- Konu Sahibi duvarklima
-
ah be canım, o salak kadınlara da kızıyorum... ben eczane personeliyim 18 yıldır aynı yerde.. hepsi de zaman zaman müşterim oldu ilaçlarını verdim tanıyorum hepsini. tabi ben onları ilk gördüğüm anda notlarını vermiştim o da ayrı konu, kadınlarda az değil. bu kadınlar elime su döker, eski eşimi mutlu eder, yok evlenir eski eşimde bu kadınları mutlu eder yok böyle bir şey ben adım gibi eminim... bir tanesi de tırnağım olabileceğine inansam içim gam yemez. gerçi bana sadakat sorumlusu eşim idi o yüzden salla gitsin. mutlu son boşanmak
adam zaten salak yerine koymuş onunla konuşan kadınları haberleri yok zavallılar
Alt tarafı bebeklerine 200 tl verecek bu adam neden nafakayı ödemez. hiç mi vicdanı yoktu? hiç mi özlemez bebeklerini evliyken sürekli şaşırtıyordu beni boşandım halen şaşırıyorum.. Adam bebeklerini unutuyormuş böyle birşey olabilir mi yahu...
kurtulduğuma şükrediyorum.. Doğru zamandan doğru karar vermek kadar güzel bir şey yoktur herhalde...
çok şanslısın biliyor musun.......iki tane bebeğinle gerçek bir ailesin........erkeklerden umudu keseli çok oldu........keşke ben de zamanında doğurup öyle bitirseydim......kendimi o kadar güçlü hissedemedim.......şimdi 36 yaşındayım......mesleğim var.....40 a kadar yolu var mıdır dersin
ah bu erkekler diyim bende boşanalı 1,5 yıl oldu 3,5 yaşında bir oğlum var eski eşim haftasonu evleniyor beni aldattığı kadınla
bu güne kadar sadece 250 tl nafakasını veriyordu kendi babası ve annesi varken cumartesi günleri tam gün oğlunu görüyordu onun dışında 15-20 günde bir 2 saat görüyordu. Şimdi evlendiği kadınında bir oğlu var benimkinden 4 ay büyük paşamın bir oğlu olduğu aklına yeni geldi. mahkeme kararında olmamasına ramen gece yatılı almak istiyor eğer vermezsem dava açıcağını o zamanda yaz tatillerinde 1 ay alacağını söyleyerek tehtitlere başladı.
bu adam çocuğundan bir haber oğlu kreşe başladı haberi bile yok hastamı değilmi bir şeye ihtiyacı varmı umru bile değil şimdi gelmiş oğlu aklına
onu hayatıma soktuğum güne lanet olsun
çok şanslıyım biliyorum bunu Allahım iki tane birden verdi çok şükür hem kız evladın tadına hemde erkek evladın tadını tattım.. kolay kolay kimseye nasip olmaz bunlar...çok şanslısın biliyor musun.......iki tane bebeğinle gerçek bir ailesin........erkeklerden umudu keseli çok oldu........keşke ben de zamanında doğurup öyle bitirseydim......kendimi o kadar güçlü hissedemedim.......şimdi 36 yaşındayım......mesleğim var.....40 a kadar yolu var mıdır dersin
ah bu erkekler diyim bende boşanalı 1,5 yıl oldu 3,5 yaşında bir oğlum var eski eşim haftasonu evleniyor beni aldattığı kadınla
bu güne kadar sadece 250 tl nafakasını veriyordu kendi babası ve annesi varken cumartesi günleri tam gün oğlunu görüyordu onun dışında 15-20 günde bir 2 saat görüyordu. Şimdi evlendiği kadınında bir oğlu var benimkinden 4 ay büyük paşamın bir oğlu olduğu aklına yeni geldi. mahkeme kararında olmamasına ramen gece yatılı almak istiyor eğer vermezsem dava açıcağını o zamanda yaz tatillerinde 1 ay alacağını söyleyerek tehtitlere başladı.
bu adam çocuğundan bir haber oğlu kreşe başladı haberi bile yok hastamı değilmi bir şeye ihtiyacı varmı umru bile değil şimdi gelmiş oğlu aklına
onu hayatıma soktuğum güne lanet olsun
Agzina saglik tatlim ne guzel soyledi simdiki kadinlar cok acaip sozum meclisten disari 2. 3. 5. Kadin olmak haz veriyor gururlarina dokunmuyor birde senin yuzune cok rahat bakiyorlar zaten aldatilan kadinlar hep yakinindaki tanidiklari kimselerle aldatiliyor. Dedigin gibi SALLA gitsin hele ayaklarin uzerinde saglam durabiliyorsan en guzeli bosanmak uzulmektense kendine yenii.hayat kurmak aci cekmekten daha sancisiz sen.bosandinmi tamamen bittimi peki
benim büyük kızım 4,5 yaşında her ayın 1. ve 3. cumartesi 12 de alıp pazar 12 getiriyor hakim 1 gece yatılı karar verdi ama yaz tatilinden falan bahsetmedi.. yani önümüzdeki yaz 1 ay mı alacak acaba ?
küçük kızım 1 yaşında.. onu da 2 saat alabiliyor
dava hala devam ediyor perşembe günü 2. duruşma var ben çıkmıcam
benim bebeklerim babayı hiç bilmiyorlar fakat büyüdükçe baba varlığını öğrenmeye başladılar ve kim yakınlık gösterse onlara baba diyorlar hem beni üzüyorlar hemde karşıdaki kişi üzülüyor.. bende biraz daha büyüdüklerinde nasıl bir açıklama yapacağımı bilemiyorum kafam karma karışık bu yönde...selam kızlar nasılsınız ben ıyı olmaya calısıyorum benım ufaklık oglan benı cok bunaltıyor sorularıyla artık ıyıce akıllandı babam nerde, neden gelmıyor, sen işe git baba gelsın dıyor.. cok zor gunler gecırıyorum ınsaallah gecer dıyorum bu böyle devamlı gıtmez . bana daha düşkün ama babası ayrı ılde oldugu ıcın 2 haftada 1 gelebılıyor ilgi konusunda cocuguyla baya ılgılı. babasını özluyor . ama bu avantaj mı dezavantaj mı bılemedım kafam cok karısık :2:
kızlar bir konuyu çok merak ediyorum.......hakim babanın maaşının yüz de kaçını çocuğa nafaka olarak veriyor
küçük kızım ise hiçbirşeyden habersiz henüz 1 yaşında .. anca aklı ermeye başladığında anlayacağı şekildi anlatılabilir
Pekiii şimdi hangisi için iyi olacak ?
Büyük kızım herşeyi bildiği ve yaşadığı için iyi mi oldu? yoksa küçük kızım hiçbir şeyin farkında olmadığı mı iyi ?
çocuklar konusunda;
büyük kızım babayla birlikte yaşarken çektiklerimizi biliyor, o şiddeti, agresifliği, stresi benimle birlikte yaşadı ve hatırlıyor.. ona dedimki biz babayla aynı evde yaşarken mutlu olamıyorduk, anlaşamıyorduk. Şimdi ayrı evlerde yaşarken daha mutluyuz. Artık bizim evimiz burası, babanı istediğin zaman görebilirsin dedim. Bana tamam anne dedi.
Bi gün evde kalan bi oyuncağı aklına geldi, onu istedi ısrarla. Tamam yarın eve gider alırız dedim Bana dedi ki 'anne sen gelme ben alır gelirim hemen, gelirsen babam sana vurur yoksa' dedi.. yok kızım artık vuramaz dedim, ben de ona vururum o zaman dedi bana. Çok ağladım...
benim eşim nafaka vermemek için kendini işsiz gösterdi yani ssk.dan çıkışını yaptırdı formaliteden... Hakime de ben çalışmıyorum dedi, ben de çalışmıyorum dedim... hakim de 'buraya gelen herkes çalışmıyor zaten diyerek güldü' ona inanmadı ve 2 çocuk için 400 lira nafaka bağladı, bana bağlamadı.. yani 1 çocuk için minimum 200 lira veriliyor
benim eşim 400 lira veriyor diye başka hiç bişeye karışmıyor sanki çok para veriyormuş gibi.. 9 aydır ne bi doğum günü hediyesi ne bi bayram harçlığı.. nasıl olduysa bu hafta okula başlıcak biye çanta almış
ben 2. kızıma hamile kaldığımı öğrenmeden 2 gün önce kesin kararımı vermiştim, hamileliğimi öğrenince yine vazgeçtim ama baktım olmuyor üztüne üstlük aldatıldığımı da öğrenince ufaklık 4 aylıkken çıktım evden..
2. yi neden yaptın o zaman falan diyen çok oluyor.. ama iyi ki de yapmışım, aldırmayı hiç düşünmedim bi kardeşi olsun istiyordum zaten .. e şimdi bi daha evlenip tekrar başka adamdan çocuk yapmayı da düşünmediğim için böylesi iyi oldu
bu arada bugün duruşmam vardı; hakim değişmiş ve tüm duruşmaları ertelemiş şimdi taa 05 Aralığı beklicez yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?