Doğru ama ben evlenmeden önce 12 yıllık uzun bir flört dönemi yaşadım. Tabi adam evlenince değişti. Bilseydim böyle olacağını evlenmezdim. Bazen yıllarca beraber olsanız bile karşıdaki insanı tanıyamıyorsunuzBoşanmak kötü bir şey değil ama artık boşanmalar o kadar arttı ki küçücük bebeklerle boşanıp duruyor insanlar. Çok hızlı evlilik kararları veriliyor bence. Evlenmeden önce iyice birbirini tanımalı insanlar. Olan çocuklara oluyor. Anne babasının birbirlerine olan sevgisini gören çocuk kalmadı nerdeyse.
Sizi takipteyim.Akil vermek gibi olmasin ama eşinize iyi bir ders verip barisirsaniz bir şeyler düzeltebilir.Ben boşanma davasından döndüm.Sizin esinizden beter biriydi.O kadar flört güya tanisiklik boş...Ayni eve girmeden ailesine gelin olmadan kimsenin ne olduğu bilinmiyor.Siz görüşüyormussunuz engel kaldiriomussunuz.Bunlar bence hata.Size ulaşamasin.Cocuklar bahane!Bahane etmeyen adam çocuklarını bu duruma düşürmezdi.Ben ne engeli açtım (o açtı)ne cocularimla iletisim kurdurdum.Ailesine ara sira resim atardim belki bakıyordur ama ona msjim sen yoksundu.Bosanmak basit ama zoru başarmayi denemek lazim.O adama 12 yil vermişsiniz şimdi hepsi çöp.Bence iyice süründürün kendiyle yalnız bırakın cocugu görmesini bahanelerle engelleyin ki o ailesini kaybettiğini anlasin.Gorusmeyin yalnız kalsın ki düşünsün.Sizinle samimi sekilde görüşmek isterse şans verin.Bilmiom benim ki dersini aldıysa herkes alir gibime gelioEşim kişisiyle görüştük en sonki konuşmamızdan sonra medenileşmiş bana öfkesi kızgınlığı falan yokmuş dediğine göre. Gerçi neye kızacak öfkelenecek kendi etti kendi buldu. Okullar online olunca belki memleketime bir süre gidip boşanma işlemlerimi halledebilirim. Hem mutluyum hem hüzünlü. Hüzünlüyüm çünkü bunu yaşamak için yillarimi vermedim ben. Mutlu olabilmek içindi nasip olmadı. Mutluyum çünkü bu şekilde bulamadığım mutluluğu çocuğumla ailemle gönlüm ne isterse yaparak bulacağım inşallah. Değişik bir durum Allah yardım etsin hepimize
Haklılık payınız var ama tam tersi olursa çocuğumu bana göstermiyor diye mahkemede kullanırsa bu durumu. Boşanmak istemiyor gibi konuşuyor özünde ama düzelmiyor da bir şey. Böyle böyle çok daha fazla zamanım boşa giderse.Sizi takipteyim.Akil vermek gibi olmasin ama eşinize iyi bir ders verip barisirsaniz bir şeyler düzeltebilir.Ben boşanma davasından döndüm.Sizin esinizden beter biriydi.O kadar flört güya tanisiklik boş...Ayni eve girmeden ailesine gelin olmadan kimsenin ne olduğu bilinmiyor.Siz görüşüyormussunuz engel kaldiriomussunuz.Bunlar bence hata.Size ulaşamasin.Cocuklar bahane!Bahane etmeyen adam çocuklarını bu duruma düşürmezdi.Ben ne engeli açtım (o açtı)ne cocularimla iletisim kurdurdum.Ailesine ara sira resim atardim belki bakıyordur ama ona msjim sen yoksundu.Bosanmak basit ama zoru başarmayi denemek lazim.O adama 12 yil vermişsiniz şimdi hepsi çöp.Bence iyice süründürün kendiyle yalnız bırakın cocugu görmesini bahanelerle engelleyin ki o ailesini kaybettiğini anlasin.Gorusmeyin yalnız kalsın ki düşünsün.Sizinle samimi sekilde görüşmek isterse şans verin.Bilmiom benim ki dersini aldıysa herkes alir gibime gelio
Çocuğu gösterme demiyorum bahanelerle gecistir kısıtla.Siz onunla bir şekilde görüşmeye devam ederseniz adam zaten nerde ne yapıyorsunuz bilir.Sizi merak etsin arayamasin kaybettiğini bilsin ki düşünsun ben ne yaptım şapkasını önüne koysun.Bosanmak son care sizin hale hisleriniz var onu bu ayrilikla iyice terbiye edinn.Kapilarinizi acik birakmadiginiz gibi kapatmayin da.Son care zaten ayrılıkHaklılık payınız var ama tam tersi olursa çocuğumu bana göstermiyor diye mahkemede kullanırsa bu durumu. Boşanmak istemiyor gibi konuşuyor özünde ama düzelmiyor da bir şey. Böyle böyle çok daha fazla zamanım boşa giderse.
Nerde ne yaptığımı bildiği ya da umursadığı yok. Kendini hatalı gördüğü herhangi bir durum da yok. İlk defa ayrılık kararı almadık dolayısıyla terbiye olduğu da yok. Hislerim derken pişmanlık dışında bir hissim de yok. Sevgi karşılıklı bir şey görmezsem karşıdan ben de sevmem. Aşk falan da yok zaten aramızda öyle toz pembe bir durum değil anlayacağınız tavsiyeleriniz keşke işe yarasa ama kimse kimseyi zorla sevemiyorÇocuğu gösterme demiyorum bahanelerle gecistir kısıtla.Siz onunla bir şekilde görüşmeye devam ederseniz adam zaten nerde ne yapıyorsunuz bilir.Sizi merak etsin arayamasin kaybettiğini bilsin ki düşünsun ben ne yaptım şapkasını önüne koysun.Bosanmak son care sizin hale hisleriniz var onu bu ayrilikla iyice terbiye edinn.Kapilarinizi acik birakmadiginiz gibi kapatmayin da.Son care zaten ayrılık
Anladim canim yaa o zaman siz onu layik olduğu hayatta layik olduğu şekilde birakin.Allah yardımcınız olsunNerde ne yaptığımı bildiği ya da umursadığı yok. Kendini hatalı gördüğü herhangi bir durum da yok. İlk defa ayrılık kararı almadık dolayısıyla terbiye olduğu da yok. Hislerim derken pişmanlık dışında bir hissim de yok. Sevgi karşılıklı bir şey görmezsem karşıdan ben de sevmem. Aşk falan da yok zaten aramızda öyle toz pembe bir durum değil anlayacağınız tavsiyeleriniz keşke işe yarasa ama kimse kimseyi zorla sevemiyor
Sizde nasıl izler bıraktı geçmiş ?Ruh haliniz nasıl ?Yani bu soruları öylesine sordum aslında belki bir şeyler daha karalarsınız ..Okumak isterim .Sordular tabi annem bu konuda netti, ayrıldık babanızla çok uzakta yaşıyor sizi görmeye gelemez diyordu, bazen onlara harçlık verir babanız yolladı derdi. Biraz daha büyüdüklerinde durumu anladılar ama babamı hiç tanımadıkları için yokluk hissetmediler. Ablam hiç sevmezdi zaten. Beni mahkeme babama verdi, 8 yıl onunla kaldım, annemin yanına geldiğimde 14 yaşındaydım, asıl beni görünce şoka girdiler, babamı soran hiç olmadı, hatta biz 8 yıl ablamı niye görmedik diye soranda olmadısoruları 30 yaşından sonra sormaya başladılar o zamanda annemde babamda ölmüştü zaten
2 gün önce babamla arabada giderken bana bir kez daha düşünmem gerektiğini söyledi. Çocuk için. Olmuyorsa zorlama tabi dedi ama babam dediği için bir kez bi adım atayım dedim ve bugün yazdım. Bir insan bu kadar kibir dolu bu kadar hatasını kabul etmeyen biri nasıl olabiliyor acaba kendimi kötü hissediyorum. Bi de okuldan bir şekilde 10 gün falan izin alıp çocuğu görsün diye memlekete gitmeyi planlayacaktım. Niye gideyim ki? Neden onun ayağına gidecem ben? Bu son oldu artık. Başlarına gelen her musibette umarım beni hatırlarlar. Adım attığım için üzgünüm hem de çok. Hanımlar eşiniz sizi insan yerine koymuyorsa ilgi göstermiyorsa cinsel hayatla falan işi yoksa kocalığı sadece evdeki eksikleri almak zannediyorsa çabalamayın ben çabaladım ordan biliyorum. Ölene kadar kocasız kalmayı da göze alıyorum. Yerine bi köpek alırım daha iyi. Çünkü insan gibi nankör değil sevgiye anında cevap verir sadakati zaten söylemiyorum.
Sizde nasıl izler bıraktı geçmiş ?Ruh haliniz nasıl ?Yani bu soruları öylesine sordum aslında belki bir şeyler daha karalarsınız ..Okumak isterim .
Doğru diyorsunuz artık yoluma bakma zamanı. Barışsak yine aynı şeyleri yaşayacağım. Teşekkür ederimKıyamam sana , içimi yakıyor mesajların, demek ki ayrılman daha doğru demek ki bitmiş herşey, vaktini alsa bi süre daha seni oyalasa daha kötü olmaz mıydı,Allah yardımcın olsun
Hayır maalesef memleketime gidemiyorum pandemiden dolayı ara tatilde inşallahSon durum nedir ?açtın iz mi davayı?
İnşallah hepsi çok mutlu olur kuzularımızınben de yanlız buyutum oglumu 8aylıktı benım pasam şimdı 2 yasını dolduracak. hıc zorlanmadım buyuturken. zaten kucuk oldugu için farkında bıle olmadı hersey gelişirken
İnşallah canımİnşallah hepsi çok mutlu olur kuzularımızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?