- 21 Temmuz 2012
- 944
- 275
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Merhabalar,
Ne yazıkki talihsiz bir durum geçmiş başınızdan.. İnsan olumusz şeyler yaşadıgında bazen niye benim başıma geldi diye dusunuyor bu kotu niyetlilik değil dogal birşey!! 3 tane dusuk yaptıktan sonra esra erolun hamile oldugunu duyunca ki izlemem normalde surekli kanalı acıp kadının karnına bakıyordum:)))) traji komşk bir durum ama yaptım. Samimi bir arkadasım dogum yaptıgında kendşmi çok kotu hissettim!!! Sonra da kotu hissettiğim için kotu hıssettim ben bu kadar mı kotuyum diye!!
Ncelikle kendinşzş dul olarak nitelendirmeyin lutfen.. Basınızdan bir evlilik gecmıs bıle sayılmaz... Siz sadece bir adamla kısa bir sure beraber yasayıp ayrılmıssınız... Evliliğin evlilşk olması bir imzayla olmuyorki. Seneler geciyor ancak idrak ediyor ancak oturuyor ancak aile oluyorsun.. En azından yaşadıgınız olumsuz hayata mahkum etmemişsiniz kendinizi kurtarmıssınız... Ne şartlarda yasayıp oturan kadınlar var. Sizin en iyi ilacınız zaman. Zamanla hersey duzelecek ve dilerim hayatınızın bundan sonraki kısmında daha mutlu saglıklı huzurlu bir evlilik sizi bekliyordur. Herşey gonlunuzce olsun...
bende senin gibiyim 2 düşük yasadım ve malesef 1 ölü doğum
yıkıldım yıkıldım derken toparlandım
ama hala benle aynı günlerde hamile olanların bebeklerine ayrı bir bakarım
kıskanma değil bu sadece melekyavruma olan özlem
Rabbim sana da bana da sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah
Evet haklısınız herkes kaderini yaşıyor. O evlilik değil bir mide bulantısıydı. Sonu olmadığını anladığım an da bitirdim.
Fakat dünya neden bu kadar adaletsiz? Bazı insanlara bakıyorum hiç bir sıkıntıları yok... Sağlık, para, huzur... Hepsi onlarda... Böyle olunca diyorum ben Allah katında sevilmeyen biri miydim? Böyle saçma sapan sorular kafamda dönüp duruyor.
Evet haklısınız herkes kaderini yaşıyor. O evlilik değil bir mide bulantısıydı. Sonu olmadığını anladığım an da bitirdim.
Fakat dünya neden bu kadar adaletsiz? Bazı insanlara bakıyorum hiç bir sıkıntıları yok... Sağlık, para, huzur... Hepsi onlarda... Böyle olunca diyorum ben Allah katında sevilmeyen biri miydim? Böyle saçma sapan sorular kafamda dönüp duruyor.
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce forumda konu açmıştım. 3 ay gibi kısa bir evlilik sürecinden sonra boşandım. Evliliğimin düzelmeyeceğine ve eşimin ve ailesinin rezil bir aile olduğu konusunda en ufak bir soru yok kafamda. Kararımdan çok çok eminim. Öyle ki arkama bakmadan kaçtım. Arkadaşlarım da farketmiş hiç ondan bahsetmiyorsun ya da bu konuyu konuşmuyorsun ne güzel unutmuşsun dediler. Evet adını ağzıma almıyorum dediğim gibi o benim için öldü artık.
Benim üzüntüm onu kaybetmek değil de genç yaşımda dul bir kadın olmam. Kimseden kötü bir laf ya da davranış duymadım. Ki ben de kendimi bilen biriyim. Fakat kimselere göstermesem de herkes benim iyi ve güçlü durduğumu düşünse de ben her gece ağladım. O kadar çaresiz hissettim ki kendimi. Yeri geldi aileme bile anlatamadım içimdekileri. Hep Allah'la beraberdim. Gerçekten anladım ki O en gerçek dost.
İnançlı biriyim. Allah'a hep dua ediyorum. Ama bu durumu hiç kabullenemiyorum. Sürekli neden böyle oldu? Neden? diye sorup duruyorum. Bu halime de hamdolsun. Maddi olarak bir sıkıntım yok çok şükür. Ailem destekçim fakat gelin görünki bir yandan da Allah'ın gücüne gidecek diye de çok korkuyorum. Aslında bu sorgulama da şunun da payı var. Aynı dönemde evlendiğim birkaç tanıdığım var. Ve onlar o kadar mutlu ki, onlar hamile ama ben daha evliliğin ne olduğunu anlamadan birçok problemle karşılaştım. Belki kıskançlık diyin, ama kıskanmıyorum fakat ben o kadar mı değersizdim. Evlendiğim insan müsfettesi için onlardan çok daha fazla fedakarlık yaptım ama sonuç olarak benim halim de onlar da ortada. Allah kimsenin yuvasını bozmasın ama bazen o kadar üzülüyorum ki. Her şeye afra tafra yapan kızlar benden daha değerli oldu. Ben de sanki bir paçavraydım. Öylesine savruldum...
Son olarak beni endişelendiren konulardan biri de insanlardan uzaklaşıp, kendi kabuğuma çekilmem. Bu da beni zaman zaman endişelendiriyor. Sanki herkes bana bir kötülük yapacakmış gibi öyle kaçıyorum ki. Konuşmaktan, görüşmekten imtina ediyorum. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Başka kimse ile bunları konuşmak istemiyorum. Buradaki görüşler benim için önemli. İyi akşamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?