boşanmış erkekle evlilik?

evlilik zaten baslı basına sans işi

anneniz haklı bence çok iyi dusunun sonradan uzulmeyin çocuk yuzunden ilk eşiyle görusecek arada bunları kıskanmayın zor bir durum karar vercek olan annenizi ikna edecek olan sizsiniz biz ne desek boş

5 senedir akliniz nerdeydi? Yeni tanistik deseniz anlarim. 5 yildir tavirlari nasil size? Sizde bosanmis biri olabilirsiniz bu sizi kotu biri yapmaz.burda bosanan herkes ikinci evliginde ilk kocasini unutamadigi ama adami masum buldugu icin mi evleniyor sizce?
İnsanlari evlenmis bosanmis diye ayirmaya devam ettikce mutsuz ama aman bosandi demesinler diye hayatini harcayan insanlar olmaya devam edecek. Onemli olan bosanip bosanmadigi degil nasil bir insan oldugu size nasil davrandigidir..

aklım karısı gercekten işyerınden yazıyorum 17 yasında çocuğu var 43 yasında ekimde 44 olacak ben 29 um mayısta 30 olacağım 5 yıldr birlikteyız 12 sene önce ayrılmış yanı bizden 7 sene önce 10 sene de evli kalmışlar

5 yıl önce de anlaşıyorduk ama bu adar ciddi olacağını tahmın etmedım

anneniz haklı bence çok iyi dusunun sonradan uzulmeyin çocuk yuzunden ilk eşiyle görusecek arada bunları kıskanmayın zor bir durum karar vercek olan annenizi ikna edecek olan sizsiniz biz ne desek boş
çocuk yüzünden eski eşiyle görüşmesine bşy diyemem ben sadece ilkler unutulmaz o seni sevemez istese de sadece alışır falan dedi annem

insanlığı gayet iyi sevecen şefkatli çevresinde de çok sevilen biri bana kars tavırları da çok ıyı onlarda br sorun yok

evet ama çok aktif hareketi seven biri spor yapan genç dinamik zaten yaslı biri olsaydı ona karsı cekımde hısssedemezdım
Yaşına göre genç hisseden, yaşayan bi insan demek ki. Dediğim gibi boşanmış, çocuğu olması problem değil bence siz de bir problem görmediyseniz 5 yıldır çok takılmayın. Yaşı ile ilgili de sorununuz olsa başta kabul etmezdiniz zaten. İyi düşünün, alacağınız karar da Allah pişman etmesin diyelim.

kötü birisi değil ama aksine çok sevilen biri çevresinde

evet genç bir yapıya sahip biri... tek sorun boşanmış olması işte

Aslında çok hassas bir konu.Annen de haklı sen de kendine göre haklısın.

Eğer ileride yaşanacak her türlü problemi göze alıyorum tek sorun annem diyorsan başkaaa karar veremedim ne yapmam lazım diyorsan başka.

Burada herkes farklı şeyler yaşamış dolayısıyla farklı tecrübelere sahipler.40 kişiye de sorsan 40 farklı yanıt alırsın.İlk önce kendi kafanda kendi gönlünde çöz meseleyi.

ben sadece acaba benı sevmıyor da gercekten masum bulduğu için mı benle bırlıkte dıye dusunuyorum?

boşandığı için korkuyorum ben tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…