- 16 Eylül 2017
- 20
- 1
- 1
- 39
- Konu Sahibi duvarklima
- #1.301
Merhaba, bende 7 yıllık evliyim, ikli evladım var, öğretmenim. Annem ve babam boşanalı 15 sene oldu. Dayımın yanında kalıyorduk annemle. Üniversite bittiği sene görücü usulü evlendim. Severek, aşık olarak değil. Mecbur gibi oldu sanki. Evlendim, kayınvalide kayınbaba birde yaşlı babaanne ile 3 sene yaşadım aynı evde. 3 yıl sonra babaanne öldü ama kayınvalide kayınbaba beraber yaşıyoruz hala. 7 yaşında oğlum 3 yaşında kızım var. 4 yıl boyunca evde oturdum. Atama olmadı, böylesi bi evde sınava hazırlanmak mümkün değil zaten. 3 sene önce özel rehabilitasyon merkezinde işe başladım herşey güzel benim açımdan. Eşim tutturdu, hiçbir işe yetişemiyorsun çık evinde otur, demeye. Şimdi ev alacağım kredi çekip, sende çık işten diyor. Bizdeki en büyük problem iletişim eksikliği. Konuşamıyoruz. Ben bişey söylemeye kalktığımda hemen cephe alıyor, kavga ediyoruz. Daha hiç seni seviyorum cümlesini duymadım. Güzel iki söz etmez, bi hediye bi sürpriz dışarıda yemek gezelim dolaşalım hiç yok. Hafta sonları köyde bağ evi var oraya iş yapmaya gideriz. Aşırı derece kıskançlığı var, onun yanında hiç kendim gibi davranamıyorum. Hemn bi laf sokar bi eleştirir. Benim ailemden sadece annem var zaten gidip geldiğim, ona bile laf söyler, yılda ya bi kez ya iki kez ankaraya annemin yanına giderim. Ağzımdan burnumdan getirir mutlaka ağlatır. Çok afedersiniz sadece yataktayken gaza gelip aşkım canım der, o zaman daha çok sinir oluyorum. O zaman bile kendi istekleri, benim ne istediğim önemli değil. Duygu olarak bende tamamen bitti herşey. Boşanmak konusunu düşünüyorum. Ancak çocuklarım babaya dedeye babaanne çok düşkün. Onları ayıramam. Böyle sevgisiz, ilgisiz, bu saçma şeyi evlilik diye sürdüreceğim...
Allah sabır versin...erkekler niye böyle anlayamıyorum.o kadar kolaylıkla gönlümüzü alabilecekken niye böyle davranıyorlar?aslında kadınları anlayamamak diye birşey yok bence..hani meşhur cümleleridir ya kadınlar anlaşılmaz esas erkekleri anlayabilmek adına bi kitap yazılsada bakıp bakıp hareket etsek