Boşanmış anneler , burada toplanalım, hayatı paylaşalım !

Yok evladin kotu olmasi anca cok istisna..inan her gun her an nerdeyse iyiki olmus diyorum.hic bunaltma kendini.inan onun yasamasini sec islerin daha rast gidiyor.illa ki bunalma zamanlari olur yasantimizda....

yok ben zaten yapamıycam yani ben müdahale etmiycem ona hayırlısı ne ise o olsun diye dua ediyorum sadece sizin çocuğunuz kaç yaşında?

Banada yardim edin kafamkarmakarisik srtik evliligin yurumyceginden eminim ama kafama takilan seyler var. Farkli sehirlerde olunca yaz tatilinde babaya veriliyomus cocuk ben ayrilamamki gozum arkada kslir dayanamam sadece bu kisim elimi kolumu bagliyo diger karsilasacagim butun sorunlara psikolojik olarak hazirladim kendimi nspcam bilmiyorum bildigim tek sey gercekten mutsuzum (

bende boşandım. şuan kızım 6 yaşında. ikinci evliliği düşünyorum. ama evleneceğim erkek kızımın babasında kalmasını ve hafta da 3-4 gün bizde kalmasını istiyo. ailesi kabul etmiyor çünkü. onunda 2 cocuğu var ve biri sürekli bizde kalcak. bu benim içime inmiyo. kızımı bırakmak istemiyorum. içim paramparça. 2 yıldır görüştüğüm erkek arkadaşımı yarı yolda bırakmayı planlıyorum.

Valla bencede bu arkadaşınız bırakın .Hiç kimse kizinizdan değerli değil.sizin kızınız annesine hasret büyüyecek. Ama o adamın oğlu 24 saat yanınızda. Kızınıza yapmaniza izin verilmeyen anneligi ona yapmaniz istenecek. daha neler. evlilik ortakliktir. Böyle şartlar konarak olmaz.lutfen lütfen kızınız bu kötülüğü yapmayın.

teşekkürler. asla kabul edemeyeceğimi söyledim ve ayrıldık. kızımı seçenek yapmam bile hataydı. şuan bunun acısıyla kıvranıyorm

Çok iyi yapmışsınız sizi gerçekten sevse böyle bir tercih yapmak zorunda bırakmazdı.kizinizla birlikte mutlu bir hayat dilerim canım benim.umarim seni ve kızın hakeden anlayışlı bir insan çıkarır allah karşına
teşekkürler. asla kabul edemeyeceğimi söyledim ve ayrıldık. kızımı seçenek yapmam bile hataydı. şuan bunun acısıyla kıvranıyorm

Ben de boşanmış Anne olacağım ins bebeklerimi sağlıkla kucagima alırım.
Allah yardımcımız olsun.

Merhaba bende dşünüyorrum ama korkuyorum bebeğim 6 aylık yaşım 26 ewde huzur yok kadınlığıma anneliğime saygı yok tek başıma bebeğime hiç bir şey yapamıyorum yani yıkarken bile ona sorckmışım o babasıymış benimki tam bi psikopat bebeğimi emzirirken bile bana kfürler ediyor çok bunaldım beni bebekle tehdit ediyor git burdan bebeği bırak git diyor bana babanın evinden bebeklemi geldin diyor babalar kutsaldır diyor para kanan benim onun geçimini sağlahan benim diyor sen ne yapıyorsun ki diyor resmen evde bakıcı yerindeyim beni kızdırma çocuğu alırım elinden diyor ne yapıcağımı bilmiyorum bolanmaya kalksamda çocuğu alır kaçırı diye korkuyorum yol gösterin ne olur

Alla yardımcın olsun Rabbim evlerimize huzur versin. Benimde aklımda bosanmak hala. 2 gün iyi 5 gun kötü bıktım.

bende boşanmak üzere olan bir anneyim 6 senelik evliydim dayak ve ailesinden çok çektim şimdi boşanıyorum benim eşimde yıllar boyu çocuğumla tehdit etti ama gözümü kararttım çıktım anladımki tehditle hiç biir şey olmuyor şimdi o sürünüyor korrkmayın kızlar devlet kadına çok sahip çıkıyor hapis korkusuna bişey yapaamdı olmuyorsa zorlamayonn

Merhaba, bende boşanmak üzereyim çabalamaktan, aynı şeyleri yaşamaktan yoruldum artık 15 yılımı verdim ama hala adam olmadı.Duygularımızı paylaşalım

Bende boşanmayı düşünüyorum 4 aylık bir kızım var beni neler bekliyor bu süreçte çok mu zor herşey

Bende boşanmayı düşünüyorum 4 aylık bir kızım var beni neler bekliyor bu süreçte çok mu zor herşey
Elbette zordur fakat koşulların ne kadar iyiyse okadar kolay atlatılır diye düşünüyorum. Allah yadım etsin biz kadınlara. Bu arada sen neden boşanıyorsun çocuğunda küçükmüş hakkında hayırlısı inş

Esimin ilgisizliğinden dolayı
Ben çalışan bir bayanım ama izindeyim Suan
Sürekli evdeyim gelse de iki laf etsek diye gözüm yolda onu bekliyorum ama o sürekli maç yapsın voleybol oynasın
Bebegim kış mevsimine doğdu o yüzden onunla pek dışarı çıkma imkanımız olmadı o süreçte cok bunaldım evde
Simdi tam bahar geldi birlikte vakit geçirme Zamani
Ama annesini getirdi kendisine aksam onlara kadar dışarda turnuvalarda
Zaten sürekli hır gür olan bir evlilik bizim ki
Eşimi seviyorum
Boşandıktan sonra onu başkasıyla düşünmek dahi istemiyorum
Ama böyle de omur gecer mi
İlgisiz bir Adam
Ben ilgi diye gözünün içine bakarken o öyle umursamaz
Artık defolup gitmek istiyorum bu evden bu adamdan

Çoğu erkek evlilik sorumluluğunu alamıyor malesef. Eski hayatına de bir yandan devam etmek istiyor eğer hakaret şiddet yada aldatma gibi şeyler yoksa al karşına bi konuş önce derim.

Çoğu erkek evlilik sorumluluğunu alamıyor malesef. Eski hayatına de bir yandan devam etmek istiyor eğer hakaret şiddet yada aldatma gibi şeyler yoksa al karşına bi konuş önce derim.
Konuşmaya çalıştım ama verimli bir konuşma olmuyor daha beter tartışmaya başlıyoruz
Ben çözüm bulamıyorum
Her iki tarafında çabalaması gerekir
Ama bir taraf halinden memnun çünkü bekarken Nasılsa simdi de aynen öyle
Ama ben çocuk sorumluluğu aldım benim icin herşey cok değişirken onun böyle rahat olması deli ediyor
Boşanınca herşey daha iyi olmayacak biliyorum daha beter bile olabilir
Ama böyle bir Adama tahammül edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…