Ne kadar benmerkezci insanlar var. Ne zevk alıyorlar anlamıyorum. Ama ben hatayı sizde görüyorum. O size bu cümleyi kurduktan sonra ne diye sessiz kaldınız??? Sert olmasa bile espirili bir şekilde bozabilirdiniz.
Bana da bazen eşimi öven insanlar oluyor, ben de diyorum ki evet eşim çok şanslı, annesi onu kadir gecesi doğurmuş sanırım ki, benimle evlenmiş :))))
Benim de annem ve babam ayrı ve babamla belli süreçlerde bazı problemler yaşadım. Eşimin ailesi de bunların hepsini bilir; fakat asla ve asla bana tek kelime etmezler edemezler. Buna ne ben izin veririm ne de eşim. Herkesin yerini bilmesi gerekir. Anne baba boşanmış diye siz niye ortada kalasınız?
Daha bebekken anne veya babasını kaybeden insanlar var. Onlar ortada mı kalıyor? O kadar şehit verdik, yavruları ortada mı kalıyor? Bu nasıl zihniyet anlamış değilim.
Tekrarı olursa acımayın. Veya eşinize halasının söylediği şeyi anlatıp, saygıdan sustuğunuzu söyleyin. Tekrarı olursa sessİz kalmayacağınızı da bilsin. Bir şey olursa o da durumdan haberdar olup sizi savunsun. Tabi eşiniz bunu anlayacak biriyse.