- Konu Sahibi kova burcuyum
-
Arkadaşım bunu kendinize nasıl layık görüyorsunuz? Siz fazla olgun davranıyorsunuz adam da bundan faydalanıyor. Sizin hiç arkadaşınız, dostunuz, yakınınız yok mu sizi bir sarsacak yol gösterecek. İkinci evliliğiniz, daha tecrübeli olmanız lazım. Durumu olmasa neyse ama bir yüzük bile almayan adamla neden evlendiniz. Anneler günü hediyesini bile size kitlemiş. Kadınlar kulübünde öğrendiğim bir laf var erkek sevdiği kadına para harcar diye.Anneler günü için kaç takım kıyafet aldım, ikişer istedi listeyi bana atıp, aldım ama götürmeyeceğim, kendisi alsın götürsün. Kadın olarak hissetmedim hiç. Bana evlendikten sonra bir alyans alacaktı, ben pırlanta taşlı beğendim o da öyle pırlanta dedim diye atla deve birşey gelmesin aklınıza, 27 bin liraydı, alem etti kullem etti almadı, o kadar ağrıma gitti ki gittim kendim aldım, parmağımda gördü güldü sadece, hiç yüzü kızarmadı. Ben hayatımda kimseden maddi olarak asla birleye tenezzül etmedim, böyle yetiştim. Ama bu durum bazılarının hoşuna gidiyor. Gerçekten böyle olmamak lazım. İşte iş işten geçince de ayrılıknoluyor.
Arkadaşlar yorum yazan iyi niyetli arkadaşlara teşekkür ediyorum, problemime katkıda bulundunuz, fikir edindim, ancak bazi bir kaç arkadaş çok ne dediğini bilmiyor. Çirkin ifadeler var sebebini anlayamadım. Sürekli iş konuşuyormuşum erkek gibiymişim falantanımadınız insanlar hakkında kendi dünyanız kadar fikir edinip, kendi dünyanızdaki en güçlü kadının şöför nebahat olduğu gerçeği ile yüzleşmiş olanlar var. Gayette kadınım işim var herşeyim var, hamdolsun, Allah imrenenlerin iyi niyetli olanlarına daha çok versin. Teşekkür ediyorum temiz yorumlarınız için, kötü hakaretli çirkin yorumlar yapanları da aynaya bakarak yazdıkları için kendi kısır hayatlarında küçük mutluluklarının büyümesini, ki tanımadıkları insanlara saldırmasınlar diye, temenni ediyorum. Çok fazla vaktim yok. Boş vaktim hiç yok, konu açmayı bile bilmiyordum, epeyce sohbet ettim. Teşekkür ediyorum. Hoşçakalın
Yaşla birlikte yumurta azalyrteşekkür ederim. Pozitivist bir bakış açışı
El oğluna para yedirerek güçlü olunmuyor.Arkadaşlar yorum yazan iyi niyetli arkadaşlara teşekkür ediyorum, problemime katkıda bulundunuz, fikir edindim, ancak bazi bir kaç arkadaş çok ne dediğini bilmiyor. Çirkin ifadeler var sebebini anlayamadım. Sürekli iş konuşuyormuşum erkek gibiymişim falantanımadınız insanlar hakkında kendi dünyanız kadar fikir edinip, kendi dünyanızdaki en güçlü kadının şöför nebahat olduğu gerçeği ile yüzleşmiş olanlar var. Gayette kadınım işim var herşeyim var, hamdolsun, Allah imrenenlerin iyi niyetli olanlarına daha çok versin. Teşekkür ediyorum temiz yorumlarınız için, kötü hakaretli çirkin yorumlar yapanları da aynaya bakarak yazdıkları için kendi kısır hayatlarında küçük mutluluklarının büyümesini, ki tanımadıkları insanlara saldırmasınlar diye, temenni ediyorum. Çok fazla vaktim yok. Boş vaktim hiç yok, konu açmayı bile bilmiyordum, epeyce sohbet ettim. Teşekkür ediyorum. Hoşçakalın
Senin ona karşı bu kadar naif, fedakar, anlayışlı davranmana karşılık onun ne kadar kurnaz ve sömürücü davrandığının farkında mısın. Sence senin tavırlı olduğunu anlamamış mıdır? Uyandığını anlayacaktır, halinden de memnun olduğu için yarım ağızla "neyin var" diye sorar. Ki onu sorarken de kafasında sana söyleyeceği sözleri, bahaneleri hazırlamış olacaktır. Seni sömüren birinden her şeyi beklemelisin. Haklısın artık değişeceğim demeyecek. Seven biri böyle sömürücü de davranmaz. Hamile kalmadan bir an önce boşanmanı tavsiye ediyorumO bana neyin var ne oldu diye sorana kadar konuşmayacağım, sorunca da başlayacağım konuşmaya
Niye adamın evini satıp senle ortak ev almasını istiyorsun ki? O durumda sen de evini satıp para ekleyeceksin be muhtemelen sen daha çok ekleyeceksin. Yarın boşanırsanız yarısı onun olacak ve o karlı çıkacak. Madem para konusu çok ayıp sen evin babana ait olduğunu söyle ve kiraya çıkın veya ev alsın. Evin mali sorumluluğunu da yık üstüne. Bunları kabul etmiyorsa da boşan. Evini illa bu adama yedireceksin belliKonuşacağız net adımlar atacak yok atmıyorsa benimki benim seninki bizim diyorsa kusura bakmasın bende kendi rengimle devam etmeyi düşünürüm. Ama kolay bırakacağını sanmıyorum gözümü boyamak için yuvarlak cevaplarla ileride yapacağım edeceğimlerle konuyu kapatmaya çalışacak. Bu arada, oğlunuzda asgari ücret kadar geliri var, onu da biriktiriyor, ihtiyaçlarını benimki karşılıyor. Yani ailecek çok ciddi bir birikimleri var. Benden ötürü. 3 sene sonra biriktirdikleriyle eşitlenir maddi durumumuz o zamanda eyvallah deriz zaten
Kusura bakmayin ama laflariniz cok banal.İnanın hiç uğraşamam öyle şeylerle, ben tırnaklarımla geldim bugüne, afedersiniz köpek gibi çalıştım, gece 4 kerde geldim eve, erkeklerin içinde çalıştım ticaret yaptım neler gördüm, bugün elimde olanlar için hergün hamd ediyorum. Rabbim beni kimseye muhtaç etme, alan el yapma veren el yap diye dua ederim hep. Bir Allahın kulu da benimde şuyum kaldı onda diyemez benim için. O yüzden, ona olabilecek en büyük travma zaten beni kaybetmek olur, benim ondan alacak talep edecek birşeyim yok. Böyle küçük şeylerin hesabını yapanlar karşısından birşeyler koparabilir ama hayrını görmez. Ben helal kazandım, kendi ekmeğimi yedim. Hepte daha fazla nasip etti Rabbim bana. Böyle insanlarda eninde sonunda kaybetmeye mahkumdurlar. Parasının sakınanın parası olmaz. Hep kıtlık bilinciyle yaşar ve ölür. Cömertler zengin olur, bu dünyanın heryerinde böyledir. Benim kaybım 2 yıl kadar olur, 200 300 de gitsin, bununla ben fakirleşmem ama hainlik yapana benim paramı Allah hiç nasip etmedi bu zamana kadar. Nihayetinde dürüst olsaydı nasip edecekti, herşeyimiz ortak olurdu, demek ki haketmiyormuş derim yoluma bakarım
Keşke bazı şeyler için de bu kadar bilgili ve gözü açık olsaydınız. Belki argo yazmış ama inanın içimden gecenler benim de bunlar.Söylediğiniz çirkin sözleri ve hakaretleri size iade ediyorum, yorum yapmıyor hakaret ediyorsunuz, terbiyenizi ve haddinizi bilin. Size kim bu hakaret ve küfürleri yapma hakkı verdi? Hakaretten dolayı gider şikayetçi olurum, bu yorumunuzdan kaynaklı ceza davası açılır, savcılık IP adresini hemen buluyor. Terbiyesizlik yapmayın kendinizi anlatmayın. Hadsiz
En bütüncül bakan yorumKusura bakmayin ama laflariniz cok banal.
Kopekler gibi calistim ne demek ? Ee calismissiniz baskasina yedirmissiniz ne anladim bu isten ? Pardon esinize de yedirmemissiniz sadece bi de cok kiymetli ex esine ki sözde ex oldugunu dusunuyorum ben adamin akli fikri onda ve bir de annesi gayet ayaklari uzerinde duran yakinda resit olacak ogluna siz yazdıklarınizi okuyor musunuz? Adamin size katkisi yok. mukemmel bi yere tezgah kurmus ama buna siz izin vermissiniz. Neredeyse 40 yasinda olacaksiniz adam size mirin kirin etmis diye kendi paranizla bu arada sirf sozde ex esine bi kac kurus eksik para gider falan diye evinize temizlikci gelmesi icin kriz falan cikmis. Hala ben ayaklarımin üzerinde duruyorum soyle gucluyum falan yapmayin ya komik oluyo guclu kadin kendini somurtmez baska kadinin yaninda kendini yedek olarak tutturmaz aklini alir o adamin ha bu arada sizi kaybetmek koymaz beyefendiye biraz haber acarsaniz gorurusunuz bi adam 5 civarı kadini 12 mio kusur dolandirmis bulunur yani merak etmeyin cok var boyle guclu kadinlar
Onun sebebi ne.. Karısı neden ayrılmış..Bu konuları evlenmeden konuşmak gerekiyordu hatta siz kendi evinize niye geçtiniz ki kiraya geçseydiniz ödeseydi kirayı gerçekten sizi kullanıyor gibiEski eşinden ayrılmak istememiş zaten o ayrılmış ama dibini sıyırıp ayrılmış hala daha sıyırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?