Boşanmış anneler , burada toplanalım, hayatı paylaşalım !

mahkeme günü eski kocama baktım çocuklarıma baktım içimden geçen tek şey bu çocuklar ondan olmamalıydı babalıkla uzaktan yakından alakası yoktu..

dediğin doğru kimi kazanıyor kimi hiç kazanamıyor yıllar geçsede yaşı kaç olursa olsun değişmiyor bu...

canım yaa bende öyle düşünüyorum keşke oğlumun babası o olmasaydı o benim oğlumu hiç bir şekilde haketmiyor
bizimki tam tersi başka çocuklara ölürdü ama kendi oğluna gelince eğitim terbiye vericekmiş aklınca....

inan benimki de başka çocuklara ölürdü severdi hep ilgilenirdi demek ki başkalarının çocuğu kıymetli kendi çocukları kıymetsiz oluyormuş bunu anladım ben...

dün avukatı aradım nafakayı icraya koyun dedim. öyle olunca tebligat gidiyormuş ona her ayın şu gününde şu icra dairesine yatırın diye. icra dairesinede vakıfbank hesap numaranı veriyormuşsun masraf kesip yatırıyormuş. uğraşmamak adına en iyisi böyle.

iyi etmişsin uğraşmamak en iyiside benim eski kocam halen iş bulup çalışmaya başlamadı bile nereye icra koyduracağım ki ben... şu ilamı alalımda sonrasına bakalım artık neler yapabiliriz...

iyi etmişsin uğraşmamak en iyiside benim eski kocam halen iş bulup çalışmaya başlamadı bile nereye icra koyduracağım ki ben... şu ilamı alalımda sonrasına bakalım artık neler yapabiliriz...

öyle bildiğimiz icra takibi gibi değil. normal tebligat adresi ne ise orya gönderiyorlar şu tarihte şu icraya yatırın diye icra da masraf kesip senin verdiğin hesaba yatırıyor. karşı tarafın maaşına yada birşeyine icra konmuyor. bende öyle sanıyordum senin gibi onun için herne olursa olsun hoş birşey değil diye istememiştim sonra benim düşündüğümden farklı olduğunu öğrenince böyle yapalım dedim.

Son düzenleme:

İcra işlemlerine rağmen karşı taraf nafakayı ödemezse nafaka oranı kadar maaşına icra konulabilir. Hatta bordro alınırken de yazar, X in maaşında nafaka kesinti vs yoktur diye

İcra işlemlerine rağmen karşı taraf nafakayı ödemezse nafaka oranı kadar maaşına icra konulabilir. Hatta bordro alınırken de yazar, X in maaşında nafaka kesinti vs yoktur diye

çalıştığım iş yerinde işçimizin birinde kesiliyor nafaka kesintisi diye bende öyle biliyodum..

maaşı olmazsa nerden kesinti yapılacak diye düşünüyodum...

bende avukatımla görüşeyim bakalım o ne diyecek..

birde nafakayı ne zaman ödemeye başlıyolar bilgin varmı canım..

çalıştığım iş yerinde işçimizin birinde kesiliyor nafaka kesintisi diye bende öyle biliyodum..

maaşı olmazsa nerden kesinti yapılacak diye düşünüyodum...

O zaman da hapis işlemi uygulanıyor herhalde ama bu kimi hayrına ki? Sizn o nafakaya ihtiyacınız var, baska bir halta yaradıkları yok bari cocuklarının boğazından beş kuruşları gecsin.

Merhaba guclu anneler..
Gebeligimden beri siteyi takip ediyorum.Su an oglum 15 aylik oldu.Kismet bugun uye olup yazmakmis...Simdilerde bosanma surecindeyindeyiz.Durusma tarihim cok yakinda.Umarim kazasiz belasiz atlatabilirim.Hepinizin sorunlarini okudum.Az cok ayni seyleri yasamisiz.Bizde de dayak,aldatma yoktu ama bolca psikolojik siddet,alkol,hakaret...
Yazma amacim su; Farkinda olmadan bana verdiginiz destek ve guc icin tesekkur ederim.Okuduklarim beni kendime getirdi.Gercek beni farkettim.Yasadiklarimi ne kadar da normallestirmisim icimde...İyi ki varsiniz!

adınıza üzüldüm ama olmayınca olmuyor işte... allah yardımcınız olsun

yaşadıklarımız sanki normal bir şey gibi algılamaya başlıyoruz bir süre sonra fakat hiç olmadık yerden öyle bir tokat geliyorki suratımıza kendimize geliyoruz sanki yaşadıklarımız rüyaydı hiç farkında olmadık onca şeyin birinin bize tokat atması gerekiyodu gerçekleri görmemiz için..
benim tokatımı bebeklerim attı bana silkelendim kendime geldim anladım ki normal bir evlilik değilmiş benimki boşandım Allaha çok şükür şimdi ise kendimi yenilenmiş hafiflemiş o kadar rahat hissediyorum ki..

iki tane dünyalar tatlısı bebeğim var çok hareketliler ben onlara atom karınca diyorum bende Süperanne :)) hem iş hem ev hem çocuklar diğer işleri söylemiyorum bile onca işin gücün arasında yorulmam bitmem tükenmem gerekiyor ama hayır ben yorulmuyorum aksine enerjik doluyum çocuklarıma neşe kaynağıyım akşam eve gidince maç yapıyoruz evin içinde şaka gibi aynı :))

artık kafam rahat beynimi kemiren düşüncelerim yok ruhumu bunaltan bir gölge yok...

umarım sizde boşanınca böyle düşünür ve doğru bir karar verdiğinizi anlarsınız..
inanın hayat o kadar güzel ki hele birde bebekler varsa herşeyiniz onlar oluyor yaşama sevinci doluyor içinize...

Tesekkurler.Evet aynen dediginiz gibi olmayinca olmuyor.Bazen olmamasi daha hayirli oluyor hatta..Tek sikintim her annenin hissettigi duygu.Oglum...Umarim oglumla ilgili kaygilarimi aşip ona yararli olabilirim.Tek tesellim kucuk olusu ve babayi dogru duzgun bilmiyor olusu.Zaten ayrilmadan once de evde pek goremiyorduk babayi.

Sevgili uhde;
Alinti yapmayi bilemiyorm kusura bakma.Cok haklisin inan ben o tokadi en son tartismamizda yasadim.Daha onceki problemlerimizi histerik bir duyguyla hep kendimde sorun arayarak ve acaba gercekten hakli mi diyerek yasadim.Ama en son artik "Ne isler ceviriyorsun!" sorusuyla karsilasip aldatmakla bile suclaninca orda dur dedim.Bunda benim bir hatam olamazdi.Kabul etmeliydim bu adam psikopatti ve bosanmaya zorlamak icin sacmaliyordu resmen...
Sonuc bir bucuk aydir huzuru yeniden tattim.Ailem destek,maddi gucum var,oglum cok rahat ve mutlu...Simdiden bile iyi ki diyorum.

inan ki boşanma sürecinde göreceksin olanları ve diyeceksin kendine ben bu adamla nasıl evli kaldım bunca yııl adam psikopatmıdır nedir diyeceksin..

bazen erkeklere dur demek yetmiyor anlamıyorlar dediğin gibi olmayıncada olmuyor zorlamanın anlamı yok işte..

Allahım yolunuzu açık etsin yavrunla birlikte inş. güneşli günler sizinle olur...

bende avukatımla görüşeyim bakalım o ne diyecek..

birde nafakayı ne zaman ödemeye başlıyolar bilgin varmı canım..

bende hakim nafakayı karar kesinleştikten sonra ödenmeye başlanır yazdı, mahkeme sonrası itiraz süresi var, o sürede heriki tarafta bir itirazda bulunmamışsa kesinleşiyor. aslında dava açıldığı andan itşbaren talep edebilirdik ama boşver dedik. senin kararındada yazıyordur.
biz maaşına icra koydurmadık, evine tabligat gönderecekler, kendisi gidip yatıracak eğer yatırmazsa o zaman duruma göre belki maaşına koydurabilirz. bizim işyerinde de maaşından nafaka kesintisi olan personeller var ama onlar direk işyerine maaşına koyduranlar yada ödemedikleri için maaşına koyduranlar.

tşk. ederim canım cevabın için.

Çok teşekkür ederim...Sen de yavrularınla çok mutlu ol inşallah.

arkadaşlar
ben de boşanalı 3 ay oldu...önce çok ağladım..düzeltebilirdik diye düşündüm...ama şimdi görüyorum ki can çıkar huy çıkmaz bu sebeple asla bizim evliliğimiz düzelmezmiş..allaha sığındım..aileme sığındım kızıma sığındım...allah öyle bir bereket verdi ki evimize kazandığım paraya...ben tek başıma bir evi yürütür ve daha da iyi durumda yaşar oldum..ondan çok daha gençtim güzeldim iyi giyinirdim kendime bakardım ama beni öyle bir yıkmış ki kendimi bırakmıştım..hemen toparlandım.kilo verdim.saçlarımı değiştirdim.spor yapmaya başladım.cilt bakımı makyaj eski günlerime geri döndüm boşanınca.
o ise borç içinde...hala eve kredi kartlarının ekstereleri geliyor oradan biliyorum.komşular çökmüş görünüyor diyor.ama üzüldüğünü pişman olduğunu filan hiç zannetmiyorum.pişman olmaması daha iyi çünkü ben kızım için çok üzülüyorum gelse pişmanım dese inanın kendimden korkuyorum kabul edebilirim kızım için o kadar üzülüyorum ki.o yüzden rabbbim hayırlısını veriyor bence.
allaha sığının allahın sopası yok demeyin var.allah anneleri duyar.biz böyle ağlıyoruz ya bebeklerimiz çocuklarımız için,işte bizim ahımız çocuklarımızın ahı bu pisliklerde kalmayacak göreceksiniz...allah bırakmayacak...hiç merak etmeyin...
toparlanın.işi olmayanlar derhal iş bulsun.işi olanlar işini çocuğuna sarılsın..iyi olacağız merak etmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…