- Konu Sahibi duvarklima

Ben de yakında boşanacak annelerdenım maalesef tum yükü biz çekecegız bebegımıze
ıyı anne-BABA olabılmek ıcın herseye katlanan bızler olacagız...8 aylık bebegımle gecen
ay esım tarafından sebepsız terk edıldım,ben de bu adamı baba yaptıgım gune lanet
olsun dedım hıc beklemedıgım seyler yasıyorum hala şaka gibi gelıyor ama nasılsa atlatılır
hayatta neler atlatılmıyor kı..Sunu anladım;erkeklerde vıcdan yok;babalık annelık gıbı
asla olamıyor.En azından bebegının hatrına 1 yasına gelene kadar bıle durmayan bır
herıf nasıl rahat uyur bılmıyorum(( Bebegım bayramda eve gelen mısafırlerın (babaların)
cocuklarını sevmesını öyle bır ızlıyor kı sankı anlıyor(( Onu gördukce aglamak ıstiyorum
![]()
allah yardımcınız olsun ama babalar hiç bir zaman ane gibi olmuyor aslında babalığı hak etmiyorlarda bak biizmki 1 yıldır bir sesini bile çok gördü sadece 150 lira vermesin diye ama benki bu zaman kadar çalışmayan innan 2 aydır çalışıyorum ve kızıma gül bakıyorum çok şükür rabbime ama tabiki her baba kelimesi benm için bir kabus oluyor çünkü 3.5 yaşında 1.5 yıdır ayrıyız benmde bbaam var dimi anne babam uzakta dimi ne zmaan gelcek biri baba dicek diye ödüm kopuyor ama rabbim o kadar büyükki umarım bu yavruların ahını bırakmıcak

Son düzenleme: