- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Bosver boyle baba olmaz olsun. Ya benimki gibi cocugu alıp kacarım dese? Ya dese ki bu cocugu evlendigim kadına baktıracam. Delirse de ölse de benim elimde ölsün dese? Olmaz olsun böyleleri. Rabbim hayırlı kapılar açsınki evlatlarımızı hakkıyla büyütelim. Kısmen korkuyorum yeni bir hayattan ama şu an yaşadığım hayattan daha kötü olamaz heralde diyorum.Babaları çalışıyo cts de bir pazarım var dinlencem diyo cıkıyo isin icinden cogu zaman boyle telefonda konusmak yetiyo ona
Zorluklarini kisaca madde madde anlatabilir misin. Ben de yalnız bir hayata atilacagim bebegimle. Çalisiyorum bir de. Nasıl olacak bilmiyorum. Keşke ben de aldatilıp terkedilseydim!Ben ben hatta az sonra konu açıcam.. Tek basıma bakıyorum aldatilarak ayrıldım.. Babasının keyfı gıcır.. 2 ayda 1 gormeye gelıyo masraflarını karsılıyo burger King babası kısaca..
Tek basıma nasıl buyutuyorum inan bende anlamıs degılım cok zor oluyo hatta haddinden fazla zor tek bıldıgım bu.. Cocuguma karsı hep guclu gorunuyorum onun kötü etkilenmemesi için elımden geleni yapıyorum.. Ayrılıgın normal bisey oldugunu empoze ediyorum kendını suclu görmemesi ıcın caba sarfedıyorum maddeler uzar gider.. Tek bıldıgım cok zorlanıyorum..
Adil değil benim için herkesin bakışı farklı3 senede alısamamıs olmanıza sasırdım.
Ben bosandıktan cok kısa sure sonra evlendım 2 sene sonra sanırım , Bence bısılerı gerıde bırakmayı deneyın ve gerıye bakmayın.
Cocuklar sıze neden yuk gelıyor sankı oyle yazmıssınız babalar keyıfte cocuklara odaklıyım demıssınız. Bende oyleyım hepte oyleydım ustelık bızım bıyolojık baba maddı manevı uzerıne dusenlerıde yapmadı. Dedıgım gıbı benım ıcın cok agır degıldı bosanmak bana koyan cocugu hıc aramamasıydı ama onada alısıyor ınsan ıste
Seni bayadır okurum cutemom mesela 2. eşinle metroda tanışmış ve evlenmişsin başkası olsa korkar birde cocugum var der ya da ailesi korkar çekinir3 senede alısamamıs olmanıza sasırdım.
Ben bosandıktan cok kısa sure sonra evlendım 2 sene sonra sanırım , Bence bısılerı gerıde bırakmayı deneyın ve gerıye bakmayın.
Cocuklar sıze neden yuk gelıyor sankı oyle yazmıssınız babalar keyıfte cocuklara odaklıyım demıssınız. Bende oyleyım hepte oyleydım ustelık bızım bıyolojık baba maddı manevı uzerıne dusenlerıde yapmadı. Dedıgım gıbı benım ıcın cok agır degıldı bosanmak bana koyan cocugu hıc aramamasıydı ama onada alısıyor ınsan ıste
Ayrılalı baya oldu sanırım . Yıllar sonra demissiniz. Aslında koca sıkıntısı olmadan bence daha rahat hersey. Gelirim giderim belli. Çocuklarımla ilgili herseye ben karar veriyorum. Kimsenin kahrını çekmiyorum. Küçük oldukları için cok rahat degilim ama basimda öyle bir koca olacagina en azindan kafam rahat.Psikolojik olarak bitik haldeyim
Eyvah modunda eyvah ben boyle nasıl yaşıcam nasıl cocuklara yetecem maddi manevi
Düzenimiz bozuldu
Toplumun boşanmış kadınlara olan ağır bakış açısı falan filan zaten boşanmayı kaldıramadım hiç aklımdan atamıyorum
Bisde üstüne işte sorunlar çıktı karşıma
İş diye konum var okuyabilirsin
Seneler sonra 2 kişiyi soktum hayatıma onlarda fos çıktı
Hatta 2. si beni kandırdı
Erkeklere olmayan güvenim iyice gitti
3,5 sene oldu sendemi bosandın biraz anlat nolur maddi manevi nasıl basa cıkıyosun hayatlaAyrılalı baya oldu sanırım . Yıllar sonra demissiniz. Aslında koca sıkıntısı olmadan bence daha rahat hersey. Gelirim giderim belli. Çocuklarımla ilgili herseye ben karar veriyorum. Kimsenin kahrını çekmiyorum. Küçük oldukları için cok rahat degilim ama basimda öyle bir koca olacagina en azindan kafam rahat.
Bende bosandim bir yil dolmadi bile henuz bildiginiz dolandirilip bosandik uzerime milyarlarca borc yikilip bosandim bir evladim var. Aileme yakin kirada oturuyorum butun maasim o alcagin uzerinme yiktigi kumar borcuna gidiyor. Annemlerin sirtindayim su an orafa yiyip icip eve yatmaya geçiyorum. Kazancim simdilik iyi sukur borc bitince bize yeter. Gecmisi unutmadim ama ileriyi de senin kadar sikinti yapmıyorum. Babasi evladimima bir corap dahi almiyor nafakasini odemiyor kendi yagimizda kavruluyoruz ve an acisi oglum herseyib farkinda. Anneliginizi sinamak bana yakismaz ama bence siz cocuklarinizi yuk olarak goruyorsunuz kendinize. Mesajlarinizdan bunu anladim. Anneniz de yaninizdaymis ne guzel en azindan destek olur size. 3 bucuk yil da artik coktan bir duzen kurmaniz lazimdi. En azindan alismis olmaliydiniz. Rabbim guc versin size de çocuklara da
Annem soyle destek cocukları okula götürüp getiriyo ben yokken karınlarını doyuruyo o kadarBende bosandim bir yil dolmadi bile henuz bildiginiz dolandirilip bosandik uzerime milyarlarca borc yikilip bosandim bir evladim var. Aileme yakin kirada oturuyorum butun maasim o alcagin uzerinme yiktigi kumar borcuna gidiyor. Annemlerin sirtindayim su an orafa yiyip icip eve yatmaya geçiyorum. Kazancim simdilik iyi sukur borc bitince bize yeter. Gecmisi unutmadim ama ileriyi de senin kadar sikinti yapmıyorum. Babasi evladimima bir corap dahi almiyor nafakasini odemiyor kendi yagimizda kavruluyoruz ve an acisi oglum herseyib farkinda. Anneliginizi sinamak bana yakismaz ama bence siz cocuklarinizi yuk olarak goruyorsunuz kendinize. Mesajlarinizdan bunu anladim. Anneniz de yaninizdaymis ne guzel en azindan destek olur size. 3 bucuk yil da artik coktan bir duzen kurmaniz lazimdi. En azindan alismis olmaliydiniz. Rabbim guc versin size de çocuklara da
zaten sımdıkı aklım olsa asla evlenemezdım sanırım . hersey cocuklukta oluyor galıba o zamanlar 23 yaslarındaydımSeni bayadır okurum cutemom mesela 2. eşinle metroda tanışmış ve evlenmişsin başkası olsa korkar birde cocugum var der ya da ailesi korkar çekinir
Aklım almıyo insan metroda tanıştığı yabancı biriyle nasıl evlenir
Yasi kac annenisin bilmiyorum ama yardim isteyin gucu yetmiyirsa bilemem siz bunlari yapiyrosunuz cunku annesinuz. Bende gece calisiyorum gunduz uyumayio cicuguma bakiyorum hasta oluyor ilgileniyorum hem annemin hem kendi evimi temizliyorum hafta da dort bes gun ben yapiyorum yemegi cunku annem hasta ve ben sukrediuorum en azindan yanimda diye. Sizin durumunuzu anlamadim ki ben cocuklar soyke annem boyle siz gepsinden bikmissiniz gibi farkli geldi bana. Yargilamak degil niyetim sadece cok bikmissiniz bizde yasadik neler neler ama evladimiz icin ayakta duruyorz sende oyle dusun guc al yavrularından. Ins basa cikarsinAnnem soyle destek cocukları okula götürüp getiriyo ben yokken karınlarını doyuruyo o kadar
Yani yemek falan yapmaz pek oram agrıyo buram agrıyo ccklar okuldan gelince kahvaltılık tost falan koyar onlerine aksam isten gelip ben yapıyorum makarnası pilavı mutfagı toplaması kaldırması kendi camasırlarımızı ben yıkıyorum katlıyorum hep pazar gunleri evin genel temizliği de bende hergun beslenmelerini aksamdan ben hazırlıyorum ben banyo yaptırıyorum her aksam odevlerine ben yardım ediyorum evin alısverisi de genelde bende
Sizce yararı cokmu bana
Erkekler bak çocuğu alip kaciririm sana gostermem dediğinde kadınlar ölürüm de vermem, hiçbir şey istemiyorum çocuğun velayetini ver yeter ki dediğinde bu sorunlar devam eder. Al gotur dese geri getirdiğinde şartlarını ortaya koysa sorunlar halolacak da işte biraz sabirBosver boyle baba olmaz olsun. Ya benimki gibi cocugu alıp kacarım dese? Ya dese ki bu cocugu evlendigim kadına baktıracam. Delirse de ölse de benim elimde ölsün dese? Olmaz olsun böyleleri. Rabbim hayırlı kapılar açsınki evlatlarımızı hakkıyla büyütelim. Kısmen korkuyorum yeni bir hayattan ama şu an yaşadığım hayattan daha kötü olamaz heralde diyorum.
Ama mutlusun demi simdi?zaten sımdıkı aklım olsa asla evlenemezdım sanırım . hersey cocuklukta oluyor galıba o zamanlar 23 yaslarındaydım
Ailen yok sen işteyken cocuga kim bakıyor mesleğin var demekki yoksa az bir maaşla kirada olmuyo yaşanmıyo bide ustune bakıcı parası oduyosun muhtemelenMerhaba,
Kimse boşanacağım diye evlenmiyor elbette.Bende 2,5 sene önce oğlum 2.5 yaşındayken boşandım.Bir ailem bile yok.Tek başıma kurdum hayatı.Evliyken çalışmıyordum iş buldum ev tuttum..Hepsi yoluna girecek.Kendine inan..Güzel günlere inan.Biz ne kadar iyi düşünürsek hayat o kadar güzelini veriyor.Allah yolunu açık etsin,sabır versin.
Dışardan okuyordum . Sizi takdir etmek için giriş yaptım .Ne kadar oldu boşanalı? Çocuklar küçük mü?
Zamanla herşeye alışılıyor. İki çocuğumla yaşıyorum. Babalar her zamanki gibi kendi hayatlarını yaşıyor, normal.
Ama bu güzel. Çocuklarımın eğitimi, disiplini konusunda tutarlıyım. Çocuklarıma pozitif yansıyor. Babaları ile yaşıyor olsak benim için herşey çok daha zor olurdu.
Maddi olarak da daha rahat. Geleni gideni biliyorum. Ona göre ayağımı uzatıyorum.
Tatiller daha güzel :) Bayramda önce kime gidilecek derdi yok.
Eğer evlilik huzursuzluk veriyorsa tek olmak her zaman daha güzel.
Ayrıca tek olmak da sayılmaz, çocuklar en büyük desteğim, moral kaynağım, hayat enerjim.
Ailenizden destek alacağınız kimseler var mı?
Evet bıktım olamazmı butun konularıma bak yasadıklarıma bak sonra konus herkesin anneliği herkesin sabrı kendine benimle anneliğini yarıştırma ltfnYasi kac annenisin bilmiyorum ama yardim isteyin gucu yetmiyirsa bilemem siz bunlari yapiyrosunuz cunku annesinuz. Bende gece calisiyorum gunduz uyumayio cicuguma bakiyorum hasta oluyor ilgileniyorum hem annemin hem kendi evimi temizliyorum hafta da dort bes gun ben yapiyorum yemegi cunku annem hasta ve ben sukrediuorum en azindan yanimda diye. Sizin durumunuzu anlamadim ki ben cocuklar soyke annem boyle siz gepsinden bikmissiniz gibi farkli geldi bana. Yargilamak degil niyetim sadece cok bikmissiniz bizde yasadik neler neler ama evladimiz icin ayakta duruyorz sende oyle dusun guc al yavrularından. Ins basa cikarsin
Ne yedin ne ictin gunluk cnm bu kdr kiloyu vermek içinDışardan okuyordum . Sizi takdir etmek için giriş yaptım .
Ne güzel yazmışsıniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?