- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Ne gibi zorluklar yaşiyosun. Yalnız mı kaliyosun. Ben de yakında bosanıp tek başıma kalacagım bebeğimle, korkmuyor değilim açıkcasıAramızda çocuklarını tek başına büyütenler varmı nasıl hayata insanlara karşı dik durmayı beceriyosunuz?
Hayata tekrardan nasıl tutundunuz?
Ben çok zorlanıyorum adapte olamıyorum
Isteğim elbetteki boşanmış bir anne olmak değildi ama başıma geldi
Nasıl ayağa kalkacam yardım edin nolur
Nafaka alıyorsunuzdur zaten. İlk önceliğiniz sabit bi iş olsun, gelirinizi tamamen netleştirin. Sonra ayrı bir eve çıkın. İnsan annesinin evi bile olsa başka bir yere sığamıyor, yanına başkasını sığdıramıyor. Tek başınıza bi düzen kurduktan sonra rahat bi nefes alırsınız inşallah.İlkokul çağındalar iş olayım karışık işe gir çık o şekilde zaten bir konum var onla ilgili goz atabilirsiniz annemle kalıyoruz
Annem var bi iste okadar. Sorması ayıp maaşın ne civarı nasıl yetiriyosun 2 cocukla kirada ihtiyaclaraNe kadar oldu boşanalı? Çocuklar küçük mü?
Zamanla herşeye alışılıyor. İki çocuğumla yaşıyorum. Babalar her zamanki gibi kendi hayatlarını yaşıyor, normal.
Ama bu güzel. Çocuklarımın eğitimi, disiplini konusunda tutarlıyım. Çocuklarıma pozitif yansıyor. Babaları ile yaşıyor olsak benim için herşey çok daha zor olurdu.
Maddi olarak da daha rahat. Geleni gideni biliyorum. Ona göre ayağımı uzatıyorum.
Tatiller daha güzel :) Bayramda önce kime gidilecek derdi yok.
Eğer evlilik huzursuzluk veriyorsa tek olmak her zaman daha güzel.
Ayrıca tek olmak da sayılmaz, çocuklar en büyük desteğim, moral kaynağım, hayat enerjim.
Ailenizden destek alacağınız kimseler var mı?
Yok onu yapamam babam öldü annem yalnız onu bırakamam hem o da kirada niye 2 kira odeyelim ne kdr zor da olsa yapamamNafaka alıyorsunuzdur zaten. İlk önceliğiniz sabit bi iş olsun, gelirinizi tamamen netleştirin. Sonra ayrı bir eve çıkın. İnsan annesinin evi bile olsa başka bir yere sığamıyor, yanına başkasını sığdıramıyor. Tek başınıza bi düzen kurduktan sonra rahat bi nefes alırsınız inşallah.
Detay vermek istemiyorum sonucta herkesin kullandıgı bir site
Çocuklarım var bendeler babalarıyla ayrıldık baba hayatını yasıyo bense çocuklara endeksli hergünüm
Psikolojik olarak bitik haldeyim
Eyvah modunda eyvah ben boyle nasıl yaşıcam nasıl cocuklara yetecem maddi manevi
Düzenimiz bozuldu
Toplumun boşanmış kadınlara olan ağır bakış açısı falan filan zaten boşanmayı kaldıramadım hiç aklımdan atamıyorum
Bisde üstüne işte sorunlar çıktı karşıma
İş diye konum var okuyabilirsin
Seneler sonra 2 kişiyi soktum hayatıma onlarda fos çıktı
Hatta 2. si beni kandırdı
Erkeklere olmayan güvenim iyice gitti
Canım zaten 3 sene kimseyle olmadım 3 seneden sonra geldi basıma buBen kadınların özellikle bosanmıs olanların hayatlarına yeni birini alması için uzun yıllar gecmesi gerektiğini dusunuyorum.. Yani canımız yanınca yeni bırı ıyı gelır belkı dıye dusunup tekrar hata yapmaya meyilli olabiliyoruz cunku ruhumuz yara alıyor ıyılesmesi de kolay olmuyor ne yazık ki.. En azında 2 3 sene..
Ben yeni ayrıldınız sandım pardonCanım zaten 3 sene kimseyle olmadım 3 seneden sonra geldi basıma bu
Senin sorunların neBen yeni ayrıldınız sandım pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?