- 14 Mart 2010
- 7.928
- 6.849
- 723
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
istemeye gelınce annem soracak halıyle
sizde annesınız değil mi?bak 5 yılını o insan ile geçirmişsin .
ve hala güvensizlik var ise . kesinlikle annen de haklı çıkabilir .
önyarğılı yazmak istemem ama . sen ikileme düşmüşsün.
gerçekten emin olan insan ikileme düşmez
evet ama her yasta fikre ıhtıyacım varSiz 29 yasinda oldugunuza emin misiniz?
ben vazgecmem annenı ıkna ederım dıyorhaliyle diye birşey yok..
adamın çocuğuna ne kadar masraf yaptığı sizi ilgilendirmez..
bence boşuna bu kadar düşünüyorsunuz istemeye geldiklerinde bu iş bozulur zaten adam vazgeçer..
ne dıyeyım artık hayırlsııAnnenizin sizin kararinizi sorgulamasi kadar dogal olan bir sey olamaz anne bu sonucta ama oyle dusunuyorsa babayla konusmasininda hic bir seyi degistirmeyeceginin farkinda olmasi gerekir cunku bir anne yinede son karar sizin ama ssen daha net degilsin bence birde idare vs den bahsediyoruz sakın ha evlenme 3. Ay bosanirsin
ben vazgecmem annenı ıkna ederım dıyor
evet ama onu ıkna etmeden evlenememannenle tanışana kadar
üzgünüm ama annenizin bu kadar burnunu sokmasına kimsenin izin vereceğini sanmam helede 43 yaşında bir insanın..
evet ama her yasta fikre ıhtıyacım var
böyle denk geldi işte yaSize tek tavsiyem büyükler her zaman bizlerden daha mantıklı düşünürler aşkın gözü kördür derler ama aynı çatı altına girince herşey degişiyo aradaki yaş farkı Bş tarafa en büyük sorun tabiki çocuk olması çocuk her zaman problem olacak diye düşünüyorum neden çünki geçmiş eşle arada bi bağ kuruyor ve sizi babasından kıskana bilir yada siz baba kızın sevgisini kıskana bilirsiniz her halükarda sıkıntılı bir durum çocuk olmasa evlenmiş ayrılmış sorun değil ama çocuk tekrar söylüyorum sorun olur aranızda neden kendi kıriterlerinde biri değilde çocuklu biri anne kesinlikle haklı
evet olabılırya kusura bakmayin ama verdiginiz cevaplar, anneniniz kafanizi bu denli karistirmasina izin vermeniz bana karsimda olgun 29 yasinda ne istedigini bilen bir kadin profili birakmadi. Tam aksine ergen annesinin dediyle kafasi karisan biri. Bence 43 yasinda evlenmis bosanmis ergen bir cocugu olan bir adamla evliligin sorumlulugunu siz suanda kardiramazsiniz.
Hayır o konuda değil ama yaşı ve yasanmisliklari dolayısıyla sizi mutlu edemeyeceği kısmına katılıyorum.eski eşi seviyor olabilir mi annemın dediği gibi?
benleyken çok mutlu olduğunu söylüyor bilmiorum ama lersiniHayır o konuda değil ama yaşı ve yasanmisliklari dolayısıyla sizi mutlu edemeyeceği kısmına katılıyorum.
Denk geldi ne ya evlenimde kimle olursa olsun lafına getiriyosun bu lafınla aklını başına topla derim kimse evde kalmamış mutsuz bir evliliktense ve evlenip boşanılacaksa evde kalmayı tercih ederdim sizinle yaşıtız ama çok olgun gelmedin banaböyle denk geldi işte ya
evet 3 çocuğum var . çok şükür .sizde annesınız değil mi?
tabi ki annen ister ki . sen de bi erkeğin ilk eşi ol.evet olabılır
evet ama onu ıkna etmeden evlenemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?