boşanmış erkekle evlilik?

ben bunu sevdım o anlamda dedım denk geldı dıye

ben öyle biri değilim babanız hata yapmış

Nicin bosandigini kendisi ve ailesi disinda birinden dinlemen lazim.Bosanmis olmasinin bi onemi yok ama nicin bosandiginin onemi var. Seninle de ayni sorunlari yasamayacagindan emin ol. Yoksa sever neeen sevmesin ki.İlki unutamasa bosanmazdi ya da geri donerdi.

annemde belkı kadın gerı dönemk ıstemedı dıyor

Şans işi bence
Geçen sene bi arkadaşımilk eşinden 17 yaşında kızı olan eşinden boşandı
Bi arkadaşımda ilk eşinden nerdeyse kendi yaşında çocuğu olan eşiyle çok mutlu maşallah
Kafanızın karışık olması duygularınızın çok yoğun olmadığını hissettirdi bana.şüpheye düşmüşsünüz

Annenize bir anne olarak hak veriyorum bi yere kadar
Resmiyete dökmeden önce ailenizle bi araya getirin bence

annen haklı öyle pişman olursunki bekarsın yaşında gayet normal git denginle evlen anne babanın emeklerine yazık etme

ya bide adamı 6 yıl bekletmişin 36 yaşındaymış adam senle tanıştığında sende ilgisinden hoşlandın sanırım buna kızıyorum ben olursa olur olmazsa olmaz niye 6 yıl 10 yıl uzatılır

Sen Bekarsın evlenip boşanmış çocuklu adamla ne işin var, bunlar yarın öbürgün hep sorun hep bi problem...

Çocuk olmasa tamam diyeceğim de çocuk size sorun olur....

+1
Saygıyla eğiliyorum, içim tükendi konuyu okudukça

5 sene flört fazla geldi bana evliliği düşünen bir insan için öncelikle ancak ben yaş farkının fazla olduğunu düşünmüyorum olgun olması harika fakat sizden daha da yaşlanacak bir durumda olacak bir müddet sonra, yeterli gelir mi bilemiyorum bu beni düşündürürdü, çocuğuyla da mecburen ilgilenecek, okutacak, bir dünya masrafı olacak, giden parayı kabul edecek misiniz yahut çocuğu dolayısıyla eşiyle de görüşecek bir zaman sonra sizin de çocuğunuz olunca garip gelmeyecek mi, kaldırabilecek misiniz bunları, eşi ile neden ayrılmış, kadın sorun çıkarabilir mi, varlığınızdan haberdar mı, her şeyi düşünmelisiniz, sevmenizi anlayabiliyorum ancak bunlar beni düşündürürdü.

Yaşamış biri olarak söylüyorum, asla önermiyorum bu tarz evlilikleri, ben evlendim ayrıldım, tanıdığıma tanıyacağıma pişman oldum. Kesinlikle uzak durmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…