Boşanmış bayanlar sizde de böyle oldu mu? Kabullenememek?

benimde başımdan seninkine yakın bi süre ile evlilik denirse ona geçti aynı şeyleri hissettim ben de oturduğum binaya girerken başımı öne eğip geçiyordum kimseyle göz göze gelmemek için sanki utanç verici bir durum gibi geliyordu ama bi süre sonra geçiyor bunlar şimdi sorsan hiç evlenmemişim gibi geliyor :)

ilk önce neden başıma geldi diye düşünme. düz dünyası yok derler.. karşıda mutlu sağlıklı huzurlu gördüğün kişilerin mutlaka bir sorunu vardır.

karşıdan herşeyim iyi gibi duruyor ama sağlığım bozuk....

annem ve babamında sorunu yokmuş gibi duruyor. babamın kemoterapi aldığını bilmeyenler için.

çevremde çok kişi var bu gibi örnekler sıralayabileceğim....

senin yaşadıkların taze... eskiyi özlemediğini ama hak etmediğini söylediğini duyar gibiyim. bu işler hak et yada etme hiç fark etmiyor. kadar kısmet işi.. öle şeyler değişirki zamanla bu gün düşündüğün saçma şeylere güler eğlenirsin... inş. çabucak atlatırsın...

geçenlerde iş yerimde çok sıkıntılı şeyler yaşıyordum. hak etmediğimi düşündüğüm şeyler. bir dostum dedi ki. "zaten işinden memnun değildin. bazı şeyler düzene girmesi için bozulması gerekiyordu, Allah daha iyi kapılar açacaktır içini ferah tut" dedi. kafam şimdi daha rahat.

Yine benzer konunuz.
Lütfen artık toparlayın kendinizi.
Siz dul falan değilsiniz.
Bekar bir insansınız.
Ben 5 yıla yakın evliliğimi bitirdiğim halde kendime dul demiyorum.
Sizin evliliğiniz çok kısa, evlilik bile denmez.
'Neden ben' sorusunu sormayı bıraktığınız zaman mutlu olabilirsiniz.
Çünkü herkezin kendine göre sorunları var.
Hiç değilse o kaus bitti öyle düşünmeye çalışın.
Hala o huzursuzlukta debeleniyor olabilirdiniz.
Sakinliğin ve huzurun sesini dinleyin.
Olayları, yaşadıklarınızı sorgulamaktan vazgeçin.
Hayatı akışına bırakın bakalım.
Neler çıkaracak karşınıza.

Dul kadın eşi ölen kadındır.
Ki artık sende farkettiysen boşanan kadının kimliğinde dul değil bekar yazıyor.
Senin gibi pek çok insan var zamanında aynı süreçten geçen bende dahil.
Umutsuzluğa kapılma şuan hissettiğin herşey normal ve bir süre sonra geçecek.
İnşallah Allah düzgün insanlar çıkarır karşına.

münevver eski konularını da hep okurdum yorum yapardım.( adımı değiştirdim bu arada ) sen iyisini yaptın arkadaşım.tek ihtiyacın zaman.. burası cennet bahçesi değil imtihan dünyası işte.. iyi ki çocuğun yokken kurtuldun..ya yavrun da olsaydı..iyi şeyler düşün kısmet böyleymiş..Allah yardımcın olsun..

Maddi yönden sıkıntın yokmuş,neden psikoloğa gidip yardım almıyorsun ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…