- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi duvarklima
-
- #1.141
Bende eşimden ayrıldım ve bunu çok ağır buldum. Ayrılığı eşim istedi. Başka biri ile tanışmış olduğu için. Bunu kabullenemedim. psikolojik destek aldım. sürekli psikolog değiştirdim ama 3. sünde iyi bir psikolog buldum ve üstesinden geldim. gerçekten çok iyiyim ve eski eşimle çocuğumuz için görüşerek birlikte bile çıkıyoruz. iletişimimiz düzeldi. duygu deseniz arkadaşlık gibi oldu . en azından nefret yok artık. psikoloğumunda dediği gibi, Eş olmayı bitirdik ama anne baba kalmak ebedi bir görev
teşekkürler. asla kabul edemeyeceğimi söyledim ve ayrıldık. kızımı seçenek yapmam bile hataydı. şuan bunun acısıyla kıvranıyormValla bencede bu arkadaşınız bırakın .Hiç kimse kizinizdan değerli değil.sizin kızınız annesine hasret büyüyecek. Ama o adamın oğlu 24 saat yanınızda. Kızınıza yapmaniza izin verilmeyen anneligi ona yapmaniz istenecek. daha neler. evlilik ortakliktir. Böyle şartlar konarak olmaz.lutfen lütfen kızınız bu kötülüğü yapmayın.
teşekkürler. asla kabul edemeyeceğimi söyledim ve ayrıldık. kızımı seçenek yapmam bile hataydı. şuan bunun acısıyla kıvranıyorm
Elbette zordur fakat koşulların ne kadar iyiyse okadar kolay atlatılır diye düşünüyorum. Allah yadım etsin biz kadınlara. Bu arada sen neden boşanıyorsun çocuğunda küçükmüş hakkında hayırlısı inşBende boşanmayı düşünüyorum 4 aylık bir kızım var beni neler bekliyor bu süreçte çok mu zor herşey
Esimin ilgisizliğinden dolayıElbette zordur fakat koşulların ne kadar iyiyse okadar kolay atlatılır diye düşünüyorum. Allah yadım etsin biz kadınlara. Bu arada sen neden boşanıyorsun çocuğunda küçükmüş hakkında hayırlısı inş
Çoğu erkek evlilik sorumluluğunu alamıyor malesef. Eski hayatına de bir yandan devam etmek istiyor eğer hakaret şiddet yada aldatma gibi şeyler yoksa al karşına bi konuş önce derim.Esimin ilgisizliğinden dolayı
Ben çalışan bir bayanım ama izindeyim Suan
Sürekli evdeyim gelse de iki laf etsek diye gözüm yolda onu bekliyorum ama o sürekli maç yapsın voleybol oynasın
Bebegim kış mevsimine doğdu o yüzden onunla pek dışarı çıkma imkanımız olmadı o süreçte cok bunaldım evde
Simdi tam bahar geldi birlikte vakit geçirme Zamani
Ama annesini getirdi kendisine aksam onlara kadar dışarda turnuvalarda
Zaten sürekli hır gür olan bir evlilik bizim ki
Eşimi seviyorum
Boşandıktan sonra onu başkasıyla düşünmek dahi istemiyorum
Ama böyle de omur gecer mi
İlgisiz bir Adam
Ben ilgi diye gözünün içine bakarken o öyle umursamaz
Artık defolup gitmek istiyorum bu evden bu adamdan
Konuşmaya çalıştım ama verimli bir konuşma olmuyor daha beter tartışmaya başlıyoruzÇoğu erkek evlilik sorumluluğunu alamıyor malesef. Eski hayatına de bir yandan devam etmek istiyor eğer hakaret şiddet yada aldatma gibi şeyler yoksa al karşına bi konuş önce derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?