- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 44
BoşandımMerhaba hanımlar. Yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler. Aslında merak ettigim böyle bir iliski yasayıp da mutlu olan var mi. Ne gibi problemler çıkıyor. Ben boşandım ve iki kızım var. Karşıma bekar biri çıktı ama simdilik bir ilişki boyutu yok. ben ondan çok etkilendim ve sonra düşündüm böyle birseyi hayal etmek bile lüks mü. Basta ailesi istemeyecek belki. Kendisi benim durumumu biliyor tabiki. Başlamadan bitmesi mi en mantıklısı?
Evet farkındayım. Ben bekâr olsam ister miydim bilmiyorum. Buna değecek biri olması lazimBoşandım
Hiç evlilik yapmamış biri ile evlendim ancak çoçuğum yoktu
Ancak iki cocukla gerçekçi olalım ciddi birşeyler zor olur gibi karşı taraf acısından
umarim hersey gönlünce olur. böyle bi zamanda esimden ayrilsam cocugu olan bir adam bile istemem sanirim önce 18 olmali en azindan...
Üzülürsün diyorum.Merhaba hanımlar. Yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler. Aslında merak ettigim böyle bir iliski yasayıp da mutlu olan var mi. Ne gibi problemler çıkıyor. Ben boşandım ve iki kızım var. Karşıma bekar biri çıktı ama simdilik bir ilişki boyutu yok. ben ondan çok etkilendim ve sonra düşündüm böyle birseyi hayal etmek bile lüks mü. Basta ailesi istemeyecek belki. Kendisi benim durumumu biliyor tabiki. Başlamadan bitmesi mi en mantıklısı?
Öyle bir seçenek yok zaten. Benim çocuklarım çok küçük ki büyük olsalar da ben ayrı kalamamAdam adam olsa
Seni ve çocuklarını sevse
En önemlisi çocuklarına sahip çıkması
Onları istemezse sorun
Çok zor, 4 ay zar zor yürütmeye calıştım, hep arada kaldım. Kızımdan zaman çaldım. Evet benim de hakkım ama öyle geldi, çok bölğndüm çok öutsuz oldum. Zararı faydasına ağır basınca devam ettiremedik.
Karşıdaki kişiye de çok bağlı.
Ama şu bir geröek anne baba olmayan evlat sevgisini ve ihtiyaçlarını anlayamıyor. Bi abla tutalım evde oynasın onla vb vb. Ben çocugumu beden akşam tanımadığım birine emanet edeyim.
Sonuç: tekim,özgürüm, mutluyum, kızımla hayatım süper.
Öyle bir seçenek yok zaten. Benim çocuklarım çok küçük ki büyük olsalar da ben ayrı kalamam
Ya şöyle bir durum var o da öğretmen zaten ve konuşmalarına bakılırsa öyle birine de benzemiyor ama iş ciddiye binmeden bilemem tabiÇok zor, 4 ay zar zor yürütmeye calıştım, hep arada kaldım. Kızımdan zaman çaldım. Evet benim de hakkım ama öyle geldi, çok bölğndüm çok öutsuz oldum. Zararı faydasına ağır basınca devam ettiremedik.
Karşıdaki kişiye de çok bağlı.
Ama şu bir geröek anne baba olmayan evlat sevgisini ve ihtiyaçlarını anlayamıyor. Bi abla tutalım evde oynasın onla vb vb. Ben çocugumu beden akşam tanımadığım birine emanet edeyim.
Sonuç: tekim,özgürüm, mutluyum, kızımla hayatım süper.
Tabiki. Öyle olmazsa zaten mümkün değil. Bile bile çocuklarımı mutsuzluğa sürükleyememAyrı kalmak ne mümkün
Karşındaki kişi bunu iyi anlamalı
Anlayışlı merhametli olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?