Boşanmış anneler , burada toplanalım, hayatı paylaşalım !

benim eşimde mal varlığımızı satmakla tehdit ediyor ..
bebeğin velayeti sendeyse üzülme. tehditlerini mahkemeye bildir.

kızlar hangi ildesiniz kaç yaşlarındasınız.
ben yazayım once ben istanbul dayım cağlayan adliyesinde boşanma davam devam ediyor daha gün vermediler.
7 aylık bir bebeğim var.
ayrılma nedenimde boğmaya calışılmak evden atılmak ve iftiralar.
calısmıyorum bebeğime bakıyorum.
yaşımda 24

benim eşimde mal varlığımızı satmakla tehdit ediyor ..
bebeğin velayeti sendeyse üzülme. tehditlerini mahkemeye bildir.

sen hiç merak etme , durumu avukatına anlat ve ona güven. tedbir koydururlar satış yapamaz. satıldıysa bile problem değil, mal kaçırmak için yaptığı ortaya çıkar ve onun için daha kötü olur .
velayet bende ama sonuçta babası, illa ki bu çocuğu görecek. daha dün boşanmış bir bayanla görüştüm, kızı varmış, kız baba ile her görüşmeden sonra annesine düşman kesiliyormuş. çocuğun psikolojisine yazık değil mi...erkeklerin bencillikleri beni benden alıyor. böyle baba çocuğunu hiç görmesin daha iyi.

benimde 1 yaşında kızım var, 40 ı çıkmadan fiilen 9 aylıkkende resmen tek celsede ayrıldık.
kamuda çalışıyorum. ayrılma nedenim eşimin yüksek egoları,bencilliği , aşırı anne düşkünlüğü , ilgisizliği.

ben de vogue ile aynı soruyu soracaktım, tek celsede derken?

ya bir de şu var : davalar görülmeye başlandığında dava açan taraf boşanmak konusunda kararlıysa hakim anlaşmalıya çevirmek için teşvik ediyor mu? Ben sadece malvarlığından hakkım olanını istiyorum, tazminatta falan gözüm yok.

hakim nası tek celsede boşadı anlaşmalımı

baktım karşı taraf hem anlaşmalı olsun çirkeflik yapma diyor hemen bitisin istiyorum diyor bende tamam deyince binbir türlü bahanelerle uzatıyor işi bende davayı tek taraflı açtım öyle olunca çekişmeli oluyor ama dilekçede birşey yazmadım sadece aile birliğinin temelden sarsılması nedeni ile diye belirttim. o da mahkemede kabul edince bitti.

yok valla bizimki çekişeyim diye ölüyor, ben sizin yaptığınızı yapsaydım kesin gıcıklık yapar uzatırdı süreci...

senin istediklerine itiraz etmiyorsa bunu prorokole döküp tek celsede bitmesini sağlayabilirsiniz ama akrşı taraf buna itiraz ediyorsa çekişmeliye döner.
aslında hakimler daha çok barıştırmaktan yana bizde anlaşmalı oldu ama eşim dava görülürken sorun çıkartmaya çalıştı nerseyse çekişmeliye dönüyordu , hakimde anlaşılan sen boşanmak istemiyorsun eşini hala seviyorsun gel sizi barıştıralım dedi ona. sonra avukat kararı almaya gidincede aynı şeyi tekrar ona demiş. tabii mümkün değildi.

uzun zamandan sonra tekrar merhaba arkadaşlar..boşanalı 1.5 ay olmak üzere.bu süreçteki gücümü yavaş yavaş kaybettiğimi hissediyorum.psikoloğa gideceğim.hissettiğim aşk-ayrılık acısı değil kesinlikle ondan eminim.ama sanırım kızgınlık,kabullenememe,hazmedememe..vs.bilemiyorum.anlaşmalı boşanmayı ikimiz de istedik.su an ne guzel kolayca işin içinden sıyrıldı diyorum.bir cocuk buyutmenin sorumlulugunu karsı tarafa atarak, eski hayatına dondu resmen.belki normal hissettiklerin diyeceksiniz ancak kendi evladımdan uzaklaşmaya başladım.bu his cok korkutucu ve normal değil farkındayım.fiziksel sorunlar da yaşamaya basladım.gecicidir bu duygular değil mi?

Allah yardımcın olsun canım.Yaran daha çok taze olduğu için bu durumdasın ama merak etme bu geçici bi durum ve bitecek.Güzel günler seninle olsun inşallah...

aynı durum bende var canım babası arayıp sormuyor hergün yeni yeni haltlar yiyor.
5 bin lira parayı tek başına yiyor şuanda zerre bize destek cıktığı yok. ama nefret etme bebeğinden o senin evladın. boşver hem anne hem baba ol güçlü ol sana ihtiyacı var onun yarın o sana büyük bir dayanak olacak. dua et bol bol.

Ben de açtım boşanma davamı bu sabah. Annemin tavsiyesi ile akşam son kez konuştum, söyledim bugün dava açacağımı.4-5 saat konuştuk sorunlardan.Bir kez daha acı gerçekle yüzleştim.Hani "fikir çatışması" denilen şey var, hakkaten de var! Birimizin ak gördüğünü diğeri kara görüyor. Velhasıl, tek kişi(ben) tarafından imzalanmış anlaşmalı boşanma dilekçemi verdim gitti.Şimdi kendimi iyi hissediyorum. Dalgalara hazırım ama. Yılmayacağım, yıkılmayacağım.Yıllar önce gittiğim psikolog "mantığıyla duyguları çatışan insanlar duygularının peşinden gittiklerinde mutsuz olmaya mahkumdurlar" demişti.Şimdi çok iyi anlıyorum.Sıkı tutun mantığım, bırakma beni!

biz inanıyoruz senin çok daha mutlu olacağına...tüm konularını takip ederek okudum..ruh hastası bi adamdan kurtuldun.bundan sonra tabiki mantığınla hareket ediceksin, önünde güzel günler var..biz inanıyoruz, sen de inan canım...artık özgürsün..artık mutlusun buna inan..çevrendeki insanalrı takma..belki boşanacağın için bir sürü laf edecekler.ama bu SENİN hayatın..ve bir defa yaşayacaksın..Hayatın ve kendinin kıymetini bil..ve hiçbir zaman karamsar olma..çok daha iyileri çıkacaktır karşına..

İnşallah canım. Şimdilik iyiyim, daim olur umarım.İyi ki sizler varsınız. Tamam reeldeki arkadaşlarımız da destek oluyorlar ama burda resmen bir beyin fırtınası var. Kötü olursam, içim daralırsa yazıcam buraya. Desteklerinizi esirgemeyin ne olur.

ben de aynı şeyleri hissediyordum sizinle. o benim de katkıda bulunduğum evi arabayı birikimi çatır çatır ezerken, ben evde çocuk bakıyorum diyordum. tedbir nafakasının çocuğun ihtiyacının beşte birini karşılamadığını hesaba katınca çıldıracak gibi oldum. ortak arabamızı elin kızlarına emanet ettiğini duyunca da delirecek gibi... ama inanın geçiyor. şimdi diyorum ki : çocuğumun bir gülümsemesi onun aylık ödediği nafakaları kat kat katlar. zamana ihtiyacınız var.

bende boşanalı 1 ay oldu,biz evliyken evini arabasını aldı ayda birde çocuğunu 3 saat görüp gidiyor kendi kendime zaten insani duygulara sahip olsa bana bukadar eziyet etmezdi çocuğuna sahip çıkardı diyıp şükrediyorum psıkologlarla konuşurken 4 aıle geçindirecek para kazanıyorum diyen insanın çocuğunun nafakasını 50 tl arttırmamak için attığı taklaları hatırlayıncada şükrediyorum ne umduk ne bulduk biliyorum ve yaşıyorum zorr ama Allah yaşam gücümü verdi bana teselli armağanı oldu bu evlilikte tekrar umut ediyorum onunla tekrar hayal kuruyorum çünkü ah alanın birgün bedelini ödeyeceğine inanıyorum üzülme life_goes

Allah intikam alıcıların en hayırlısı değilmi?

En hayırlısı En gazaplısı EN korkulması gerekeni!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…