- Konu Sahibi duvarklima
-
hissttiklerin gayet normal geçicektir bir süre sonra.yalnızlık güzel şeydir birtek kendinden birde canının parçasından sorumlusun.bak ben şuan anlatamıyorum vaktim yok ama berbat bir yıl geçirdim.çok sevdiğim bir kocam ortak arkadaşlarımız sosyal elit bir hayatımız vardı ama noldu bitti hemde ne bitiş güzel olan boşanma duydunmu sen hiç.sen kardasın evlat senin senin parçan senin canın o yalnız sen ise aşkların en güzeli en gerçeği ile birliktesin tadını çıkar.birgün çıkar hayırlı bir kısmet hayır demessin ozaman ama şimdi dur ve dinlen.ben 4 yıllık rvlliğimin son aylarında gebe kalmaya karar verdim planlı ha kaza değil gebeşiğimn 13.haftasında eşimin esrar kullandığını ve beni aşçılık yaptığı eski işyerinden aşçı yamağı özürlü kadrosuyla çalışan bir kadınla aldatığını üstüne üstlük bir dönem işsiz kaldığı günlerde evde o kadınla yattğını öğrendim hemde benim evimde .ben nerdeydim işte.özürlüleri asla kınamıyrm hepimiz özürlü adayıyız.cocğu istemedi bende o istmryr ben neden istym dedim aldırmmaya karar verdim ilaç kullandm %95 düşer dedikleri kızım tutundu bana hemde nasıl yetmedi kocam düzelsin dedim kredi çektim verdim eee parasıyla içiyo adam ama kabııullenedmedim işte aldatıldığımı yok canım benım kocam yapmaz hormonlarından etkşsiyle sağlıklı düşünme yetimi tamamen kaybettim.sonuç 24+3 günken suyum tamamen geldi acıdan üzüntüden günlerce ağlarsan sonuç bu olur.bu çocuk yaşamaz sezaryen dediler doğurmadım 50 gün bifiil hastanede yattım 30+5e zor dayandım doğurdum baba evine geldim çocuk 34 gün küvezde kaldı ve o kuvezdeyken anladımki önemsemm gereken tek varlık kızımdı en baştan beri kızım için üzüleceğim herşeyi askıya aldım adam ne geldi doğumuma ne kızını bir kre gördü ölür gözüyle baktı hepsi kayınvalidemde öyle haa birde görümcemle kaynanam yaptıklarından beni sorumlu tututular neymiş ben kocama sahip çıkmamışım neymiş ben adamla hergün münasebtte bulunmazsam aldatırmış koca değil evlatlık almışım sanki dert çok kızlar benim davam 31 kasımda daha çok var onunla kızımı berenimi büyütmekse babasız büyümesi daha hayırlı zaten adamda kızına ölmüyoya neyse ben iyileştim iyi bir işim ailemin bana satın alıp verdiği bir evim (hemde onların iki üst katındayım abimlerde kapı komşum)dünya tatlısı bir kızım var daha ne olsun en büyük keyfim akşam kahvemi yudumlayıp kk bişeyler okumak herkese huzur versin Rabbim şu mübarek günlerde
merhaba arkadaşlar ben de boşanalı 10 ay oluyor. yazdıklarınızın tamamını olmasa da bazılarını okudum. kadın olmanın anne olmanın ne kadar zor olduğunu tekrar anladım. ben anlaşmalı boşandım. 1 celsede bitti. çocuklarım için hiçbirşeyine hayır demedim. şu anda babalarıyla rahat rahat görüşüyo çocuklarım. görünürde medeni olarak ayrılan çocukları için her an görüşebilen insanlarız. ama yıllar beni öyle yıpratmış ki sağlığım bozuk ve hala istediğim gibi biri olamadım. o ise her erkek gibi çocuklarına bakan birinin olduğunu bilmenin rahatlığıyla hayatına devam edebiliyor. bana da sen de devam et diyor. peki 2 çocuğun 24 saat sorumluluğu ile uğraşırken nasıl olcak acaba. hayatına yeni birisini istesen önce çocuklarınla anlaşacak biri olmalı. yanlışmıyım arkadaşlar...
sağolasın kardeşim bence mutluluk göreceli evlilik yada ikili ilişkiler değil hayata kaldığın yerden devam etmek yeniden evlenmekte şart değil mutluluk için şimdi kızımı emziriyorum küçük ayaklarını öpüyorum daha ne olsun evladım var :) ben hep Allahım belliki ben bu acıları çekicem gitmicek benden ama en azından baba bu sıkıntıları yenme gücü ver sabır ver diye dua ettim aynını sizin içinde edicem
çok tşk. ederim güzel dileklerin ve duaların için..
bebeklerimiz bize sunulan büyük bir nimet Allahım onların acılarını göstermesin inş.
abla mesaj kutun dolu sana msj atacaktımmmm önemliii
Herkese merhaba bende boşanmaya karar verdim umarım en az hasarla atlatirim
uzun zamandan sonra tekrar merhaba arkadaşlar..boşanalı 1.5 ay olmak üzere.bu süreçteki gücümü yavaş yavaş kaybettiğimi hissediyorum.psikoloğa gideceğim.hissettiğim aşk-ayrılık acısı değil kesinlikle ondan eminim.ama sanırım kızgınlık,kabullenememe,hazmedememe..vs.bilemiyorum.anlaşmalı boşanmayı ikimiz de istedik.su an ne guzel kolayca işin içinden sıyrıldı diyorum.bir cocuk buyutmenin sorumlulugunu karsı tarafa atarak, eski hayatına dondu resmen.belki normal hissettiklerin diyeceksiniz ancak kendi evladımdan uzaklaşmaya başladım.bu his cok korkutucu ve normal değil farkındayım.fiziksel sorunlar da yaşamaya basladım.gecicidir bu duygular değil mi?
Herkese merhaba bende boşanmaya karar verdim umarım en az hasarla atlatirim
eşimle 13 senedir birbirimizi tanıyoruz. 6 yıl sevgililik ve 6 yıllıkda evliiğimiz var.3,5 yaşında bir kızımız ve daha 2 haftalık bir oğlumuz var.ve biz ayrılıyoruz. ikimizde 30 yaşındayız. son bir ayda tüm hayatımızın benim düşündüğümden çok farklı olduğunu öğrendim. eşim eve çok geç gelemeye ve arkadaşlarıyla çok zaman geçirmeye başlamıştı. dayanamayacağmı söylediğimde bir yığın gerçekle karşı karşıya kaldım. 8 aylık hamileydim. benimle mutsuz olduğunu söylüyor, kendine hayat istediğini. benim onu mutsuz ettiğimi..benden çok şikayeti var. halbuki en kocamı çok seviyorum hala..o da beni seviyormuş ama katlanamıyormuş kısaca..profosyonel yardım alalım dedm kaç sefer kabul etmiyor. ben aramızı düzeltmeye çalıştığımızı sanırken meğer adam sadece zaan kolluyormuş. aslında ii de bir baba. ikimizinde işi ii. belirli bir kariyerimiz var. ama o bekar hayatı yaşamak istiyor.ve ben artık baş edemiyorum. hazmedemiyorum çoğu şeyi. hayatıma yalnız devam edebilecek gücüm ve aile desteğim var. ama yine de şuan kabullenmesi çok zor geliyor. kendimce uğraştım bir şeyleri kurtarmaya ama olmadı. şimdi babamın evine gideceğim. bir müddet orda kalacağım. o da bekar hayatının alıştırmasını yapacak. oldukça gülü bir insanım aslında ama lohusa iken bunları yaşamayı ve bana söylenen o ağır lafları hiç haketmediğimi düşünüyorum. yardıma ihtiyacım var..[/QUO
meraba merak ettim acaba boşandınız mı ben de sizin gibi aynı sorunları yaşıyorum eve geç geliyor,arkadaşlarıyla vakit geçiriyor,alkol alıyor,hayatını yaşamk istediğini o da söyledi ve birde 5 yıldır işkence çekmiş öyle dedi geçenlerde bana ,evlilik işkence gelmiş ona ne yaptıysam artı,k tek fark benim çocuğum yok ...
çok uzun uzadıya yazmak istemiyorum, aslına bakarsanız bu yazı ihtiyaçtan öte benimle aynı duyguları yaşayanlara ders niteliğinde.. 11 yıllık evlilik 6 yaşında bir kız çocuğu herkesin imrenerek baktığı bir evlilik.. ev araba yakışıklı adam güzel bayan çok cici bir kız çocuğu ve tabi mutlu son boşanıyoruz.anlaşmalı dilekçemiz mahkemede hayırlısıyla inşallah bitecek.
şimdi ben bu noktaya nasıl geldim o kadar uzun hikaye ki. öncelikle eşim benim bulunduğum ilçeye eş durumu tayiniyle gelmiş bir öğretmen. çok severek evlendik 11 yıl bazen sorunlarımızda oldu ama genelde mutlu idik.
1. 5. evlilik yılımızda ben hamile iken eşimin kapalı ve evli 2 çocuk annesi velisi ile yaptığı msn kayıtları
2. eşimin evliliğimiz boyunca bana ve yaptığım her işe kronik obsesif tavırları ki bence en büyük sebep
3. 9. evlilik yılımızda evli ve bir çocuk sahibi veli bir bayanın mail adresinde fotoğrafını bulmam.
4. yine 9. evlilik yılımızda dul ve bir çocuk annesi yine kapalı ve x cemaate mensup veli bayanla normal konuşma sürelerini aşan konuşmaları.
şimdi bu adam bana dönüp seni hiç aldatmadım diyor. bu arada salak veliler hakkında da eşimin karizması çok yüksekmiş o yüzden istediğini istediği noktaya getirme yetisine sahipmiş zaten freud da kadınların 2. yaratıklar olduğunu söylermiş vs vs
bu adama 11 yıl şans verdim son bir yıl ciddi anlamda tedavi görmesini önerdim resmen zaman zaman yalvardım ama tek bir çaba göremedim.. adam seni terk edeceğim, tayin isteyip gideceğim, az kaldı göreceksin tavrında bir yılımı daha yedi. şimdi çektim restiçok mutluyum ya ben. sıfır hüzün, sıfır mutsuzluk kadınları allah'a sevgili eski eşimi de çocuğuma havale ediyorum.
Eski eşinin baya bir veli fantazisi varmış pess. En iyisini yapmışsın arkadaşım zaten onlara sorsanız hiç aldatmamışlardır yaparlar ama erkek gibi arkasında durmazlar hepsi aynııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?