öteden belli olur. Aman millet boşanmış demesinler diye her b.ka katlanırlar bunlar.

ne kadar densizmiş keşke cevabı yapıştırsaydınız o densiz kadına

ne mükafat ama.

ya bilmiyorum tanımıyorum halayı ama insanlar çok düşüncesiz. onu biliyorum
Ne geçti eline insanı ailesiyle vurmak niye anlamadım ki hiç çocukluğumda da psikolojik sorunlarım olmadı ailem ayrı diye hiç hayattan kopmadım mutlu ve başarılı bir öğrencilik hayatım bir sürü arkadaşım vardı... çile falan çekmedim ne biliyor da konuşuyor ...

Dengiz kadın o an ağzına lafı yapıştırmıyosunuz ya ben burda deli oluyorum
Böyle bir laf edince şok oldum yoksa asla lafımı esirgemem beni tanıyanlar çok iyi biliyor
dondum kaldım ne bileyim salağa bağladım bende deli oldum kendime kızıyorum bir şey demedim diye

haklısınız. çekmiş olsanız da olmasanızda boş konuşmuş.
en azından bidaha böyle konuştuğunda tepkiniz farklı olur.

Kendi yeğeni boşandı daha yeni.

Canı sıkılmıs satasacak birini aramis bence o da sana denk gelmis iyi niyet falan yok bunda

aman ne demiş olabilir ki diye açtım konuyu ama hala egoda çığır açmış yahu..

ya haklısın halacım bende sokaklarda büyüdüm senin yeğen beni almasaydı sonum nice olurdu deyip kahkahayı bassaydın keşke..
zira buna laf sokulmaz dalga geçilir anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…