boşanmış erkekle evlilik?

Annenizin sizin kararinizi sorgulamasi kadar dogal olan bir sey olamaz anne bu sonucta ama oyle dusunuyorsa babayla konusmasininda hic bir seyi degistirmeyeceginin farkinda olmasi gerekir cunku bir anne yinede son karar sizin ama ssen daha net degilsin bence birde idare vs den bahsediyoruz sakın ha evlenme 3. Ay bosanirsin

ne dıyeyım artık hayırlsıı

Size tek tavsiyem büyükler her zaman bizlerden daha mantıklı düşünürler aşkın gözü kördür derler ama aynı çatı altına girince herşey degişiyo aradaki yaş farkı Bş tarafa en büyük sorun tabiki çocuk olması çocuk her zaman problem olacak diye düşünüyorum neden çünki geçmiş eşle arada bi bağ kuruyor ve sizi babasından kıskana bilir yada siz baba kızın sevgisini kıskana bilirsiniz her halükarda sıkıntılı bir durum çocuk olmasa evlenmiş ayrılmış sorun değil ama çocuk tekrar söylüyorum sorun olur aranızda neden kendi kıriterlerinde biri değilde çocuklu biri anne kesinlikle haklı

evet ama her yasta fikre ıhtıyacım var

ya kusura bakmayin ama verdiginiz cevaplar, anneniniz kafanizi bu denli karistirmasina izin vermeniz bana karsimda olgun 29 yasinda ne istedigini bilen bir kadin profili birakmadi. Tam aksine ergen annesinin dediyle kafasi karisan biri. Bence 43 yasinda evlenmis bosanmis ergen bir cocugu olan bir adamla evliligin sorumlulugunu siz suanda kardiramazsiniz.

böyle denk geldi işte ya

evet olabılır

böyle denk geldi işte ya
Denk geldi ne ya evlenimde kimle olursa olsun lafına getiriyosun bu lafınla aklını başına topla derim kimse evde kalmamış mutsuz bir evliliktense ve evlenip boşanılacaksa evde kalmayı tercih ederdim sizinle yaşıtız ama çok olgun gelmedin bana

tabi ki annen ister ki . sen de bi erkeğin ilk eşi ol.

yaşı da sana uygun olsun.
ne kadar 32 gösterse de o 44 yaşına girecek az kalmış .
nufus öyle demiyor.
kemikler bi yere kadar insanı dinç gösterir tutar ama hele ki 50 den sonra istediği kadar dinç görünmeye çalışsın . yerçekimine karşı koyamayacak cildi de kasları da vucudu da.

8-9 yaşlarındayken ameliyat olmam gerekmişti. Başka bir doktor görüşü için babamın yaşadığı şehre gitmiştik, çünkü büyük bir şehirdeydi. Bana bir etek ve yelek takımı almıştı. Sonra eğilip kulağıma "x duymasın" dedi. X de eşi. Babama dair hatırladığım en üzücü anımdır bu.

Babam bölge müdürüydü. Annemin 3-4 katı maaş alıyordu. Her telefonda bir şey ister misin derdi, hayır derdim. Bir gün bisiklet istedim. Daha çok küçüksün dedi. Onlara gittiğimde 3 yaş küçük kardeşimde bianchi vardı. Sonra da bir şey istemedim.

Başka bir şey söylemek istemiyorum. Yeni eşlerinden etkilenip de evladının rızkını kesen, onu yok sayan her babaya-anneye yazıklar olsun. O çocuklar keşke başka ebeveynlere sahip olsalardı. Hiçbir çocuk bu dışlanmışlık, istenmezlik hissini yaşamasaydı.

Sorumluluklarını yerine getiren bir babayı evladı için masraf yapmaktan korkan biri haline getirmek bence korkunç bir şey. Bence siz çocuksuz biriyle evlilik yapın. Kimsenin de günahına girmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…