Boşanmış anne baba çocuğu olduğum için eşimin halasının bana ettiği laflar sizce normal mi

Ağır saçmalamış. Bi dahaki denk geldiğinizde eminim sakün kafayla cevabını verirsiniz. Çok takılmayın patavatsızlık etmiş lüzumsuz kadın

Direkt kötü dusunemedim.. Evet hos olmamis ama bosanmis anne baba cocugu olmanin zorlugundan dem vurmaya calismis, laflari secememis gibi.. Cok sıkıntı cektin, ama iyi bi evlilik yaptın karsiligini aldin demis, oğluşlarini da övüp araya sıkıştırmış

Iyi niyet yok bunda.Kendi çoluğu çocuk yokmu.Insan korkar biraz konuşurken.Herkesin başına gelebilecek bişey bu.

Eski toprak insanların böyle huyları olur,kafaya takmamak lazım ama cevabı da eksik etmeyeceksin. Ben de boşanmış bir ailenin çocuğuyum fakat eşim anne-baba ve kardeşleriyle büyümesine rağmen benden daha mutsuz bir çocukluk geçirmiş,bir daha ki sefere hala yine saçmalarsa kendisine olayın boşanmakla ilgili olmadığını cümbür cemaat yaşayan ailelerde aslında daha büyük dert ve acıların yaşanabileceğini hatırlatın yine de.

Allah Allah, ne biçim insanlar var, kaynananı git ve de ki "anneciğim ben çok üzüldüm niye böyle dedi, hep ağladım" o da halaya gıcıktır, birlikte mini bir koalisyonunuz olur, halaya da ilk fırsatta şunu de "melek annem(kaynanan), melek eşim, onlae benim şansım, çok güzel bir ailem var, çocukluğumda üzüldüm belki ama annem baban ayrı olsalar da sahip çıktılar, ben de gördüğümü yapacağım" bu tarz kadınlara bu havalar çok koyar, sana da izlemesi kalır

Sanki beni anlatmissin benim de anne baba boşanmış neyazik ki ve evlenecegim zaman esimin halasi da ayni seyleri bana soylemisti
Bak biz de bosanma yoktur hani annen gibi olurum diye düşünme falan demisti

Kayınvaliden ağzının payını sen ne diyorsun diye veremedi mi görümcesine ? Başka konularda verir ama.

mükafat olarak oğlumuzla evlendin nedir ya? bunlar ne kadar cahilce laflar ya rab gel de çıldırma. ah keşke ağzının payını vereydiniz orada. boşanmış ailelerin çocukları sanki her haltı yeme potansiyeline sahipmiş gibi konuşmuyor mu bazıları aklımı kaybedecek gibi oluyorum sinirden. pis rezil.

Benimde annem ben kucuk yasta iken vefat etti. Ve uzun vade annemin olmadigi duyan bazi duyarsizlar kedi yavrusu ortada kalmis gihi muamele yaptilar. Erken yasta hayati ogrendim ve beni hayati ogrendigim tecrubeli oldugun yaslarda butun arkadaslarimin arkasini anneleri topluyordu ama vahlanacak bendim nedense.
Iste toplumun bu tutarsiz dengesiz yaklasimi benin artik girdigim hic bir ortamda annemin olmadigini soylememe sebebim oldu. Neden soyleyemedigimi uzun zaman idarak edememistim sonra anladimki sebebi bunlar iste boyle hayattan hic bir sey ogrenmemis insanlar. Ve hala soylemiyorum.
Benimde uc kuzenim erken yasta babasini kaybetti ama ben onlara bir gun bile bunu ima edecek davranista bulunmadim yardim ettim destek oldum ama asla konusunu dahi acmadim. Cunku insanlarin eksik yanlarina dokunulmaz ogrendim.

Başını okuyunca iyi niyet derdimde sonunda teyze tüyü dikmiş

Hayır senın gıbu bı halam var cılem senı tanıyınca basladı deseydın ! patavatsız dıyecem ama patavatsızlık genelde var olan durumların cırkın ve kotu sekılde zamansız sylenmesı bununkı sacma sacma knusmak olmus ne demek ulen ödül kargaya yavrusu kuzgun grunurmus dıyecen deee adamın sucu yok durduk yere adamı gömmek de olmaz keske hıc yokmus oyle bırı gıbı davransaydın

Hiç iyi niyetli falan değil, sanki bana kraliyet ailesinden de nimet gözüyle görüyor kendini haspam. Sert bir lafı hak etmiş bence.

İnsan kendi kaderini kendi cizemiyor,Allah ne nasip ettiyse o oluyor.Ayri anne babanın evladı olmakta sizin tercihiniz değil sonuçta.Ona deseydiniz ki"haklısın hala Allah eşimi cektiklerime mükafat olarak gönderdi.Ama demek ki az çekmişim ki ceza olarakta peşinden sizi verdi"Allah yardimcin olsun,bu laf cakmalar ile daha çok karşılaşırsınız.Hele bir bebek sahibi olun daha ne imalar gelir.Ornegin iki kızım olduğu için(çok şükür Rabbime)eşimin teyzesi bana kız doğuran gelin diye ad taktı.Utanmadan kizmiyor dimi ben ona takılıyorum dermiş.Allah kızına ilk çocuğu kız evlat nasip etti.Rabbim herkese kız evlat tattirsin.Siz gardinizi alın şimdiden.

Hassas olduğunuz bir konu olduğu için bu kadar kızıp donup kalmışsınız sanırım. Bana kv söylese açıkçası ciddiye bile almaz he der geçerdim. Oğlunun bana hediye olduğunu düşünsün ne farkedecek ki?

Bana edilse bu laf uzatmazdım açıkçası. O anda belki bir kahkaha patlatırdım doğaçlama güler geçerdim.

Boş yere üzmeyin kendinizi erkek tarafı erkeği öve öve bitiremez kız tarafı da kızı. Böyle gelmiş böyle gider

Ben bilmem kocam bilir degil aslinda sözün dogrusu;*benim beynim yok beyim var *

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…