Boşanmış anneler , burada toplanalım, hayatı paylaşalım !

Bebeğe kim bakıyor siz çalışırken yani sosyal hayatın ne durumda her şeye vakit ayrabiliyor Musun?
Suan bebegim icin ucretsiz izindeyim 2 yil onu kullanacagim. Ailemin yanindayim bebegim biraz buyusun ise baslayacagim. Ise basladigimda biraz sıkıntı yasayacagim. Ailemden ayri sehirdeyim o zamana kadar dusunmemeye karar aldim. Suan oglumla vakit gecirmek onun gulusu herseye yetiyor. Arada anneme birakip kendime vakit ayiriyorum.

İyi yapmışsın ücretsiz izin alarak sanırım ben alamam anneme bırakırım bebeği bir de bakıcı tutarım sadece anneme de yükleyemem

Bebekten haberi var mi peki? Neden ayri sehirdesiniz ki? 4 hafta az degil benim eskimeyen este boyle doguma 1 ay kala aramadi sormadi. Ne yasasiginj en iyi sen bilirsin.
Yok tabi bu durumda bende öğreneli 2 hafta oluyor o da tesadüfen kanamam vardı çünkü anlamadım hala daha var gerçi henüz tayinim on. Yanına çıkmamıştı ama çok uzak yerlerde değiliz

Yok tabi bu durumda bende öğreneli 2 hafta oluyor o da tesadüfen kanamam vardı çünkü anlamadım hala daha var gerçi henüz tayinim on. Yanına çıkmamıştı ama çok uzak yerlerde değiliz
Doktor kanamaya ne dedi. Sen ailenin oldugu sehirdesin o nerde ki?

Doktor kanamaya ne dedi. Sen ailenin oldugu sehirdesin o nerde ki?
O da çalıştığı yerdedir sanırım yani 1 ay önce oradaydı düşük tehlikesi var dedi bende yıllık iznimden aldım yatıyorum arasa söyliycem doğru düzgün konuşsa çok uzun ya 1 ay artık gücüm kalmadı o kadar psikolojim bozuldu ki

Biliyorum zor ben dogumuma 1 ay kaldi aramadi hic dogumumu doktordan ogrenip geldi. Ama bebek hakkinda bilgi ver sonra seni suclar. Tabi karar sana kalmis. Kendini uzme uzuntu bebege iyi gelmez ben ilk bebegimi dusuk yapmistim. Bu donemler zor destege ihtiyac oluyor.

Yo

Merhaba arkadaslar.Allah hepimizin yardimcisi olsun.ben dr bosanma asamasindayim.bugun cok buruk hissettim.bir arkadasima gittim.ev sahibesi cok kibar ve anlayisli bir insan.fakat iceri girdigimde kendi eski duzenimi hayirladim.cok icerledim cok.normalde iyiki kurtulmusum diyen bir insanim ve su sn bosanmamsk icin yarvaran eski esmle bir daha Rabbim bir araya koymasin o kadar bozuk karakterli,evlendigimizden beri issiz,evine cocuguna esine yetersiz bir insan.ustelikte buna ragmen kendisi defalarca bosanmak istedi.evden kovdu.evladimiz icin yurutelim ben istemiyorum dedigimde de cocugu benden habersiz kacirip"bosanma dilekceni ver anca o zaman cocugunu alirsin "diye kendo cocuguyla santaj yapan bir karaktersiz. Fakat dedim keske keske boyle olmasaydi normsl bir evliligim olsaydi.ilk defa bu kadar derinden hissettim bu duyguyu...bir defa evlilik vs dusunmem sanirim gerci hayirlisi ama su an icin cok tiksindim ama cidden cok iclendim.evladim icin kendim icin.ne dogru duzgun evlilik hayatim be hsmilrligom je dogumum oldu 5-6 yil her olay kavga dovus....keske dedim daha az sorunlu bi evlililigim olsaydi baska biri olsaydi idare ederdim vs....sonra kader dedim icime attim ve sustum...Allah hepimizin yardimcisi olsun...Rabbim bundan sonra ferah bir hayat yasatsin ins...

Çocuk yaptığınıza pişman mısınız?

Hayir asla degilim bir cok insan niye cpcuk yaptin diyor.ama evlat insanin hayata baglanmasini sagliyor.smacim elbette ki bu degildi.eski esimin toparlanmasi icin bir gayretti.cunku cidden vazi erkekler cocuktan sonra evlat kokusundsn sonra cok degisiyorlar.fakat eski esime yaramadi bu da.ama kendi acimdan da evladim acosindan da pisman degilim.duzgun yetistirdikten simarik etmedikten sonra bir cok babasiz duzgun insan var.elbette ki zirt pirt simariklik ve bencillik odakli basit gecimsizliklerle evlilik bitirilmemeli.ama bu karskterde bir insanin cocuguna da iyi ornek olacagini sanmiyorum.peygamber efendimizin de babasi ile hatirasi olmamis.ama ins bizim cocuklarimiz da onun ahlakinda olur ins....

Bende Bebek bekliyorum eşimle sorunlarımız oluyor ve ben biliyorum ki bu evlilik eninde sonunda bitecek ama bebeğe kıyamadım işte belki başkası olsa aldırırdı nasip böyleymiş bebeği çok istediğim için değil aslında bilmiyorum işte ya bir şeyler tuttu beni artık adı her neyse

Hayirlisiula kucaginiza alin ins.kac aylik?Doguncqya kadar oyle hissediyor insan malesef evlilik problemli olunca.ozel olmazsa ne tur problemler var mesela?cunku bebekle bu surec her ailede degisken olabiliyor...kimisinde de ikinci bahar oluyor.ins sizinki de oyle olur

7 haftalık şuan her şey sıkıntı olabiliyor çok sinirli biri her şeye sinirleniyor bilmiyorum böyle nereye kadar gider bir de Nazlı bir şey değişik bir erkek tipi

Canim her ne olursa olsun karninda bir can var artik...aldirirsan omur boyu vicdan azabin pesini birakmaz..ilk bebegim bazi nedenlerden dolayi dusuktu..o donem yasadigim yogun stresle birlikte buyuk ihtimal kaybettim bebegimi 12 haftalikti..ve vicdan azabim pesimi hic birakmaz.keske derim keske o sozler icin kendimi yipratmasaydim...ilk hamile oldugumu ogrendigimde kiloluydum 81 kiloydum.ve eski esime soyledigimde "eyvahhh artik kapilardan gecemezsin sen sismanliktan"dedi ilk tepki olarak.cok agladim boyle duyunca.cok canim yandi boyle bir erkege cocuk doguracagim icin.ve dua ettim o psikolojiyle"boyle adama cocuk dogurmam"edim.bu benim icin cok buyuk bi pismanlik..o ccan benim yuzumden gitti buyuk ihtimsl.ama su an hic pisman degilim.bir anne evladi icin her zorluga katlaniyor...hic kendini sartlandirma.illa ki banasinin genlerinden de aliyor.yuzde 60 huyu benziyor mesela babaya.ama inan evlat cok farkli.ben de meslek sahibiyim ailemin yanina geldim.bi sure toparlayip kendime dizen kuracagim ins.az bi el harcligi slirsam aliyorum.dugun tskilarim bende.cok zorlanirsam bozduruyorum.oglan 3 yasini doldursun sonra ise basliycam.annesizligi tadmasin.iyi kotu tasarrufla idare edersin eski esyalarla.ama anne yoklugu imkanin olursa yasatma.evlatcigina saril saril kokla ins ilerde.inan tvlerdeki snne eziliyor imaji cok yalan.evlat kokusu gulusu her seye degiyor.ins iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…