- Emoji Skoru
- 2.802
- Puanlar
- 28
Benim bir sosyal erkek arkadaşım var,yaşı 29. 1 sene evli kalmış ayrılmış çocuk yok, astsubay. (Eski eşi de öğretmenmiş kadrolu)
Çocuk hoş biri boyu da 190, hoş sohbet biri.
Bu ayrıntıları vermemin nedeni; iyi biri değerlendirilecek biri olmasından.
Alkol kumar madde şiddet de yok. Restleşmişler ayrılmışlar diye anlattı.
Ama konuştuğu kadınlar eğer hiç evlenmemişse boşandığını söylediği anda ‘ olmaz, ailem kabul etmez’ diyorlarmış.
İlla evlenmemiş kadınla olma kafasında değil ama 29 yaşında suan haliyle görüştüğü kişiler bekar olabiliyor.
Hatta takıldığı bir kadın bile duyunca olmaz demiş. ( takılma niyetinde değil iki tarafta buna razı bir ilişki )
Bu kadar önem veriyorlar mı kadınlar buna?
Çocuklu olsa neyse de dedim ben de sonuçta çocuk büyük bir sorumluluk, artı nafaka artı üvey anne ile münasebet vs.
Fikrinizi almak istedim.
Arkadaşım acaba ilk etapta boşandığımı söylemesem mi diyor artık o da olmaz sizce ne yapmalı.
Sizin çevreniz de böyle mi ya da siz?
Çocuk hoş biri boyu da 190, hoş sohbet biri.
Bu ayrıntıları vermemin nedeni; iyi biri değerlendirilecek biri olmasından.
Alkol kumar madde şiddet de yok. Restleşmişler ayrılmışlar diye anlattı.
Ama konuştuğu kadınlar eğer hiç evlenmemişse boşandığını söylediği anda ‘ olmaz, ailem kabul etmez’ diyorlarmış.
İlla evlenmemiş kadınla olma kafasında değil ama 29 yaşında suan haliyle görüştüğü kişiler bekar olabiliyor.
Hatta takıldığı bir kadın bile duyunca olmaz demiş. ( takılma niyetinde değil iki tarafta buna razı bir ilişki )
Bu kadar önem veriyorlar mı kadınlar buna?
Çocuklu olsa neyse de dedim ben de sonuçta çocuk büyük bir sorumluluk, artı nafaka artı üvey anne ile münasebet vs.
Fikrinizi almak istedim.
Arkadaşım acaba ilk etapta boşandığımı söylemesem mi diyor artık o da olmaz sizce ne yapmalı.
Sizin çevreniz de böyle mi ya da siz?