Boşanmış bir anneyi bekleyen zorluklar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ne boş boğaz bir varlıksın sen ya zihniyetimin seninle aynı olmaması kendimi geliştirdiğim anlamına geliyor..
Sende bu zihniyetle dayak yer oturursun kocamda kocam kafa pırıl pırıl...

Kendine saygının ne demek olduğunu bilmeyince böyle oluyor demekki..

Dayak ye aldatıl kocalık görevlerinin hiç birini yerine getirmesin kocan sen katlanırsın nede olsa zihniyet "dövsede sövsede kocam"...
Azıcık kendine saygı duymayı öğren değerini bil yoksa böyle ezilirsin dicemde senin gibi kadınlar kıçlarını kaldırıp saçma sapan erkekler yetiştiriyor ya zaten...

Puxhu özelden yazıcaktım yazamadım. Konunu cezalıyken gördüm aklımdan çıkmadın hiç valla. Şimdi girdim. Allah ım yardımcın olsun. Güçlüsün sen Allahın izniyle çabuk atlatırsın inşallah. Dualarımdasın.

Ban açılınca okursunuz. Ne haddinize bunu söylemek belki severek evlendi yani nerden biliyosunuz. Saygısız.

Hiç korkmayın inanın çocuklar anne mutlu ve huzurluysa gerçekten de mutlu ve huzurlu oluyorlar. 1 sene oldu boşanalı oğlum şu an 4,5 yaşında ve son derece mutlu bir çocuk... Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Yalnız olmak zor ama bence her şeyden güzel.

Pardon içki içen eve gelmeyen Ilk buldugu fırsatta sırtıma hancerı saplayan cocuguna dahi babalık yapmayan bi adam koca olsa ne olmasa ne.. Hayatımın hatasından hayatımın aşkını dogurdum iyiki yaptım.. Böyle bir babayla buyutmektense ayrı kalır ama mutlu olur..

Sağol nur.. Atlatıcam inşallah

Bakma sen işte bazı insanların elinden boş konuşmaktan başka bi şey gelmiyo. Yazık.
Yazsana bana özelden. Ben yazamadım sana

Hmm, bu sefer annenizin evinde tarhanayı kaşıklayacaksınız sanırım
siz insanlara laf sokmak yerine yardımcı olmayı deneseniz. Kadın ne zor durumlardan geçiyo, şartları nelerdi nasıl oldu biliyo musunuz ki burda sallıyosunuz. Zamanı şu andı, şartlar tamamen olgunlaştı ve bitti.. Zor olan hayatları daha da zorlaştırmayın.

Benim de bir kızım var . Ayrılık kararını alalı 6 ay oldu 4 aydır da ara karar verildi bekliyoruz şuanda . Benim kızım hiç babasını sormuyor arada birinin babasını yanında görürse aklına gelio (4 yaşında) çok üzülüyorum bir kez bile gelmedi görüş günlerinde şimdi pazar gelicem dio getirmez die korkuyorum çünkü bununla beni geri döndürmek adına çok tehdit etti . Sizin durumunuz en başından benimki ile aynı gibi ama daha mantıklı dusunebiliyorsunuz ,,, ben çok kötü zamanlar geçirdim hala da atlatamadim .
Siz guclusunuz bence bu işin içinden çocuğunuz yara almadan çıkabilecek sağduyu ya sahipsiniz

Valla bu üyenin kendisi bizleri inandırmıştı burda o kadar üzülen insanlar vardı onun için.
Benim yazdığım yorumu ise kendisi demişti kendinden çok emin bir şekilde.
Yani siz burda üzülüp duruyorken kendisi aslında hala evli olabilir.
Kendi kredisini kendi tüketti burda ona inanmayanlar arttı.
Diyeceklerim bu kadar...

Bende aynısını söylüyorum her zaman 40 yıllık hatalardan oluşan hayatımın tek doğrusu oğlum , Allah güzel günlerini görmemizi nasip etsin bizlere

Getirir getirir hiç korkmayın sağda solda rahat gezmek varken 4 yaşında ki bir çocukla uğraşmazlar. Allah yardımcınız olsun size de geçmiş olsun.

bende aynı durumlarla karşılaştım ve ayrıldım psikologlara gittim oğlumu götürdüm ve diyebileceğim tek şey sen iyi olursan evladın iyi oluyor sen mutluysan evladın daha mutlu oluyor mutsuz huzursuz bir evde büyümektense 2 taraftada mutlu olur ben ayrılalı 5 yıl oldu evet bazen zor oluyor ama ben hiç bir zaman mahkeme kararına bağlı kalmadım istediği zaman gönderdim babası istediği zaman yolladım bunun içinde çok mücadele ettim biz ayrıldık eşimle çocuktan ayrılmadık bunun ayrımını iyi yapman gerekiyor ve çoğu kez babasınıda zorladım gel al diye şu an herşey düzene girdi ben mutluyum evladım daha mutlu biz hep çocuk için üzülüyoruz ama o bir şekilde büyüyor bazen bir şeylere mecbur kalabiliyoruz ben çok mücadele ettim olmadı ama şu an çok iyiyim ve oğlum ben iyi olduğum için daha da iyi ayrılmasaydım evde hep ağlayan anne bağıran babayla büyüyecekti ve psikolojisi daha bozuk olacaktı

İşte bak yalnış onu ben demedim..
Baska bir uye vardı o ayrılıpta anamın evınde tarhana kasıklayamam dedı bana. Bende ben kasıklıyorum dedim. Cok kasıkladım şimdi sıyırıyorum oldu mu ? Tatmin ettın mı kendını..

Ben yasadım üstelik benim iki çocuğum var. Büyük kızım babasına düşkün olduğu için biraz zorlandı ama çabuk kabullendi. Küçük olan zaten farkında değil. Ilk iki üç ay tabiki çok zor oldu. Ama ben olabildiğince kendi ailemle vakit geçirdim çocuklar da onları cok seviyor. Birlikte gezdik. Mutlu görünmeye çalıştım. Gergin davranmamaya. Sonuç olarak biz üçümüz iyiyiz.

Daha öncede yazdım cevap yazmadın.

Bu forumda en çok " bosan " kelimesini yazan sensin.

Hem de hemen hemen her mesaj altına sadece. " boşan " diye yaziyordun ilk başlarda. Çok dikkatimi çekiyordu.

Şimdi de burada ahkam kesiyorsun.

Hiç kimse yuvasının dağılmasını istemez, üstelik bir anneyken.

Sırtındaki hancerle yaşamak kolay değil.

ne kadar saçma sapan yorumlar yapılmış bir kere ateş düştüğü yeri yakar dışardan konuşmak çok kolay hiç kimse yuvası yıkılsın istemez çocugu ikili büyüsün istemez ama bazen hayat seni istemediğin yerlere sürükleyebiliyor acımasız yorumlar yapmayın yok on koca olsa boşarsın bilmem ne diye ...
herkes kalbinin ekmeğini yer bu şekilde büyük büyük konuşup kınamayın düşmez kalkmaz bir Allah kimin başına ne geleceği bilinmez
herkes yaşadığını bilir laf olsun diye yorum yapmayın başınıza ne geleceğini bilemezsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…