- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Evlatlarım. Bana yük değil sadece özgür olamıyorum onlara göre yaşadığım için belki anne olma sorumluluğunağır geldi üstüne bide bosanınca gözümde iyice büyüdüBence sen gerçekten psikolojik destek al. Senin yaşadığın durum belli kabul etsen herşey kolaylaşacak.cocuklarini da şükür gibi gör.
Ama sen sanki biraz onlar olmasa daha kolay olurdu kafasındasin.
Bir de daha rahat ilişki yaşamak istiyorsun gibi yoksa insana evladı nasıl böyle yük gelir anlamadım.
Kendi mesajını dışardan bir göz olarak okursan anlarsın. Kendi duygularını katmadan mesaja baktığında evlatların ve annen ile ilgili söylemlerin buna çıkıyor. Sonuç da annesin evli de olmuş olsan yine bir çoğunu sen yapacaktın. Evlilik de sorumluluk, çocuk da sorumluluk. Herşeye de bu kadar negatif bakarsan üzülen sen olursun.Evlatlarım. Bana yük değil sadece özgür olamıyorum onlara göre yaşadığım için belki anne olma sorumluluğunağır geldi üstüne bide bosanınca gözümde iyice büyüdü
Yargılamak ne kadar kolay
Rahat iliski yasamak falan onceliğim değil olursa düzgün biri olur Allah yazdıysa olmazsada napalım ölüp bitmiyorum adam adam diye
Tatlım 17yasinda misin gerçekten ?Sabah 7:30 da kreş,akşam 18:30 da şıkıyor.Bir mesleğimde yok.Sekreterlik yapıyorum.Ama tabi nafaka veriyor babası.Yoksa maaşla olmuyor.Yine de Allah büyüktür.
:) Yok yok o yanlış olmuş 31 yaşındayımTatlım 17yasinda misin gerçekten ?
Ozel degilse Ailen nerede?:) Yok yok o yanlış olmuş 31 yaşındayım
Ankaradalar.Babam boşanınca başına kalmaym istedi görüşmek istemiyorum benden sana baba oğluna dede olmaz dedi.Annemde bencil bencil yaşıyor işte.İkisi de tek başına yaşıyor.Ozel degilse Ailen nerede?
Nasıl olur, tek basınıza mısınız?Ankaradalar.Babam boşanınca başına kalmaym istedi görüşmek istemiyorum benden sana baba oğluna dede olmaz dedi.Annemde bencil bencil yaşıyor işte.İkisi de tek başına yaşıyor.
Ben mutluyum , esım cok dogru bır tercıhmıs oncelıkle evladım ıcın.Ama mutlusun demi simdi?
Cok cesursun sukur ki eşin iyi çıktı senin resimlerini gorebilirmiyim senelerdir okurum burda seni hep merak ederdim acaba nasıl biri diye
Annemle görüşüyoruz ama işte görüşmek denirse.Haftada bir çocugumu alır onda kalır bize pek gelmez bizde ona gitmeyiz.Hep işi olur yorgun olur. Hatta davet ettiğimizde bir dövmediği kalır yorgunum ben bilmem ne diye..Nasıl olur, tek basınıza mısınız?
Aılen sızı nasıl yok sayabılır ınanamıyorum
Ben asla evlatlarıma sırt donemem dusunemıyorum yanı bunu. Ne kadar sıze guvenıyorlarmıs meger , sızı boyle yapa yalnız bırakmaları gercekten hem cok uzucu hemde dusundurucu.Annemle görüşüyoruz ama işte görüşmek denirse.Haftada bir çocugumu alır onda kalır bize pek gelmez bizde ona gitmeyiz.Hep işi olur yorgun olur. Hatta davet ettiğimizde bir dövmediği kalır yorgunum ben bilmem ne diye..
Ben asla evlatlarıma sırt donemem dusunemıyorum yanı bunu. Ne kadar sıze guvenıyorlarmıs meger , sızı boyle yapa yalnız bırakmaları gercekten hem cok uzucu hemde dusundurucu.
Allah kolaylık versın
Benim de sizii :) Dilerim bizim gibi kadınların yolu hep açık olsun.Alnımızın akı ile kimseye muhtaç olmadan bakabilelim önümüze.Kasımda bende Kpss ye giriyorum bakarsın bende atanırım.merhaba
5 yıldır bekar iki çocuklu bir anneyim çok şükür.. hayatımın altı üstünden çookk daha güzel çıktı. evet babası nafaka vermiyor sgk'sız çalışıyor icra yoluyla alabileceğim hiçbir şeyi yok çocuklarını görüyor seviyor ama bunlar bedava olan şeyler zaten, vicdanı rahat başını yastığa koyabiliyorsa ne mutlu ona!
gelelim benim durumumua özel sektördeydim kpss kazandım çok şükür atandım memur oldum bu bemnim için çok önemliydi çünkü emeklilik yaşına kadar kimseye muhtaç olmamam gerekiyordu gece gündüz 2 çocukla özel sektörde çalışarak sınava hazırlandım. ilk hedefimi gerçekleştirmiş oldum rabbimin izni ile..
sırada ise defalarca bu konuda başlık açtım ailemden ayrı ev tek maaşla geçinebilir miyim diye kk hatunlarına danıştım cok güzel yönlendirdiler sağolsunlar önce aileme bu fikri kabul ettirdim çünkü 'dul' olma kavramı var malesef ki.. ve beyaz esyalarımı mutfak eşyalarımı aldım taksitlerini ödüyorum.. yazı ise ailemle aynı binada bir kiralık daireye geçiş yapacağım inşallah.. tek maaşla ne kadar yaşam standartlarımızı koruyabilirim bilmiyorum ama bu benim hayalim ve düşünmek bile keyif veriyor..
ailem destek verdiler evet sagolsunlar ama yeri geldi yaşlılık dolayısıyla kafaları götürmedi ben de fazla alınganlık yapmış olabilirim bilmiyorum ama genel olarak hayatımdan memnunum sağlık olsun gerisini halledebiliriz evvelallah.
çocukların babasıyla görüşme zamanlarında arkadaşlarımla plan yapıyorum mutlaka sinema, piknik, ev gezmesi, ufak tatiller.... onun dışında benim ve bizim gibi olan bütün kadınların hayatı çocuklarına endeksli zaten.. onların olmadığı zaman gittiğim cafede semaver çay eşliğinde kitabımı okumanın tadı bana 1 hafta gidiyor tamamen bakış açınızla alakalı bir durum diye düşünüyorum.
güçlü kadınlara bayılıyorum ayrıca şöyle bir kucaklayasım geldi sizi sevgiler. F felliciaa
Çok teşekkür ederim.CuteMom cuteee seni görmek harikaaa evladını güle güle büyüt inşallah, egeyi de öpüyorum..
Aile durumunu da ekleyip bulunduğun ilin Aile sosyal politikalar bakanlığına maddi manevi yardim talebinde bulunabilirsin.cesitli yardımlar var umarım faydası olurAnkaradalar.Babam boşanınca başına kalmaym istedi görüşmek istemiyorum benden sana baba oğluna dede olmaz dedi.Annemde bencil bencil yaşıyor işte.İkisi de tek başına yaşıyor.
Sen bir an önce davayı aç toplu parayı alırsın nafakada zaman aşımı yok bildiğim kadarıyla..sen yinede bı avukata danisÇok teşekkür ederim.
Bende senı okudum sımdı cok cok sevındım sızın adınıza , cocukların rahat edemıyordu sıkayet edıyorlardı hatırlıyorum. nereye atandın hala aynı sehırdemısın maasında duzelmıstır .
Buarada bende nafaka almıyorum kızlar hıc almadımda. 2010 senesınden berı. cocukta 8.5 yasında onun parasınıda ıstemıyorum hıc bır sekılde , sukur elım ayagım tutuyor esımde bende calısıyoruz yetıyoruz . Ama ola kı bır gun ararsa bende gecmıs nafaka borcları ıcın dava acmak ıstıyorum sahsen ama zaman asımı fılan olur mu? Ben bu parayı yınede alsam cocuga kullanmam cocuk esırgeme kurumuna bagıslamak ısterım ama o duruma gelırsek yeterkı ondan cıksın moduna gırerım dıye dusunuyorum. Hos bunu senelerdır konusuyorum bızım bıyolojık baba ortalıkta yok ınsallah hıcte ortalıga cıkmaz yeter kı cocugu gormek ıstemesın.
Gormek ısterse maddı manevı ona her turlu zararı vermek ıstıyorum
Ben ırtıbat kurmak ıstemıyorum onunda benımde kendı kurdugumu ayrı ayrı duzenlerımız ve evliliklerimiz var.Sen bir an önce davayı aç toplu parayı alırsın nafakada zaman aşımı yok bildiğim kadarıyla..sen yinede bı avukata danis
Sağlıklı beslendim, spor yaptımNe yedin ne ictin gunluk cnm bu kdr kiloyu vermek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?