- Konu Sahibi duvarklima
-
kızlar bir konuyu çok merak ediyorum.......hakim babanın maaşının yüz de kaçını çocuğa nafaka olarak veriyor
Ben de boşanıyorum. İnsan inanamıyor her şey ne kadar güzel başlamıştı.Herkesin gıpta ile baktığı bir ilişkiydi.Nasıl da tepetaklak olduk. Çocuğum yok ve istediğim bu durumu en az hasarla atlatmak. Ama her şey nasıl eskisi gibi olabilir ki? Ben nasıl eskisi gibi olabilirim?
Ben de boşanıyorum. İnsan inanamıyor her şey ne kadar güzel başlamıştı.Herkesin gıpta ile baktığı bir ilişkiydi.Nasıl da tepetaklak olduk. Çocuğum yok ve istediğim bu durumu en az hasarla atlatmak. Ama her şey nasıl eskisi gibi olabilir ki? Ben nasıl eskisi gibi olabilirim?
merhaba kızlar birşey danışmak istiyordum. nafakayı karşı taraf ödemiyor. avukat icra yoluyla tahsil edelim demişti ama hiç yatırmamış. şimdi maaşına icra gönderelim diyor. 9 aydır kızını görmeye gelmeyen sormayan birinden yatırması beklenmez herhalde. nasıl olsa alacak birikiyor onun için biraz beklesemmi diyorum açıkçası parasında değilim huzur istiyorum. zaten aldığıma dokunmayıp kızımın adına biriktirmeyi düşünüyordum. ödemedikçe zaten birikir duruma göre bakarım. zaten yatırmaması suç dava açarsak 3 ay hapis cezasıda varmış. sizce ne yapmak doğru. avukat yarına haber bekliyor.
merhaba arkadaşım, ben nafakanı kesinlikle al derim, en kötüsü çocuğun için birikim yaparsın, yoklukta imdadına yetişir. hem çocuğu tek başına yapmadın ki. ha şimdi mi sonra mı icraya koyalım dersen, avukata danış derim hakkın kayboluyor mu sonrasına bırakırsan. bir de avukatla icra takibi konusunda iştahlı oluyorlar, nafakanın belli bir yüzdesi ceplerine giriyormuş çünkü.
merhaba kızlar birşey danışmak istiyordum. nafakayı karşı taraf ödemiyor. avukat icra yoluyla tahsil edelim demişti ama hiç yatırmamış. şimdi maaşına icra gönderelim diyor. 9 aydır kızını görmeye gelmeyen sormayan birinden yatırması beklenmez herhalde. nasıl olsa alacak birikiyor onun için biraz beklesemmi diyorum açıkçası parasında değilim huzur istiyorum. zaten aldığıma dokunmayıp kızımın adına biriktirmeyi düşünüyordum. ödemedikçe zaten birikir duruma göre bakarım. zaten yatırmaması suç dava açarsak 3 ay hapis cezasıda varmış. sizce ne yapmak doğru. avukat yarına haber bekliyor.
aynı durum bendede mevcut canım, adam bir haber çocuklardan ve nafakadan...
icra yoluyla almaya karar verdik avukatımla bakalım bu süreçte ödeyecek mi ??
nasıl adamlarla evlenmişiz böyle..
nasıl bir hatadır yaptığım bilemiyorum...
bana kalırsa hemen almaya bak neden bekleyesin onda kalacağına sende kalsın anlasın neyin ne olduğunu...
Bu eski eşler hep aynıı sorumsuzluk diz boyuu hepsinde.Sanki biz çocuğu babamızın evinden getirdik sanki tek başımıza yaptık benimkide vermiyordu yeni yeni vermeye başladı insafa geldi çok şükürrrrr
Bu eski eşler hep aynıı sorumsuzluk diz boyuu hepsinde.Sanki biz çocuğu babamızın evinden getirdik sanki tek başımıza yaptık benimkide vermiyordu yeni yeni vermeye başladı insafa geldi çok şükürrrrr
maalesef ki çok acı canm sanki nafakayı aldığında sen yiyorsun adamın aklına gelmioki 2 tane çocuğu aksine düşünüp kendi sölemeli bi ihtiyaçları varmı dieee ama nerdeee rabbim yar ve yardımcın olsun.
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.az çok okudum hayatlarınızı bende boşanma sürecindeym.ama çok kararsızım 13 aylık bi bebeğim var eşimbana karşı iyi seven aldatma dayak bir şey yok ama ailesi özellikle k.v yi ayırt edemedi hayatımızdan çok yıprattılar beni ben onların yaşadığı şehre atandm bir çok düğün borçlarını ödedm sonra eşim 2 sene işsizdi k.v heryerde hava atıodu gelinim çalışıo die yani gösteriş meraklısı oğlunu yalandan seven hiç bize faydası olmamış.nese size olayın koptuğu yeri söleym ben hamileliğimin son haftasında annemi getirdim doğal olarak çünkü k.v hiç bi şekilde hizmet etmez aksine o halimle bile benden hizmet bekler die neşe doğum yaptm hastaneden çıktık eve geldik bunlarda cümbür cemaat beni ziyarete geldiler ee ben utanıom ve çok sancılı bi doğum yapmışım ama kimin umrunda annem onalrla uğraşıo yemek hizmet gibi k.v nin biricik kızlarıda oturuo.neyse böle olunca bende surat yaptım.2.nci gün aynı tayfa yine geldi yine aynı şekilde gittiler.akşam imam kızıma adını okumak için gelmişti evde k.v annem eşim k.b ve imam var.eşim k.babayı ve imamı götürmek için çıktı evde anneler ve ben kaldk.bende bebeğimi emzirmek için odama gittim ve zaman geçtikten sonra k.v kapıyı yumrukla açarak üstüme yürüdü nasıl olurda ben kızlarına hizmet etmemişim.eşim de bu tartışmayı kapıdan duyup hemen geldi ama nasıl müdahale etti bebeğimi zorla benden alıp anasının yanına oturdu bir güzel ben ve annecim o kadının hakaretlerini işittik.kızlar inannın daha bi çok şey böle uzun yazmamın sebebide içimde hala bi vicdan azabı var yani bu adam beni dövmedi sövmedi ama annesine alasını yaptırdı hatta ben bebeğimi yoğun bakıma kaldırdığımızda o kadın beni arayp telden o .. die bağırıodu eşim bunu duydu ve bişi demedi çok zoruma gitti bilmiyorum kafam karışık yoruldummm
bizde de asıl olaylar doğumdan sonra patlak vermişti. eşim denen yaratık ve familyası burnumdan getirdiler. lohusalığım tehditlerle hakaretlerle geçti. yapabilirseniz bir süre ayrı kalın. annenin evine git kafanı dinle, ölç tart. hakkında hayırlısı...
canm zaten ben iş dolatyısıyla annemlerin yanına geldim herşey ondan sonra başladı işte dedi k.v oğlumu size tedirmicem senin niyetin oğlumuda oraya götrmekti ama beceremedn felan ben tayinciym ve eşime dedm eğer dedim şurda kalırsak bir düzenimz olur bebeğimiz ii yetişr oda annesinin korkusuyla işte dedi orası olmaz annemler burda die neymiş sen doğuya gittinde ben gelmedimmi şimdi benm aklımı karıştıran doğuya gitseydm bu adamla olabilirmiydi nie diemio anne bu hayat bizm biz seni atmıoz sen nasıl beni yanında istiyeceksn bebeğimde beni ister dese iş çözülecek ama yopkkkkkk yoruldm artık
çok dolmuşsun belli. eşinle bir süre iletişimi sıfırlayın bence, ama tavır şeklinde değil, kafanızı dinlemek olsun amacınız. şu an çok sinirlisin, kavga kavgayı doğurur derler. bana toparlanabilirsiniz gibi geldi okuyunca, tabi işin iç yüzünü bilemem ama sanki sevgiden saygıdan çok bir şey kaybetmemişsiniz gibi.
bak sen beni tanımadığın halde ne de güzel özetledin hepsini canm 3 ay önce eşim sırf eltimi aramıom die tartıştı bende sen nie ailene demiosun benm karım ve çocuğm yanmda yok arıomusunuz die hiç ses yok ve biz sırf bu yüzden 3 ay konuşmadk araya onun ailesi vs girdi işte k v beni aradı kızım ben sizin yuvanızı kurtaracam nasıl dedm işte anneni babanı siliosun ve geliosun 15 likler oğluma atlıo olan dio sana olur oğluma bişi olmaz ya bu ne ya ve oğluda annesi kurana çarptı die ona inanıo ya bu kadın benm lohusalığımın 3 günü bana küfretmiş hacı insan ne deym ki tamam eşim ii ama bi türlü idrak edemedi aile olduğumuzu tutturdu bi anne hakkı die bilmiom
bak sen beni tanımadığın halde ne de güzel özetledin hepsini canm 3 ay önce eşim sırf eltimi aramıom die tartıştı bende sen nie ailene demiosun benm karım ve çocuğm yanmda yok arıomusunuz die hiç ses yok ve biz sırf bu yüzden 3 ay konuşmadk araya onun ailesi vs girdi işte k v beni aradı kızım ben sizin yuvanızı kurtaracam nasıl dedm işte anneni babanı siliosun ve geliosun 15 likler oğluma atlıo olan dio sana olur oğluma bişi olmaz ya bu ne ya ve oğluda annesi kurana çarptı die ona inanıo ya bu kadın benm lohusalığımın 3 günü bana küfretmiş hacı insan ne deym ki tamam eşim ii ama bi türlü idrak edemedi aile olduğumuzu tutturdu bi anne hakkı die bilmiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?