- Konu Sahibi duvarklima
evet 9 ay oldu...çok zor günler geçirdim...şu anda mutlumuyum değilim!!!
mutsuzmuyum değilim!!!hayat bi şekilde geçiyo..belki de bu duygu içinde olmam herşeyin çok ani olmasıydı..alışa alışa yaşasaydık mesela birimizden biri evi terketseydik alışırdık bu süreçte.2 gün öncesine kadar iyiydik.boşanmam da 1 günde bitti..büyük bi travmaydı yani..ama alışıyo insan...inşallah daha güzel günler yaşarız..
O biraz da başarısızlık hissiyatından dolayı oluyor.Tabiki kolay birşey değil boşanmak ama bence geriye de takılı kalmamak lazım.
Ben 2 senedir gerçek bir evlilik yaşamıyorum belki ondan bu kadar katıyım. Şuanda içimde en ufak eşime karşı bir sevgim yok. Yaşadığımız güzel günler bile aklıma gelmiyor. Hep tartıştığımız günler aklıma geliyor.
Benim için sorun olanlar gecelerce gözyaşı döktüğüm sorunlar onun için ne var bu kadar buyutcek den ibaret... Sürurunu peki sizin ki sürükleye sürükleye nekadar gider ki öyle değil mı bu son kaçınılmazsa diyorum bı an önce olmalı ve toparlanmalı insan yanlismi düşünüyorum
İşte bu insanı yıpratır ve sana değer vermediğini gösterir. Benim eşimden soğumamın nedenlerinden bir tanesi de bu...
Bence sürükleye sürükleye gitmez ama işte tamam artık bitti diyebildiğin bir nokta da olmalı. En azından için rahat bitiresin...