- Konu Sahibi duvarklima
-
merhaba hanımlar
bir sorum olacak. malumunuz davam devam ediyor. şimdi de kocam olacak adam çocuğumu bana karşı doldurmakla, benden soğutmakla tehdit etmeye başladı. (çocuğu mahkemenin saptadığı tarihler dışında da görmek istiyormuş, ben de kabul etmedim diye söylüyor bunları) gerçi ben alışkınım ,evliliğimiz boyunca onun tehditlerini dinledim, onun iletişim tarzı bu desem yeridir. ama merak işte sizin eski eşleriniz de böyle şeyler yaptı mı? çocuğumun bana karşı soğumasından ziyade psikolojisinin bozulmasından korkuyorum. daha çok küçük...
benim eşimde mal varlığımızı satmakla tehdit ediyor ..
bebeğin velayeti sendeyse üzülme. tehditlerini mahkemeye bildir.
kızlar hangi ildesiniz kaç yaşlarındasınız.
ben yazayım once ben istanbul dayım cağlayan adliyesinde boşanma davam devam ediyor daha gün vermediler.
7 aylık bir bebeğim var.
ayrılma nedenimde boğmaya calışılmak evden atılmak ve iftiralar.
calısmıyorum bebeğime bakıyorum.
yaşımda 24
benimde 1 yaşında kızım var, 40 ı çıkmadan fiilen 9 aylıkkende resmen tek celsede ayrıldık.
kamuda çalışıyorum. ayrılma nedenim eşimin yüksek egoları,bencilliği , aşırı anne düşkünlüğü , ilgisizliği.
benimde 1 yaşında kızım var, 40 ı çıkmadan fiilen 9 aylıkkende resmen tek celsede ayrıldık.
kamuda çalışıyorum. ayrılma nedenim eşimin yüksek egoları,bencilliği , aşırı anne düşkünlüğü , ilgisizliği.
hakim nası tek celsede boşadı anlaşmalımı
baktım karşı taraf hem anlaşmalı olsun çirkeflik yapma diyor hemen bitisin istiyorum diyor bende tamam deyince binbir türlü bahanelerle uzatıyor işi bende davayı tek taraflı açtım öyle olunca çekişmeli oluyor ama dilekçede birşey yazmadım sadece aile birliğinin temelden sarsılması nedeni ile diye belirttim. o da mahkemede kabul edince bitti.
ben de vogue ile aynı soruyu soracaktım, tek celsede derken?
ya bir de şu var : davalar görülmeye başlandığında dava açan taraf boşanmak konusunda kararlıysa hakim anlaşmalıya çevirmek için teşvik ediyor mu? Ben sadece malvarlığından hakkım olanını istiyorum, tazminatta falan gözüm yok.
uzun zamandan sonra tekrar merhaba arkadaşlar..boşanalı 1.5 ay olmak üzere.bu süreçteki gücümü yavaş yavaş kaybettiğimi hissediyorum.psikoloğa gideceğim.hissettiğim aşk-ayrılık acısı değil kesinlikle ondan eminim.ama sanırım kızgınlık,kabullenememe,hazmedememe..vs.bilemiyorum.anlaşmalı boşanmayı ikimiz de istedik.su an ne guzel kolayca işin içinden sıyrıldı diyorum.bir cocuk buyutmenin sorumlulugunu karsı tarafa atarak, eski hayatına dondu resmen.belki normal hissettiklerin diyeceksiniz ancak kendi evladımdan uzaklaşmaya başladım.bu his cok korkutucu ve normal değil farkındayım.fiziksel sorunlar da yaşamaya basladım.gecicidir bu duygular değil mi?
Ben de açtım boşanma davamı bu sabah. Annemin tavsiyesi ile akşam son kez konuştum, söyledim bugün dava açacağımı.4-5 saat konuştuk sorunlardan.Bir kez daha acı gerçekle yüzleştim.Hani "fikir çatışması" denilen şey var, hakkaten de var! Birimizin ak gördüğünü diğeri kara görüyor. Velhasıl, tek kişi(ben) tarafından imzalanmış anlaşmalı boşanma dilekçemi verdim gitti.Şimdi kendimi iyi hissediyorum. Dalgalara hazırım ama. Yılmayacağım, yıkılmayacağım.Yıllar önce gittiğim psikolog "mantığıyla duyguları çatışan insanlar duygularının peşinden gittiklerinde mutsuz olmaya mahkumdurlar" demişti.Şimdi çok iyi anlıyorum.Sıkı tutun mantığım, bırakma beni!
biz inanıyoruz senin çok daha mutlu olacağına...tüm konularını takip ederek okudum..ruh hastası bi adamdan kurtuldun.bundan sonra tabiki mantığınla hareket ediceksin, önünde güzel günler var..biz inanıyoruz, sen de inan canım...artık özgürsün..artık mutlusun buna inan..çevrendeki insanalrı takma..belki boşanacağın için bir sürü laf edecekler.ama bu SENİN hayatın..ve bir defa yaşayacaksın..Hayatın ve kendinin kıymetini bil..ve hiçbir zaman karamsar olma..çok daha iyileri çıkacaktır karşına..
uzun zamandan sonra tekrar merhaba arkadaşlar..boşanalı 1.5 ay olmak üzere.bu süreçteki gücümü yavaş yavaş kaybettiğimi hissediyorum.psikoloğa gideceğim.hissettiğim aşk-ayrılık acısı değil kesinlikle ondan eminim.ama sanırım kızgınlık,kabullenememe,hazmedememe..vs.bilemiyorum.anlaşmalı boşanmayı ikimiz de istedik.su an ne guzel kolayca işin içinden sıyrıldı diyorum.bir cocuk buyutmenin sorumlulugunu karsı tarafa atarak, eski hayatına dondu resmen.belki normal hissettiklerin diyeceksiniz ancak kendi evladımdan uzaklaşmaya başladım.bu his cok korkutucu ve normal değil farkındayım.fiziksel sorunlar da yaşamaya basladım.gecicidir bu duygular değil mi?
ben de aynı şeyleri hissediyordum sizinle. o benim de katkıda bulunduğum evi arabayı birikimi çatır çatır ezerken, ben evde çocuk bakıyorum diyordum. tedbir nafakasının çocuğun ihtiyacının beşte birini karşılamadığını hesaba katınca çıldıracak gibi oldum. ortak arabamızı elin kızlarına emanet ettiğini duyunca da delirecek gibi... ama inanın geçiyor. şimdi diyorum ki : çocuğumun bir gülümsemesi onun aylık ödediği nafakaları kat kat katlar. zamana ihtiyacınız var.
bende boşanalı 1 ay oldu,biz evliyken evini arabasını aldı ayda birde çocuğunu 3 saat görüp gidiyor kendi kendime zaten insani duygulara sahip olsa bana bukadar eziyet etmezdi çocuğuna sahip çıkardı diyıp şükrediyorum psıkologlarla konuşurken 4 aıle geçindirecek para kazanıyorum diyen insanın çocuğunun nafakasını 50 tl arttırmamak için attığı taklaları hatırlayıncada şükrediyorum ne umduk ne bulduk biliyorum ve yaşıyorum zorr ama Allah yaşam gücümü verdi bana teselli armağanı oldu bu evlilikte tekrar umut ediyorum onunla tekrar hayal kuruyorum çünkü ah alanın birgün bedelini ödeyeceğine inanıyorum üzülme life_goes
Allah intikam alıcıların en hayırlısı değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?