Boşanmış Birinin Bekar Biriyle Ilişkisi İmkansız mı?

Boşandım
Hiç evlilik yapmamış biri ile evlendim ancak çoçuğum yoktu
Ancak iki cocukla gerçekçi olalım ciddi birşeyler zor olur gibi karşı taraf acısından

Boşandım
Hiç evlilik yapmamış biri ile evlendim ancak çoçuğum yoktu
Ancak iki cocukla gerçekçi olalım ciddi birşeyler zor olur gibi karşı taraf acısından
Evet farkındayım. Ben bekâr olsam ister miydim bilmiyorum. Buna değecek biri olması lazim

Eğer Çocuklarınız olmasaydı dert değil derdim ama Çocuklarınız var sizi anlaması sanki biraz güç gibi ilişkide denge Olmalı tabi arada büyük bir sevgi varsa neden Olmasın bu size ve sevginize bağlı .
Ama ister bekar ister boşanmış olsun iyi birini seçin sonuçta kız Çocuklarınız var .

Benim bir evladım var ve benden 4 yaş küçük bekar biri daha dün görüşmek istediğini belirtti. Aslında ben eski eşimle tanışmadan kısa süre önce de açılmıştı bana ama yaşı küçük olduğu için pek ciddiye almamıştım yine de olamayacağını onu kırmadan belirtmiştim. 3-4 yıldır görmüyorum şimdi yazınca fotoğraflarına baktım, sanki çok olgunlaşmış gibi hatta benden bile olgunmuş gibi. Ve yakışıklı da çok etkilendim. Boşanma davam iki yıldır devam ediyor son celse görülmediği için direk hesabımı dondurdum cevap vermeden. Sonuçlanmış olsa da duygusal bir şeyler yaşayacak lüksüm yok henüz, önce ekonomik özgürlüğümü kazanmalıyım. Bakalım şartlar elverince hala benimle görüşmek ister mi bilemiyorum.
Konu benzeyince içimi dökmek istedim. Siz de kızlarınızın şartlarının olumsuz etkilenmeyeceğine emin olana kadar yeni bir ilişkiye başlamayın bence, sonrası Allah Kerim hiç belli olmaz bu işler.

Iki kizin varsa.. evlensen bu adamla kizlarini ayni evde birakabilir misin mesela? Once ona bi cevap ver icinde.. bu kizlar boyke kalmayacaklarda. Buyuyup genc kuz olacaklar.. gozun arkada kalabilir

Çocuğum yok ama olsa adamdan çok emin olduktan sonra evlenirdim. Riskli mi evet ama hayata da bir kez geliyoruz. Bu durumda olan kadınlar da mutlu olmalı.
Kadın dişli olduğunda herhangi bir olumsuzLukta evladına karşı adamı kapıya koyacağını belirtirse mutluluk olabilir. Ama kadın gördüğü şeyleri gormezDen gelip boşanmak istemediğinde olan çocuğa oluyor. Öncelik çocuk olacak şekilde düşünülmeli. İnş çok çok mutlu olursunuz.

Üzülürsün diyorum.
2 cocuklu kadın, ilk evliliğini yapan erkek arkadaşı ile evlendi.
Hayatları resmen dramdı.
Uzun yazmayayım.
Uzak dur.

Valla bu iş şans mı nedir?
Belli olmuyor
Bazen mutlu olunabiliyor
Karşıdaki kişiyi iyi tanımak lazım
İmkansız değil elbette

Adam adam olsa
Seni ve çocuklarını sevse
En önemlisi çocuklarına sahip çıkması
Onları istemezse sorun

Olumsuz düşünmeden kendinize sans verin mutlu olmak icin akışa bırakın ve mantıksal acıdan gözlemleyin, duygusal davranırsanız göremeyebilirsiniz.
Şans sizinle olsun

Çok zor, 4 ay zar zor yürütmeye calıştım, hep arada kaldım. Kızımdan zaman çaldım. Evet benim de hakkım ama öyle geldi, çok bölğndüm çok öutsuz oldum. Zararı faydasına ağır basınca devam ettiremedik.
Karşıdaki kişiye de çok bağlı.
Ama şu bir geröek anne baba olmayan evlat sevgisini ve ihtiyaçlarını anlayamıyor. Bi abla tutalım evde oynasın onla vb vb. Ben çocugumu beden akşam tanımadığım birine emanet edeyim.
Sonuç: tekim,özgürüm, mutluyum, kızımla hayatım süper.

Adam adam olsa
Seni ve çocuklarını sevse
En önemlisi çocuklarına sahip çıkması
Onları istemezse sorun
Öyle bir seçenek yok zaten. Benim çocuklarım çok küçük ki büyük olsalar da ben ayrı kalamam

İşte anlatmak istediğim tamda bu
Çocuğu fazlalık gözüyle gören insanlar sıkıntı

Ya şöyle bir durum var o da öğretmen zaten ve konuşmalarına bakılırsa öyle birine de benzemiyor ama iş ciddiye binmeden bilemem tabi

Karşında adam gibi adam varsa önünde hiç bir engel durmaz. Sende o zaman anlarsın bu insana değer mi değmez mi.. baktın olmuyor zorlamayacaksın zaten bir boşanma yaşamışsın sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. Zamana bırak böyle korkarakta yaşanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…