Öncelikle karşındaki kişiye ve ailesine bagli. Karakteri düzgün ve çocuklarını gerçekten kabul edebilen birisiyse olur gayet de mutlu olunur. Bazıları mutlu olur bazıları olmaz kabullenemez bu tamamen kişinin karakteriyle ilgili onun için de ıyice tanımak ve tartmak gerekir. Ama bunu düşünmeniz lüks değil gayet olabilecek seyler bunlar yeterki insanlar ne istediğini bilsinMerhaba hanımlar. Yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler. Aslında merak ettigim böyle bir iliski yasayıp da mutlu olan var mi. Ne gibi problemler çıkıyor. Ben boşandım ve iki kızım var. Karşıma bekar biri çıktı ama simdilik bir ilişki boyutu yok. ben ondan çok etkilendim ve sonra düşündüm böyle birseyi hayal etmek bile lüks mü. Basta ailesi istemeyecek belki. Kendisi benim durumumu biliyor tabiki. Başlamadan bitmesi mi en mantıklısı?
Insallah teşekkürlerSizin çocuğunuz mu var..ben orayi atlamışım..tabiki gizleyemezsiniz..asla gizlemeyin..insallah mutlu olursunuz
Siz benim konumu okudugunuza emin misiniz. Dedim ki zaten eger olmayacak birseyse kendimi kaptırmadan bitirmek isterim. Onlar benim çocuklarım. Degil elin adamına kendi babalarına bile ezdirmem siz hic merak etmeyin. Söylediklerinize de dikkat edin biraz. Koca meraklısı olsam elimdekini boşamazdımOlur neden olmasin gibi cümleler kuramayacagim.çünkü cok saçma bana gore.iki kız cocugunuz var.birde karsidaki adam bekar.hic mantiginiz aliyor mu Allah askina?kaldi ki 2 tane kız cocugunuz varken nasil guvenip acaba olabilir mi diye hayaller kurabiliyorsunuz ki? Ne malum karsinizdaki adamin kizlariniza zarar vermeyeceği? Tamam etkilenmis olabilirsiniz insanlik halidir.ama insan birazda oturup mantikli duşünmeli bana göre.cok etkilendim aşık oldum diye ne kendinizi ateşe atin ne de cocuklarinizi.bir evlilik gecmis başınızdan.neyin doğru neyin yanlış olabilecegini düşünebilecek yaşta ve tecrubede olduğunuzu umuyorum...
Yok kendisinin yaşı o kadar büyük degil . Ve kendisi de ben de öğretmeniz. Tabi kendisini saklarsa bilememMerhaba. Kesinlikle karşınızdaki kişinin kişiliğine ve kuracağınız oluşturacağınız düzene bağlı bir durum ama yine de yaşanmış bir örnek istiyorsanız ben 2 kızımla bekar bir adamla evlendim geçen yaz. Şu an boşanma davamı açtım.
Öncelikle bekar adayın yaşı kaç. Benim evlendiğim kişi 41 yaşında idi evlendiğimde. O yaşa kadar evlenmemesinin nedenlerini yaşayarak gördüm.
Siz belli bir evlilik olgunluğuna sahip durumdasınız ama karşınızdaki kişi ilk kez evlenecek. Beklentileri önemli, benim evlendiğim kişi liseli aşıklar gibi olmayı bekledi ancak çocuklarımın varlığı ve sorumluluğu ile ben ona böyle bir hayat sağlayamadım.
Kendisi psikopatik özellikler taşıdığı için sürekli paranoyak davranışlar gösterdi. Eski eşimi unutamamış olabileceğim, ona inat evlendiğim, bir çıkarım olduğu için evlendiğim gibi saçmalıklarla 9 ay ömrümü yedi.
Ailesi beni ve çocuklarımı çok sevdiler, kabullendiler, hatta kendi torunları gibi gördüler sağolsunlar ama iş aile ile olmuyor. Sonuç hüsran.
Benimki kötü bir örnek. Tabi herkes bunları yaşayacak değil. Adamı çok iyi tanıyın. Çocuklarınızla iletişimine, olgunluğuna bakın. Aynı evin içine girince erkekler sakladıkları yönlerini tek tek döküyor ortaya.
Biz de ikimiz de öğretmeniz. Hatta rehber öğretmeniz. Ama kendi söküğümüzü dikemedikYok kendisinin yaşı o kadar büyük degil . Ve kendisi de ben de öğretmeniz. Tabi kendisini saklarsa bilemem
Buna çok güldüm:))Nasipse gelir çinden yemenden
Nasip değilse kayar gider ellerinden
Ölümden başka hiçbir şey imkansız değildir
Bizim memlekette bir TEYZE:) vardı 4 çocuklu çocukları da 2 si lise si üniversite ye gidiyormuş ve adam dövüyormuş kadına bakmıyormuş vesaire sonra boşamış kadin sonra 50 küsür yasinda bir adamla evlendi adam iki kolunu da altınlarla doldurdu :)))))
Anladım adamda sıkıntı var ama. Bile bile evlenip sonra böyle yapması.Biz de ikimiz de öğretmeniz. Hatta rehber öğretmeniz. Ama kendi söküğümüzü dikemedik
Aynen. Benim fazla tanıma imkanım olmadı. 3 ay içinde evlendik. Çok bilen 3. kişilerin gazına geldim. Ben 1 yıl tanıyıp sonra evlenmek istemiştim. İşte sen dulsun, onunla gezdiğini görürlerse laf söz olur, bunu diyen de okulun bayan Müdürü idi. Kendisine söyleyince de atladı hemen evlenelim diye. Çok iyi tanıyın. Tanımadan evlenmeyin. İpucu veriyorlar aslında ama görmek lazım. Ben çok pişmanım çocuklarımın bir kere daha düzeni bozuldu çünkü. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında.Anladım adamda sıkıntı var ama. Bile bile evlenip sonra böyle yapması.
Aynen hayırlısı. Acelem yok zaten benim. Ortada evlilik gibi bie düşünce de yok. Sadece olursa nasil olur diye bilmek istedim. Özellikle yasayanlar tecrübeli olunca fikir verirler diye konu açtımAynen. Benim fazla tanıma imkanım olmadı. 3 ay içinde evlendik. Çok bilen 3. kişilerin gazına geldim. Ben 1 yıl tanıyıp sonra evlenmek istemiştim. İşte sen dulsun, onunla gezdiğini görürlerse laf söz olur, bunu diyen de okulun bayan Müdürü idi. Kendisine söyleyince de atladı hemen evlenelim diye. Çok iyi tanıyın. Tanımadan evlenmeyin. İpucu veriyorlar aslında ama görmek lazım. Ben çok pişmanım çocuklarımın bir kere daha düzeni bozuldu çünkü. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Tabiki herkesin kendi tercihi. Peki o nasıl yaklaşıyor bu durumaBen de aynindurumdatim ve aynı sorular kafamda dönüyor 1 kızın 1 oğlum var karşımdaki bekar biri 1 yıldır birlikteyiz bakalım herşey kader kısmet ben anı yaşamayı tercih ettim
Ben sizin yazdiklarinizi gayet net anladim lakin siz beni anlamadiniz.ben koca meraklisi gibi bir cümle yazdığımı hatirlamiyorum.bir onceki mesajlarinizin birinde,bu bana umut ışığı oldu gibi bi cümle kullandiniz yanilmiyorsam. yani bi umut ariyorsunuz ama bana göre her bakimdan umutsuz vaka..bana doğru gelen baskasina yanlis gelebilir. Üstelik bulunduğumuz devirde bu daha da imkansizlasiyo.benim yazdiklarim siz ve cocuklariniz icin iyi niyetli bir tavsiyeydi sadece.saldiri moduna gecmeden önce bunu da göz önünde bulundurmanizi oneririm.yanlis veya kötü birsey soyledigimi düşünmüyorum.bu benim dusuncelerim.yoksa isterseniz gidin hemen nikah masasina oturun kime ne yahu.yasayacak olan sizsinizSiz benim konumu okudugunuza emin misiniz. Dedim ki zaten eger olmayacak birseyse kendimi kaptırmadan bitirmek isterim. Onlar benim çocuklarım. Degil elin adamına kendi babalarına bile ezdirmem siz hic merak etmeyin. Söylediklerinize de dikkat edin biraz. Koca meraklısı olsam elimdekini boşamazdım
Size göre umutsuz olabilir iyi siz boşanırsanız evlenmeyin. Kendi bildiginiz gibi yapın. Umut oldu demis olabilirim. Yargılar tarzda konusuyorsunuz. Sinanmadiginiz bir durumla ilgili kesin yargılarda bulunmayın. ayrıca saldırı moduna geçmedim. Burda olumlu konuşan da var olumsuz konuşan da ben hangisine size verdiğim tepkiyi vermisim acaba. Ilk yazdığınız yoruma bir tekrar bakınBen sizin yazdiklarinizi gayet net anladim lakin siz beni anlamadiniz.ben koca meraklisi gibi bir cümle yazdığımı hatirlamiyorum.bir onceki mesajlarinizin birinde,bu bana umut ışığı oldu gibi bi cümle kullandiniz yanilmiyorsam. yani bi umut ariyorsunuz ama bana göre her bakimdan umutsuz vaka..bana doğru gelen baskasina yanlis gelebilir. Üstelik bulunduğumuz devirde bu daha da imkansizlasiyo.benim yazdiklarim siz ve cocuklariniz icin iyi niyetli bir tavsiyeydi sadece.saldiri moduna gecmeden önce bunu da göz önünde bulundurmanizi oneririm.yanlis veya kötü birsey soyledigimi düşünmüyorum.bu benim dusuncelerim.yoksa isterseniz gidin hemen nikah masasina oturun kime ne yahu.yasayacak olan sizsiniz
Aynen her kelimenize katıyorum..Yemişim aşkını!!!İki kız çocugunuz var çok büyük risk.. benim teyzem tek kızı varken bekar bi adamla evlendi,enişte efendi önce kızı çok sevdi kız serpilmeye teyzem yaşlanmaya başlayınca olay çok çirkin bi hal aldı,kıza göz koydu,defalarca dayak yedi enişte efendi ama bu arada teyzem ondan da iki çocuk sahibi oldugu için adamdan ayrılamadı,kuzenim yıllarca sefil oldu.. çocugu olan hanımlar en azından çocukları yetişkin olana kadar liseye vs gidene kadar evlenmemeli,hoş o zamanda tehlikeli de,bilmiyorum ya,ben güvenemem heralde,elin adamını iki kızım varken eve sokamazdım,yemişim aşkı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?