Boşanmış, çocuklu anılar..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar.. Şu an boşanma sürecindeyim.. Merak ettiğim bi konu var özellikli çocuğu olan hanımlar.. Aile fotoğraflarını ne yaptınız... O şahsın hiçbir fotosu olsun istemiyorum ama oğlum da var yanımızda, yani bilemiyorum ya oğlum ilerde sorarsa.. Atmalı mı saklamalı mı...

boşanmış olabilirsiniz yüzünü görmekte istememeniz en dogal hakkınız amma bir evladiniz var ve babasini görmesi tanimasi elbette hakki ne kadar kötü olursa olsun. gercekten beter bir insan olsa dahi gormek isteyebilir babasini resimleri kaldirin bir kutu yapin ilerde verirsiniz babalik yapmazsa sevmezse zaten akli basina gelince o görmek istemeyecektir o zaman bu karari ona birakmalisiniz zira ilerde sizi suçlayabilir babama ait tek bir anim yok diye

Çocuğunuz illaki görüşecek. Albüm alın, eski eşinizin olduğu fotoğrafları o albüme koyun.
Çocuğunuzun albümü olur o, ister bakar, ister saklar, ister kaldırır.
Siz de karşılaşmak zorunda kalmazsınız olmadık zamanlarda.

Eşimin anne babası seneler evvel sekreteriyle aldatma siddet vs yüzünden ayrılmıslar ancak kv bir kere bile eşini kötülemez cocuklarının yanında bütün fotoğraflarda durur eski anılardan

Ben evden ayrılırken eski eş kişisi elime verdi al bunları at dedi. Kendinde kalanları yakıp videosunu gönderdi. Bendekileri oğlumu düşünerek atmadım. Oğlum bir iki kez bakıp ağlayınca paketleyip sakladım. Büyüyünce vereririm sonuçta babası.

Ben saklamadim çünkü kızım baktıkça etkileniyordu bu yuzden butun fotolari topladim ve babasina gonderdim o sakliyacak ileride kizimiza vermek iciçin 8n

Atmayın bence

boşanabilirsiniz ama çocuğunuzu dahil etmemelisiniz bu olaya.onlar onun babasıyla anıları

bana bu sacma geliyor ya kusura bakmayin belki basima gelmedigi icin empati yapamiyorm ama
sonucta bu kisiyle bir sure hayati paylasmissiniz evlenmissini herkes bunu biliyor o donemde mutluydunuz neden atasiniz ki?
bide cocuguniz var hayat boyu yuzyuze bakcaksiniz bence biraz bekleyin sakin kafayla dusunun derim :)

Çok üzücü bir durum o resimler yaaa,mutluluğun sabıtlendıgı anlar..baktıkça acıtır ,yaralar...bılemedım

Atmayın, boşanmış bir aile çocuğu olarak söylüyorum.
Bir albüme ya da kutuya koyup saklayın arkadaşların da dediği gibi :)

Çoğunluk öyle diyor, öyle yapacaz artık ne yapalım..
Hislerinizle değil mantığınızla hareket edin.
Kendi hayalkırıklığınızı ve eşinize olan kızgınlığınızı çocuğunuza yansıtmayın.
Siz eşinizden boşandınız,
boşanınca ebeveynlik bitmiyor,
çocuğunuz babasından kopamaz,
kopmamalı da.

Eşler ya da eski eşler boşanmayı da evlenmek kadar doğal karşılamadıkları sürece arada olanlar hep çocuklara oluyor. Boşanmış olabilirsiniz. Ama o sizin bir zamanlar sevdiğiniz bir çok şeyi birlikte göğüsleyip evlendiğiniz adam. Evlenirken nasıl saygılı sevgili iseniz boşanırken de aynı olmalı. Olmadı yapamadınız belki ve bitirmek kararı aldınız. Düşman olmadan saygıyla bitebilse keşke çocukların en az zarar gördüğü boşanmalar bunlar çünkü. Anıları atmayın dursun çünkü güzel anılar onlar şuan ne halde olursanız olun çocuğunuzun babası unutmayın

Nasıl böyle olabildiniz peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…