Boşanmış, çocuklu anılar..

Ben hic bir totografi atmadim dugun fotograflarimizi albumleri sakladim oglum buyuyunce verecegim diger fotograflarda flas da duruyor arada acip bakiyoruz oglumla hosuna gidiyor. Atarsam oglumun gecmisine ihanet etmis gibi olurum diye dusunuyorum. Evlensem de yeniden atmam anneme birakirim sandigin icinde muhafaza ederler ayri bir evi olinca veririm yavruma hatira kalir sonucta onun babasi benin de eaki kocam

Ben hic bir totografi atmadim dugun fotograflarimizi albumleri sakladim oglum buyuyunce verecegim diger fotograflarda flas da duruyor arada acip bakiyoruz oglumla hosuna gidiyor. Atarsam oglumun gecmisine ihanet etmis gibi olurum diye dusunuyorum. Evlensem de yeniden atmam anneme birakirim sandigin icinde muhafaza ederler ayri bir evi olinca veririm yavruma hatira kalir sonucta onun babasi benin de eaki kocam

Adamın kocalık görevi bitmiş olsa da babalık görevi devam ediyor. O fotoğraflardaki adamı eski eşiniz olarak değil çocuğunuzun babası olarak görün. Hatta istemiyorsanız bakmayın fakat atmayın da. Bazen geçmişte yaşananlar kötü birer anı olsa da, edindiğiniz tecrübe olarak düşünün. Bundan sonraki adımlarınızı (evlilik vs. düşünüyorsanız) daha sağlam atmış olursunuz.

Nasıl böyle olabildiniz peki
Nasıl böyle derken boşanmalarına üzülmememi diyorsunuz sanırım.
Ben 6,5 yaşındaydım ayrıldıklarında. Çok çekişmeli, velayet kavgalı uzun bir süreç oldu bizimkiler için ama benim keyfim yerindeydi. Annemle yaşıyordum ama babamın yokluğu gibi bir durum olmadı, zaten velayetimi de istiyordu, o yüzden kendimi hiç "parçalanmış aile" çocuğu gibi hissetmedim. Zaten hep annemle kalmak istiyordum o yüzden çok bir sıkıntım olmadı.
29 yaşındayım, bütün çocukluğum ergenliğim gençliğim boyunca ve bu yaşımda hala hep "iyi ki ayrılmışlar" diyorum çünkü beraber kalsalar benim için daha sıkıntılı bir yaşam olurdu. Devamlı hır gür olan bir evde büyümektense böyle kafam rahat büyüdüm iyiydi Daha 8-9 yaşındayken klasik "annenle babanın barışmasını istersin di miii, sen istersen barışırlar" diye soranlara "yoo iyi böyle barışmasınlar" derdim

Ayy umarım oğlum da sizin gibi düşünür..

kayinvalidem atmis. esimin babasi biz evlenmeden once öldü. esim de son 20 yildir gorusmemis. hadi onun anilarinda var yine goruntusu. ben hic gormedim. 1 tane bile resim yok. çocuklarıma da bu dedeniz diye gosterebilecegimiz bir fotograf bile yok. cok kotu bir durum bence. ben olsam dugun fotograflari dahil hepsini saklardim. kutuya koy..buyuyunce cocuk merak eder. dugununuz nasildi vs diye bile merak eder.

Ben bosandim ve 2 kizim var.asla atmadim kaldirdim bir yere duruyor.hatta tv unitemde cocuklarimla cekilmis fotolari da duruyor cercevede.neticede cocuklarimizin babalari.

Bunu sormanız bile çok tuhaf kusura bakmayın.
Çocuğunuz için onları saklamak zorundasınız tabi ki..
Sarın sarmalayın aklı erince verin canı istedikçe baksın..

Ben atmadim. Oglum icin. Ilerde gormek isterse diye. Onemli olan kafadan atmak. O zanan resimler birdey ifade etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…