- 23 Ocak 2017
- 581
- 103
- 13
- 34
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
bilmiyorum işin içine girmeden çok zorSevilirde hani bazen terk ediliyor vs ya gorusulmuyor ya o acıdan dedim iletisim var yani aralarında yani zarar gorme ihtimalin yuzde seksen onlar sana zarar vermek istemeyebilir yani ama sen dolayli yoldan illaki gorursun iki gozunu kapatip kulagini tikaman lazim boylede omur gecermi gencsin yani bilemicem ama eger evlenirsen coook idare etmen gerek oyle bir karakterin varsa bilemem
evet bunların hepsini annemle konuşacaklar zaten eğer ben kabul edersemne kadar sıklıkta görüştüğü de önemli
aylık ne kadar onlara para gönderdiği de önemli
ayrıca üniversite zamanı gelmiş çocuğun masrafları yükselecek illa ki şuandan gönderdiğinden fazla para gönderecek çocuğa
43 yasında o da yas sorun olmadı ama bzim içinBirde beyfendinin yası kac ogrenebilirmiyim siz 29 sunnuz beyfendi
canım şimdi sen 5 yılı geride bırakmışsın bi ilişki yaşıyorsun.evet işte bende bundan korkuyorum
evet bunların hepsini annemle konuşacaklar zaten eğer ben kabul edersem
annecimi de kırmak istemıyorum onunda gönlü olsun sıtıyorumarkadaslar burada konu sahibinin annesi bence sorun.
kendisine annesinin dusuncelerinden etkilenmemesi uzerine destek olmaliyiz.
bu yahut baska bir iliski, konu sahibi bu anne etkisiyle cok yara alir.
hayr hiç öyle birşey hissetmedim sadece annem deyınce aklıma gelmeye basladıcanım şimdi sen 5 yılı geride bırakmışsın bi ilişki yaşıyorsun.
o insanı 5 yıldır tanıyorsun
peki bunu anlamaz mıydın . yani eski karısını unutmak için mi seninle birlikte diye hissetmez miydin. şimdi sorgulasan bunu bulamaz mısın . geçmişi gözden geçirsen mesela.
annem soracaktır illa kisacmalamayin lutfen annenizi ne ilgilendirir adamin cocuguna yapacagi masraf yahu?
5 yılına bir dön bakhayr hiç öyle birşey hissetmedim sadece annem deyınce aklıma gelmeye basladı
ben konunuzu birakiyorum meltem hanim.annecimi de kırmak istemıyorum onunda gönlü olsun sıtıyorum
Birde size bir ornek vereyim benim bir arkadasim var asagi yukari sizin yas farkinizda suanki aklim olsa evlilik yapmamis biriyle evlenirdim diyor cunku beyfendi onceki ailesinede bakiyormus bunu cok kafasina takiyormus arkadasim eski es telefonlarla taciz ediyormus43 yasında o da yas sorun olmadı ama bzim için
evet bunların hepsini annemle konuşacaklar zaten eğer ben kabul edersem
annem o onun ilk eşi ya gunun bırınden tekrar bıraraya glemek ısterse dıyor5 yılına bir dön bak
sana değer veriyor mu.
ki veriyor ki bu kadar yıldır devam etmiş
annene hak veriyorsun ki aklın da karışmış .
eğer mantığın ya da yaşadıkların bunun aksini söyleseydi . hayır anne kesinlikle öyle değil derdin.
annem soracaktır illa ki
teşkekür ederım yorumlarınız için be ıyı değilim galıbaben konunuzu birakiyorum meltem hanim.
17 yasindaki bir cocugun masraflarina dahi karisma hakkini kendinde goren bir kadin uzgunum ki saglikli degildir benim gozumde.
ben saygi diyorum, saygi ile yaklasin diyorum. saygi gorun diyorum. sizin anneniz elalemin cocuguna yapacagi masraflar icin update istiyor. uzgunum ama siz cok konu acarsiniz daha.
onu artık bılememO
Birde size bir ornek vereyim benim bir arkadasim var asagi yukari sizin yas farkinizda suanki aklim olsa evlilik yapmamis biriyle evlenirdim diyor cunku beyfendi onceki ailesinede bakiyormus bunu cok kafasina takiyormus arkadasim eski es telefonlarla taciz ediyormus
istemeye gelınce annem soracak halıyleannenle mi ?
annen mi evlenecek sen mi ?
bu adam yada başkası kendi hayatın üzerinde karar verip doğruyu yanlışı kendin ayırt edemediğin sürece kimseyle evlilik yapma bence..
bilmiyorum ya((
bak 5 yılını o insan ile geçirmişsin .teşkekür ederım yorumlarınız için be ıyı değilim galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?