- 23 Ocak 2017
- 581
- 103
- 13
- 34
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
ben bunu sevdım o anlamda dedım denk geldı dıyeDenk geldi ne ya evlenimde kimle olursa olsun lafına getiriyosun bu lafınla aklını başına topla derim kimse evde kalmamış mutsuz bir evliliktense ve evlenip boşanılacaksa evde kalmayı tercih ederdim sizinle yaşıtız ama çok olgun gelmedin bana
Allah bağışlasınevet 3 çocuğum var . çok şükür .
ben öyle biri değilim babanız hata yapmış8-9 yaşlarındayken ameliyat olmam gerekmişti. Başka bir doktor görüşü için babamın yaşadığı şehre gitmiştik, çünkü büyük bir şehirdeydi. Bana bir etek ve yelek takımı almıştı. Sonra eğilip kulağıma "x duymasın" dedi. X de eşi. Babama dair hatırladığım en üzücü anımdır bu.
Babam bölge müdürüydü. Annemin 3-4 katı maaş alıyordu. Her telefonda bir şey ister misin derdi, hayır derdim. Bir gün bisiklet istedim. Daha çok küçüksün dedi. Onlara gittiğimde 3 yaş küçük kardeşimde bianchi vardı. Sonra da bir şey istemedim.
Başka bir şey söylemek istemiyorum. Yeni eşlerinden etkilenip de evladının rızkını kesen, onu yok sayan her babaya-anneye yazıklar olsun. O çocuklar keşke başka ebeveynlere sahip olsalardı. Hiçbir çocuk bu dışlanmışlık, istenmezlik hissini yaşamasaydı.
Sorumluluklarını yerine getiren bir babayı evladı için masraf yapmaktan korkan biri haline getirmek bence korkunç bir şey. Bence siz çocuksuz biriyle evlilik yapın. Kimsenin de günahına girmeyin.
Ooooo 42 yaşında adamla evliliko da 42 yasında
Ooooo 42 yaşında adamla evlilik
Artık babanla arkadaşlık yaparlar iyi olur
aynen yanr alaka. konu sahibi 29 yaşındaymış. aralarındaki yaş farkında bi sakınca yok bana göre. duyanda 42 değil 62 sanıcak adamı.
annemde belkı kadın gerı dönemk ıstemedı dıyorNicin bosandigini kendisi ve ailesi disinda birinden dinlemen lazim.Bosanmis olmasinin bi onemi yok ama nicin bosandiginin onemi var. Seninle de ayni sorunlari yasamayacagindan emin ol. Yoksa sever neeen sevmesin ki.İlki unutamasa bosanmazdi ya da geri donerdi.
aramızda sorun olmadıyaş farkı çok fazla
Anneninki biraz bahane,buyuk ihtimal toplumsal baskidan cekiniyor ama arastirmak lazim.Cogu bosanan ikinci evliliginde de benzer seyler yasiyor.annemde belkı kadın gerı dönemk ıstemedı dıyor
bılmıyorum yahuAnneninki biraz bahane,buyuk ihtimal toplumsal baskidan cekiniyor ama arastirmak lazim.Cogu bosanan ikinci evliliginde de benzer seyler yasiyor.
evet 5 yıldır sevgiliyiz hatta 6.yılımıza gireceğiz en son yüzük aldı evlenme teklifi etti annesiyle babasıyla çocuğuyla falan tanıştırdı şimdi de benim ailemle tanıştırmam gerekiyor ama annem bunları söyledi( haklı olabilir mi annem?
bir araya gelecekler ya ne var ki bunda, siz bir kere bu kafayla evlenmeyin, 1. anneyi ve söylediklerini çok cididye alıyorsunuz, 2. aşırı kıskançsınız, 3. dert etmeniz sorgulamanız gereken daha önemli şeyler varken kafayı eski eşe takmış durumdasınız, ilkler unutulmaz diye de bir şey yok. hepimiz başka başka insanları sevdik, unutmadık mı tabii ki unuttuk? dediğim gibi eski eşi dert edeceğinize, başka şeyleri dert edip, onları aşıp aşamayacağınızı sorgulayın!
kusura bakmayın da benim çocugum olsa ve eşimden boşansam da büyük konuşmayım ama ömür boyunca babası ile görüşürüm ve 2. eşime halt yemek düşer, ortada benim çocugumun istikbali söz konusu ise, eski eşim başkası ile evlendi diye de görüşmeyecek değilim. o çocuğun annesi babası bunlar, hiç görüşmeseler çocuk evlenirken yine görüşecekler. 45 yaşında biri ile evleniyorsunuz ama maalesef sizde bu duruma bile anlayışlı yaklaşacak olgunlugu göremedim. bence eski eşi diyip duracağınıza bunları düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?