kimsenin hikayesi kimseye benzemiyor. çok uzun zmn oldu girmeyeli. unutmuşum burda dertleşmeyi, kendime sarmaktan... herkese merhaba, hepimizin Allah yardımcısı olsun. ben de biraz içimi dökmek istiyorum ama nasıl ve neresinden başlasam bilemiyorum. bu arada mantık evliliği düşünen arkadaşı onaylıyorum. aşk evliliği yapıypruz da ne oluyor. sana değer veriyor, çocuğuna değer veriyor, gelecek de vaad ediyor. varsın yanına yakışmasın. kim ne der diye yaşamaktanj değil mi hep bu sıkışmalar. rahat ol, keyfini sür arkadaşım. kadın olarak hepimizin öncelikli olarak istediği sey zaten değer görmek değil mi?[/QUO
yazdiklarina katiliyorum..bende beni cok seven deger veren biriyle, mantik evliligi yaptim..ama sonuc husran ozunde cok iyi biru olmasina ragmen kendisinden beklemeyecegim her seyi ama herseyi yaptu.yasayacagimiz hersey nasip kismet onune gecemiyoruz.tabi tedbirli olmak gerek.
Biz kadinlarin yasadiklari atalarimizin mirasi bizim yalniz mucadele etmemz cok zor..bizim memlekette bi soz vardir koy yikilmadan yeni koy yeni duzeny kurulamaz..once bu toplumun orumcek agli baglamis zihninyetinin yikilmasi gerek ancak o zaman kadinlarimiz kizlarimiz hakettigi degeri gorebilir..ancak o zaman hakiki islama gore hayatlarimiz sekillenir.
seven deger veren