Boşanmış anne baba çocuğu olduğum için eşimin halasının bana ettiği laflar sizce normal mi

Ne kadar höt insanlar var yaa.. bazen agız dolusu laf söylemek istiyorumda neyse.bu arada benimde annemle babam ayri ×2 sinirlendim bu yuzden konuya.Boşver arkadaşım cahil cahil konusmus işte.

Siz neler çektimizde benim gibi mükafat deseydin ya

Görüşme bundan sonra eşinin halası kim yeni türedi bu işler. Eskiden kim eşinin halasını amcasını dayısını görüyodu ?

Anca düğünde bayramda sende öyle yap boş kalabalık yapmasınlar hayatında

Biz biraz daha sık görüyoruz eşim çok sever akrabalarını ,bugün de büyük görümcemle bebek için alışverişe çıktık ordan kv ye geçtik şansıma o kadın da geldi . ama nedense eşimin yanında dengesiz konuşan olmuyor.
bende görmek istemiyorum zaten artık kendisini...

Böyle bir laf edince şok oldum yoksa asla lafımı esirgemem beni tanıyanlar çok iyi biliyor
dondum kaldım ne bileyim salağa bağladım bende deli oldum kendime kızıyorum bir şey demedim diye
İntikam soğuk yenen bir yemektir, yeri ve zamanı geldiğinde lafını okkalı bir şekilde iade edin

böyle insanlar maalesef var. benin annem babam da ayrı annem ikinci kez evlendi benimde karşıma gelicek böyle sorunlar böyle insanlar diye korkuyorum gelmedi de değil.. 3 yıl önce bi erkek arkadaşım vardı ailesi beni annesi babası ayrı sorunlu aile istemeyiz demişler benden ayrilmisti.
aldırmamakta fayda var.. insan neyi kınarsa onu yaşarmış unutuyor insanlar.

Eşinin yanında konuşan olmuyosa sende eşin yokken yapıştır laflarını gülerek

Aklı sıra kvcilik oynuyo basit insan

Böylesine lafını esirgemeyeceksin işte , bu ne hadsizlik !!!
Resmen eşini överken seni gömmüş. . Oğlunuz sansliymis ki benimle evlenmiş, yerimde bir başkası olsa söylediklerinizi size yedirirdi de ben terbiyemi ve sinirlerimi bozmayayim, herkes de haddini bilsin ,deseydin keşke ..bu da çok ılımlı bir cevap da işte cadı kazanı fokurdadikca senden birşeyler alıp götürecek ..
Büyük terbiyesizlik. .bu lafın cevabını muhakkak ver ..

KOTU NIYETLI OLMAMAKLA BERABER, PATAVATSIZ OLDUGU ASIKAR HALA HANIMIN.

Sence bu seviye söylesen anlayacak mıydı? En iyisini yapmışsın. Seviyeni koruyarak

Bunları ona söylemen gerekiyordu.

"Evet eşim benim mükafatım ben de ona Allah'ın bi lütfuyum" deseymişsin keşke :) ama o an insana kal gelmesi de normal.

artık o anı getirip cevap veremessin, görünce kafanı çevir konuşma, ne yapabilirsin başka. niyetini bilemeyiz artık

Her cahil insana laf anlatmakla uğraşsanız hayatı yaşamaya vakit kalmaz. He gülüm he canım de geç.

Hıi deseydin oğlunuz yanında sizde promosyon....
Sosyal hizmetlerde bile olsan ne olurdu ki takma canım kafana kalite farkı meydana çıkmış zaten hatunun kendi ağzından!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…