Boşanmış biriyle evlenerek hatamı ettim:(

Bu hata değil...
Bu hata değil ya...
Sevgide hata mi olur
Çocukların günahı ne ya

bu durumu bilerek evlenmişsiniz. çocuklar sizinle yaşıyor.bir ailede anne baba çocuk nasıl aynı evde yaşıyorsa sizinki de oyle olacak. başka türlüsünü talep edemezsiniz çünkü bilerek evlenmişsiniz. durumunuz zor gerçekten . evlenirken çok iyi düşünülmesi gereken bir konu.

Biz bile evlendik 9 ay sonra çocugumuz oldu diye hep deriz hiç yanlız kalamadik üst üste oldular diye (cok sukur tabiki) hep çocuklarla ilgilendik vs evliliğin cicim ayları olamadi sizin işiniz bir parça daha zor eşinizle durumu bir konuşun yaşları neyse ki küçük değil bebek olsalardı daha zordu inanin bir formül bulunabilir sizin bebek Doğana kadar en azından biraz baş başa kalın

Soruya cevabım evet. Hem kendiniz hem eşiniz hem de o çocuklar için yanlış olmuş maalesef. Takınacağınız tavırlara göre geleceğiniz şekillenir. extra Çaba sarfetmenşz gerekecek. Umarım çokkk mutlu olursunuz

Canım yani evli olduğun için eşinle vakit geçirmek istemen çok normal . Çalışıyoruz diyorsun onlar da babalarını özler sen de onlara aile ortamı sunmuşsun anne özlemini senden almak istiyolardır. Ama eşin söylese bence alınmazlar arada bir yalnız kalmak hakkın ki yeni evlisin . Ama bu durum sürecek eşinin çocuklarını görmezden gelemezsin .

Tek çocuk bile bazen sorun oluyor yalnız kalmaktan yana. Sizin hem çocuklar büyük küçük olsalar yine bir nebze daha rahat olabilirdiniz.

Ama sizin olmayan çocukların yarın size yükleyebilirler. Bekar ve çocuğu olmayan insanların 2 çocuklu yada çocuklu biri ile evlenmelerini gerçekten anlamıyorum. İnşaallah ileri de daha büyük sıkıntılarınız olmaz.

Ben sizi çok iyi anlayarak okudum konunuzu.
Öncelikle çok nadir erkek evlilik heycanı yaşıyordur onu söyleyeyimyani ikinci evliliği olmasıyla hiç bir alakası yok. Kadın ve erkek çok farklı yaratıklar.
Bence siz biraz gerçekçi olun. Sizce tüm evli insanlar nasıl yaşıyor? Hergün kol kola diz dize aşk böcükleri gibi dolaştıklarını falan sanıyorsanız yanılıyor sunuz.
He evet.. kayınvalideniz düşünemiyor, en azından haftada bir kaç gün size izin vere bilir. Ama başka birinin dediği gibi; okula giderken 12 de yatacak halleri yok. Saat 20:30/21:00 da hadi bakalım herkes yatağına yarın okul var demeyi ihmal etmeyin. Bunu rutin haline getirsinler. Sonra alıştıramazsınız.
Şuan çocuklar için de çok heycanlı bir durum, onları da anlayın. Onlar sizden daha heycanlıdır bu yenilik için.
Bence evliliğinizden pişman olduğunuzu düşünmek acı biraz, bu moddan çıkmalısınız.

Sevgili konu sahibi , eşinizle bu durumu konuşun. Esinizde bu konuyu kendi annesiyle konussun. Haftada bir babaannelerinde kalsınlar. Siz de kaçamak yapın ya da yakın bi yerlere gidin baş başa.

Malesef büyük bir sorumluluk altına girmişsiniz. Bugün buna hayıflanıyorsanız evet hata.
Ama yapacak birşey yok siz bile bile evlenmişsiniz.
Sizinki herkes açısından zor bir hayat
Hepinize ayrı ayrı üzüldüm gerçekten. Çocuklar doğal haklarını kullanıyorlar babalarıyla ailesiyle olarak, başka türlüsü abes olur.
Kayınvalide de haklı kaç yaşında akşama kadar uğraş küçük çocuklarla zor kafa dinlemek istiyordur.
Eşiniz haklı evlatları sonuçta ne yapacak( ayrıca takdir ettim kendisini)
Sizde haklısınız yeni evlisiniz başbaşa vakit geçirmeyi istemeniz en doğal hakkınız..
Ayrıca sizide takdir ediyorum çocukları kabullenmişsiniz, sevmişsiniz ne kadar güzel, yüce bir davranış
Bence bunu devam ettirin. Eşinizide seviyorsunuz madem. Yanlız kv ve eşinizle bir toplanın konuşun. En azından haftada iki, üç akşam kv de kalsınlar. Mantıklı, güzel bir dille anlatırsanız anlayacaklardır. Artık kızlara nasıl anlatırsınız bilemiyorum küçükler daha ama bir yolu bulunur.
Siz bu yola gönüllü girmişsiniz. Zor evet ama mükafatıda büyük olacaktır inşallah. Umarım hem sizin hemde çocuklar için en doğru yolu bulursunuz..

Kusura bakmayın ama üvey annem gibisiniz.iki kücük çocuğu olan adamla evlendi.4 5 gün halamda kaldık.balayı yapsınlar diye. Yürüyüslere çıkarken pöfürderdi."bir yalnız kalamıyoruz "derdi etraftakilere, duyardım.ben yine biraz büyüktüm de kardeşimi zorsunurdu.üstelik her yürüyüşlerine de gitmezdik.o kadar düşünceli çocuklardık.deniz kenarına gidilen yaz tatilindeki akşam yürümesiydi.o ellerini çırpışını , annesi 1 yıl önce ölmüş olan kardeşimin onu anne gibi severken anne yerine koyup o kadın için ölüp biterken , hemen önümüzde oflamasını poflamasını hiç unutmuyorum.20 sene geçti neredeyse bugün gibi gözümün önünde

Demem o ki muhtemelen bu çocukcağızlar anne ve aile özlemi içinde eve koşup geliyorlar.yalnızkalmayıverin.onlar yatmaya gittiğinde sabaha kadar sizinmiş eşiniz işte.2 çocuklu biriyle evlenirken buna hazırlıklı olmanız gerekirdi.cok büyük olgunluk istiyor bence.benim üvey annem babamla evlendiğinde benim yaşımdaydı.şu an düşünüyorum ben yapamazdım.cesaret edemezdim.etmişsiniz madem oluruna bakacaksınız .başka çaresi yok.evde bile yatmıyorlarmıs.babalarıyla geçirecekleri 2-3 saati de çok görmeyin bari

Valla ablacim böyle durumlarda hem baba hem üvey anne suçlu. İlk evliliğini yapacak, ççocuksuz kadından üvey annelik yapma olgunluğu çıkmıyor. Boşanmış veya karısı ölmüş erkek her şeyden önce çocuğuna analık yapacak biriyle evlenmeli. Oysa ki erkekler genç güzel kadın alayım derdinde. Erkek de evlenirken çocuğunu takmıyor ki. Adam çocuğuna öncelik vermeyip kadın peşinde koşunca, o kadın çocugu zaten hiiiç önemsemiyor ee kendi babasının takmadığı çocuğu elkadını niye önemsesin ki? Aşk-ı Memnu dizisini biliyorsunuz, Adnan Bey yanıbaşında çocuklarına halihazırda analık eden Deniz Hanım duruken Bihterin peşine düşüyor, çocuklar da zaten Bihteri anne olarak görmüyor ;o da çocuklara çok takılmayıp 24 saat Behlülü kovalıyor.

Yani bu cocuklar yok sayilip telef oluyor. Elkadini ben uvey analik yapar miyim yapamaz miyim bu cocuklara ne olur dusunmeden adama atliyor, adam dengi olan daha olgun biri yerine uckur derdine alakasiz biriyle evleniyor....olan bebelere oluyor.

Boşanmış değilde çocuklu biriyle evlenerek hata mı ettim diye düşünebilirsin . Erkek bu durumu kanıksamıştır zaten yıllardır aynı düzen içindeydi . Senin beklentilerinde çok normal ama malesef sen o evreleri yaşayamadan evliliğin rutinleştiği zamana ışınlandın. Çocukları yaz kamplarına vs gönderirsin seneye böyle fırsat yaratırsın çaktırmadan onlarında eğlenebileceği . Herşey kader kısmet gönül bu oluyor böle şeler durumu kabullenip beklentilerini ona göre şekillendirirsen rahat edersin bence

O kadar sevdim ki halada çook seviyorum eşimi herşeye katlanırım sanıyor insan ama tabi gerçekler sanmalarla bir olmuyor

Karışmasın kafanız . Iki çocuğun yuvası oldunuz. Ne şanslılar ki sizin gibi birine rast gelmişler.

Seviyorsunuz , mutlusunuz. Yalnızlıkta elbet bir gün olur. Önemli olan yuvadaki huzur.

Hiç evlenmemiş birisiyle birlikte evlenseydiniz belki mutlu olamayacaktiniz.

Rabbim bu yaptığınızın kat kat karşılığını versin size.

A
Canım benim çok haklısın.arada 15 yaş fark vardı.konuyu da dağıtmayayım ama.zannedersin babam yeniden doğdu.onun adına da mutlu oldum gerçekten.ama işte olmuyor.kesinlikle belli bir olgunluğa erişmeli evlenecek kişi.yani ben 2. Çocuga acaba diyorum şu an kendi çocuğum olacak yani.kırk kere düşünüyorum da.şak diye verdiler bizi 32 yaşındaki kadının eline.o da haklıydı tabi.ama üzülen herkes oluyor böyle durumlarda. Hıh o da biraz rahat etmek gün yüzü görmek istedi falan .birden evlerin arabaların tarlaların ortağı oldu.işte onların bedeli de bizdik.şimdi de babamızla aramızı bozarak küstürerek o malın mülkün sefasıni sürüyor tek başına.babamı da aldı avucuna.öyle işte

Sanırım eşinizin ilk evliliğinin bitmesine kv niz sebep....

2 çocuk olduğu içinde sizinkinide birer diye hesap etmistir ama evdeki hesap çarşıya uymamis, oda size laf sokarak sikinti vermeye çalışıyor gibi...

Çocuklu kadınla evlenilir de çocuklu erkekle evlenmek çok zor bence. Kadın çocuğu ve eşi arasındaki dengeyi kurar, ikisine de eşit zaman yaratır ama erkek yapamıyor genelde. Üstüne üstlük çocuğunun bakımını da yeni eşine yıkıyor. O yüzden çok zor vallahi, aynı yaştayız düşünemiyorum böyle bir evlilik yaptığımı.

Son düzenleme:
İçim buruldu. Keşke babalar çocuklar büyüyene kadar evlenmese((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…