Boşanmış çocuklu adamla beraberim 2

evliliğiniz hayırlı olaun
Yas farkı vardı aranızda değil mi?
Yanlış mı hatırlıyorum yoksa

Bacım kötü insanlara denk geldim valla bu adam yine sevip sayıyor beni
Evet kötü insanlara denk gelmişsin belli. O yuzden yaptığın yanlıs sana doğru gibi geliyor. Ama bak burda bu kadar insan sana yaptığının büyük bir hata olduğunu söylüyor. Bence kulak ver.
Adamla çok aşık oldugun icin degil o sana ilgi gösterdiği ve bu yastan sonra başkasını bulamayacağını düşündüğün icin evleniyorsun.
Adam nikahı kıyana kadar ilgi gösterir nikahtan sonra değişir. Başkasını bulamam zaten külliyen yanlış bir düşünce. Önemli olan herhangi biriyle yaşın gecmeden evlenmis olmak degil. Önemli olan güzel bir evlilik yapmak. Zamani gelince dogru insanı illaki bulursun. Evlenmis olmak icin evlenme konu sahibi.

Çocuk sahibi olma fikrine bile sıcak bakmayip biri reşit diğeri ergenliğin başında ki iki çocuğa nasıl annelik yapmayı düşünüyorsunuz. Biz kendi çocuklarımıza katlanamiyoruz bazen

Reactions: 000

eski konunuzu hatırladım. 30 yaşında kendini evde kalmış sıfatına layık gören fakat aslında eğitimli biriydiniz.
ne diyim, herkesin seçimleri farklı olabilir ama kendinize yakıştırdığınız bazı sıfatlardan sonra belki de yaşıtınız ve evlenmemiş-çocuksuz biriyle de mutlu olamayacaktınız zaten.
zira insanın kendini küçümsemesi hep kendine zarar.
hakkınızda hayırlısı.

Şu lanet olası " evde kaldım " düşüncesini kodlarımıza kim işledi?32 yaşında evlendim hiç de evde kaldığımı falan düşünmemiştim.Evde kaldım diye saçmasapan evlilikler yapıyorsunuz.Sonra boşanmamak için elin öküzünün her şeyine katlanıyorsunuz.

31 oldum zaten , belki der ki bekarken geldi ne iyi biri der olamaz mı

Öyle midir? Hava mı atıyordur ne bilim, sanki daha iyi ihtimalleri varmış da beni seçmiş gibi yansıtıyor da
Dalga mi geçiyorsunuz ya? 30 yaşında ev, araba, maaş ve bu adam? Eğer gercekseniz sadece yazık olacak size diyorum ama kendi düşen ağlamaz

Reactions: 000
Hiç evlilik yaşamadığın için evliliği sadece aşk sevgiyle iki öpücük birkaç sevgi sözüyle yürür sanıyorsun.
Şu forumda 2-3 gün geçir, konu açanların çoğu eş ailesi yüzünden kocasından soğuyor. Hem de severek evlenenler çoğu da.
Sen de ayrıyeten bir eski eş ve iki çocuk var.

Dalga mi geçiyorsunuz ya? 30 yaşında ev, araba, maaş ve bu adam? Eğer gercekseniz sadece yazık olacak size diyorum ama kendi düşen ağlamaz

Hani tv'ye çıkan dedeler vardır ya evlenme malı mülkü nasıl kaptırırsın kadına deriz dinlemez beni çok seviyor der, sonunda da para pul ne varsa gider.
Konu sahibi onun genç kadın versiyonu gibi.

Kızlar güzel yorumları olanlara teşekkür ederim, kötü yorum yapanlara da teessüf ederim. Biz devamke . Bakalım belki evlenmeyiz. Yaza çok var.

Yok doktor olması önemli değil ama hesabınız güzel teşekkür ederim. Adam benim gibisini bulamayacağını sanmıyor bence. Öyle olsa hemen nikah kıyardı.

Şekerim ben çok doğal bi kadınım. Dul dedim karı dedim diye erkek olduğumu sanmışlar. Ondan bıraktım. Dayı demeyin ama ya. 13 yaş ne baba olur ne dayı .

Hayır doğru 31 oldum hatta. Troll değilim sadece ilk başlığıma troll dediler diye, burda biraz şakacı bir üslup kullandım. Olay doğru yoksa

bu şey değil mi hani çok talibi vardı amcanın. Ama o seni seçmişti. Çok şanslısın cnm. Mutluluğunuz daim olsun.

Bizde bu kız nerde kaldı diye çok ta merak etmiştik topluca
Ah canım bi daha düşün sen bu işi. 43 yaş yaş değil ama 2 çocuk hiç bilemedim...
Bacım geldim :) beni şikayet etmişler yazamadım. Napalım çocuklarını sokağa mı atalım. Adamın kaderi de böyleymiş. Ben de bigün çocukla boşamasam kimse istemese beni çok üzülürdüm. Çocuk yapmamayı bu yüzden istemiyorum. Olur ki boşanma olursa çocukluyum diye toplum linç etmesin diye .

Yok doktor olması önemli değil ama hesabınız güzel teşekkür ederim. Adam benim gibisini bulamayacağını sanmıyor bence. Öyle olsa hemen nikah kıyardı.
Kıymaz evlatları 1. Planda çünkü...onlar için yazı bekliyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…