Yok yok yanlış anlamam bende kendi kendime dedim aynı şeyi .. bunlardaki ego kimsede yokEsinizi kucumsemiyorum sakin yanlis anlamayin ama kimse bulunmaz hint kumasi degil. Erkek ailelerindeki bu ego beni öldürecek.
Biz biraz daha sık görüyoruz eşim çok sever akrabalarını ,bugün de büyük görümcemle bebek için alışverişe çıktık ordan kv ye geçtik şansıma o kadın da geldi . ama nedense eşimin yanında dengesiz konuşan olmuyor.Siz neler çektimizde benim gibi mükafat deseydin ya
Görüşme bundan sonra eşinin halası kim yeni türedi bu işler. Eskiden kim eşinin halasını amcasını dayısını görüyodu ?
Anca düğünde bayramda sende öyle yap boş kalabalık yapmasınlar hayatında
İntikam soğuk yenen bir yemektir, yeri ve zamanı geldiğinde lafını okkalı bir şekilde iade edinBöyle bir laf edince şok oldum yoksa asla lafımı esirgemem beni tanıyanlar çok iyi biliyor
dondum kaldım ne bileyim salağa bağladım bende deli oldum kendime kızıyorum bir şey demedim diye
Biz biraz daha sık görüyoruz eşim çok sever akrabalarını ,bugün de büyük görümcemle bebek için alışverişe çıktık ordan kv ye geçtik şansıma o kadın da geldi . ama nedense eşimin yanında dengesiz konuşan olmuyor.
bende görmek istemiyorum zaten artık kendisini...
Böylesine lafını esirgemeyeceksin işte , bu ne hadsizlik !!!2 saat öncesine kadar kayınvalidemdeydim eşimin halası da geldi sonradan bir komşudan laf açıldı çocuğu boşanıyomuş ordan konu bana çevrildi senin de annen baban ayrı bu yüzden hayatta tek başına kaldın gibisinden bi laf etti duyanda sosyal hizmetlerde büyüdüm sanar kimbilir nasıl büyüdün yazık sen ne çileler çektin kimbilir de mükafat olarak oğlumuzla evlendin dedi şok oldum
xx ne yaptı da benimle evlendi diyebildim sadece
ağzım dilim bağlandı çok şey denir de ona şok oldum bir şey diyemedim yoksa esirgemem lafımı bilen bilir
hadi diyorum kötü düşünmeyeyim ama böyle şey iyi niyetle söylenebilir mi size soruyorum ?????
2 saat öncesine kadar kayınvalidemdeydim eşimin halası da geldi sonradan bir komşudan laf açıldı çocuğu boşanıyomuş ordan konu bana çevrildi senin de annen baban ayrı bu yüzden hayatta tek başına kaldın gibisinden bi laf etti duyanda sosyal hizmetlerde büyüdüm sanar kimbilir nasıl büyüdün yazık sen ne çileler çektin kimbilir de mükafat olarak oğlumuzla evlendin dedi şok oldum
ağzım dilim bağlandı çok şey denir de ona şok oldum bir şey diyemedim yoksa esirgemem lafımı bilen bilir
hadi diyorum kötü düşünmeyeyim ama böyle şey iyi niyetle söylenebilir mi size soruyorum ?????
Sence bu seviye söylesen anlayacak mıydı? En iyisini yapmışsın. Seviyeni koruyarak2 saat öncesine kadar kayınvalidemdeydim eşimin halası da geldi sonradan bir komşudan laf açıldı çocuğu boşanıyomuş ordan konu bana çevrildi senin de annen baban ayrı bu yüzden hayatta tek başına kaldın gibisinden bi laf etti duyanda sosyal hizmetlerde büyüdüm sanar kimbilir nasıl büyüdün yazık sen ne çileler çektin kimbilir de mükafat olarak oğlumuzla evlendin dedi şok oldum
Bunları ona söylemen gerekiyordu.Ne geçti eline insanı ailesiyle vurmak niye anlamadım ki hiç çocukluğumda da psikolojik sorunlarım olmadı ailem ayrı diye hiç hayattan kopmadım mutlu ve başarılı bir öğrencilik hayatım bir sürü arkadaşım vardı... çile falan çekmedim ne biliyor da konuşuyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?